• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayısta hamileyim kesin diyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 6 gün geçti
Bugün test yaptım bakarmisin canm var midir birsey sence
20210413_112518.webp
20210413_112423.webp

Merhaba kızlar bat benim ay sonu
Hadi gelin bu ay sonu sabırsızlıkla bekliyen anne adayları gelin bekleyelim. Dertleşelim Şafak tutalım😌 güzel haberleri birbirimize verelim. Rabbim bize bir bebek nasip etsin ve bizde hamileyimmm diye yazalım. Test atalım. O çift çizginin her seferinde bizim gördüğümüz hayal çizgileri bu sefer gerçeğini görelim :)
20210413_112518.webp
20210413_112423.webp
test yaptım sizce var mi birşey😲

Kızlar şu mübarek ay’ın yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlerede mis kokulu evlatlar nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın İnşallah 🤲🏻🌺 Benim BAT 26 Nisan beklemedeyim bakalım 🤭

6 gün var. 6 gün kala yapılan test yaptım. 2-3 gün daha bekleyip vereyim diyorum kan iyice az kalmışken
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiştir 🤲🏻🙂 ben olsam kesin sonuç İçin reglimin en azından 1 gün geçmesini beklerdim. Çünkü adet gecikmeden önce yapılan kan testleri bile yanıltıcı olabiliyor.. sonucu yaz mutlaka merak ederiz 😊😬

Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiştir 🤲🏻🙂 ben olsam kesin sonuç İçin reglimin en azından 1 gün geçmesini beklerdim. Çünkü adet gecikmeden önce yapılan kan testleri bile yanıltıcı olabiliyor.. sonucu yaz mutlaka merak ederiz 😊😬
Doğru diyorsun da sabirsizlik işte. Dayanabildigim kadar dayanicam kan testi için 🙃

Back
X