MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

başıma gelince anladım bende zor olduğunu... evlendkten 2-3 ay sonra olacakmış gibi geliyordu hep
bende salak gibi ilk başlarda korundum... hayırlısı ne diyim.. Rabbim içimizi bilio, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş

Merhaba kizlar..ben de tedaviye basladim..bin igne leri min 6. gunu..
Bu 3. denemem olacak

Merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında başlayacağım Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar. Bende bugun itibariyle tdvye basladim.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Yumurtamda 3 yumurtacik gordu gelismeye aday.sol taraf cikolata kistinden dolayi rezervi gostermedi.gelisirse surpriz olacak.ama onceki tdvmde cikolata kistli taraf yumurta vermemisti. Dilerim gizlenen baska yumurtalar vardirda 3 le kalmam

Kızlar bende mayısın ortalarında başlıyacagım inşallah. İlk deneme negatif yumurtalrım kalitesi malesef. Eşimde sıkıntı yok.4.5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır istedik ama bizim elimizde değilmiş megersem. Bide korunduk kaç yıl. Bilemezdik tabi hemen hamile kalırım diyordum hep.
Başkentte Göğşen hocaya gidiyorım cok memenunum tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar,5 yıllık evliyim,eşim azospermi,daha önce Genart tüp b.m. 2 negatif denememiz oldu,bu kez özel Ankara tüp b.m. Dr Cem Akarsu işe tedaviye başlayacağız 10-15 gün içerisinde,bu 3.denememiz,her seferinde hem büyük ümit hem de kocaman ümitsizlik içerisindeyim,bu güzel yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ankaralılar toplandık gibi oldu, rabbim utandırmasın inş..

Merhaba arkadaşlar,5 yıllık evliyim,eşim azospermi,daha önce Genart tüp b.m. 2 negatif denememiz oldu,bu kez özel Ankara tüp b.m. Dr Cem Akarsu işe tedaviye başlayacağız 10-15 gün içerisinde,bu 3.denememiz,her seferinde hem büyük ümit hem de kocaman ümitsizlik içerisindeyim,bu güzel yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cok zor bir süreç allah sabrınıda bebişide verir inşallah.

Bende Urfa'dan gidecegim burda merkez bile YÖK hiç araştırman ve tecrübemde YÖK ablam da Mustafa acette yapmıştı ılk seferde tuttu ama yumurta sorunu yoktu hareketli ve kaliteli sperm sorunu vardı o daha çabuk çözülecek bi sorum sanki
merhaba canm..urfa da sadece 1 merkez vardı o kapandı ..Mustafa acette nerde ..Diyarbakır da bahceci var Urfa'ya yakin..gaziantepxde var..ben de Urfa'dan ankaraya geldim tüp bebek icin..

me
merhaba inşallah bu defa pozitif sonuç alırsınız ..ben de genartta başladım

İnşallah,ben genarttan memnun kalmadım maalesef,iyice araştırdınız umarım
ewet

bizde döllenme problemi var..trakolasyon var kromozom larda..Dna hasar problemi ..genetik olarak volkan hoca çok iyi..dölene sağlamak için için piazza yontemi uygulayacak..inşallah hersey yolunda gider

Allahım hepimizin emeğini boşa çıkartmasın inşallah

Back
X