Tüm mayıs ve haziran güzellerine hayırlı bi gün diliyorum efenimmmm

Boncuk tebrik ederim canım. çok sevindim. Benimde hamilelik oldu yarın kısmetse görücez.
Canım ben de senin haberini okuyunca çok sevindim

....Sağlıkla, hayırla geçireceğin bi 9ayın ardından sağlıcakla kavuşursun İNŞALLAH meleğine

İkinizi de tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...
kızlar yaa , ben pazar akşam regl oldum çok fazla kanamam oluyo , normal mi sizce ?
ilaçlardanmıdır ? böyle parça parça bişeyler geldi ilk gün..
doktoruma mail attım , cvp vermedi henüz
PELİNcim benim ilk denememde adet kanamam yoğun olmuştu, ama bi sorun çıkmamıştı tatlım

..Seninde için rahat olsun, bi sorun olduğunu sanmam canım

...Eğer çok fazla ağrın falan olmuyosa endişe edilecek bi durum yoktur bence
merhaba,
tekrar tebrik ederim..inşallah herşey yolunda gider...

bişey sormak istiyorum;Transferden sonra hangi ilaçları kullandın ? iğne verdi mi doktorun ?
PELİNcim transfer sonrası ben progestan 200 diye bi fitil,estrofem diye de bi hap kullandım, şu anda hala kullanıyorum

...Doktorlar farklı farklı şeyler verebiliyolar...Örneğin benim ablama da kullandığım fitilin iğnesini verdiler,daha onun sonucu belli değil

...İlk denememde de vajinal jel kullanmıştım mesela...Hepsinin görevi aynı ama doktorların tercihine göre değişiyo verilen ilaçlar canım:44:...
teşekkür ederim :) 6.günden itibaren hergün test yaptım:):) gün geçtikçe ikinci çizgi belirginleşti

bugün de kanda cıktı acaba ikiz olma ihtimali olur mu? tek yumurta transferi oldu ama
SELOCAN tebrik ederim canım

ben de 8.gün dayanamayıp idrar testi yapmıştım ama benim değerim düşük olduğu için çooook silik çıkmıştı 2.çizgi

..Senin değerin MAŞALLAH çok güzel

5gün sonra falan keseyi görürsünüz herhalde

..Tekrardan tebrik ederim tatlım, sağlıklı bi hamişlik geçirirsin İNŞALLAH
bende ilk denememe başlıycam ama korkuyorum ya olmazsa diye allah izin verirse inşallah
NİHSAVcım hiç korkulucak bişey yok tatlım,sonuçta biz elimizden geleni yapıp tedbirimizi alıyoruz,takdir ise RABBİMin

İNŞALLAH sen de ilk denemende mutlu sona ulaşıp hamiş haberini bizlerle paylaşırsın canım

kızlar,hem adet olup hem de pozitif sonuç alan var mı? :44::44::44:
transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?
LALEcim benim bildiğim kadarıyla onlar bi şekilde vücuttan atılıyolar,ama regl olarak mı onu tam bilemiyorum:44:..Bu konuda seni en iyi doktorun aydınlatabilir ama pozitif olduğunda regl olma durumu olmaz bence.

.İNŞALLAH pozitifi görürsün de aklına takılan herşeyi unutuverirsin güzelim..Yumurtaların kistleşme durumu olsa bile belli bi süre sonra vücut onları eritiyo diye biliyorum ben
Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor
AKİDECİKNANE tatlım olmadığından o kadar emindin ki söyleye söyleye negatifi gördün,ama nolur üzülme herşeyde bi hayır vardır biliyosun

...İNŞALLAH 2.denemen hayırla sonuçlanır,bide yaşını bu kadar dert edipte kendini strese sokma nolur

..İNŞALLAH senin de hamiş haberini paylaşıcaz burdan ,ama,sen stres yaparsan hormonların şaşırır,o yüzden biraz daha rahat ol lütfen
kızlar hepinizin tekrar tekrar gözü aydın allah sonunu getirsin inşallahh...sakin ,sağlıklı bir hamilelik geçirin tamam mı??? bol bol dinlenin bebişleri büyütün..bana da dua etmeyi unutmayın son 3günüm...
CARMENcim çok sağolasın,demek ki senin de 3günün kaldı

,İNŞALLAH senden de güzel haberler alırız güzelim,dualarımız seninle ve tüm bu yolda emek veren arkadaşlarımızla

kızlar herkese merhaba. malesef benim sonuç da negatif. 10. günde adet oldum bende. kan testi de negatif çıktı. Rabbim ellerimizi boş döndürmesin ve bu zorlu yolda hepimize dayanma gücü ve sabır versin inşallah. yanlız benim doktorum şimdi git 3,4 ay sonra gel dedi. benim tek yumurtam vardı hormonlarım normalken zaten hormonlarım klomen denen ilaçtan dolayı 35lere dayanmıştı. 12 ye düşünde fsh, bir ümit deyip yaptırdık ilk tüp bebeği. ama olmadı. yapacak da bir şey yok. hayırlısı olsun hepimiz için.
ANATOLYAcım negatif sonuç almak cidden çok kötü ama bunda da vardır bi hayır diyerek kendimizi teselli etmekten başka elimizden bişey gelmiyo tatlım

...İNŞALLAH gelecek sefere güzel sonuç alırsın..Benim de 2tane negatifim oldu,çok şükür 3.de yakaladık pozitifi

...İNŞALLAH tüm isteyen arkadaşlarımla birlikte senin de hayırlı olan zamanda sağlıkla gelir miniğin

...Bu arada ben tüp denemesinden sonra 3-4ay dinlenilmesi gerektiğini biliyorum ,doktorun o yüzden öyle söylemiştir canım:44: