Bebek İkinci El medela elektrikli süt sağma pompası

Tekirdağ/Çorlu

garanti süresi Şubat ayında doldu ama ilk aldığım gün gibi tertemiz, çalışıyo güvenebilirsiniz.
 
merhaba ben de medela elektrikli pilli pompa var. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim. ben pek kullanmadım üstelik temizlik açısından sıkıntı etmeyin ayrıca bütün parçaları kaynatılabiliyor .piyasadaki fiyatı az önce baktım en ucuz bi yerde sıfırı 160 yazıyor. ben daha pahalıya almıştım. artık ihtiyacım yok. alanında birinci marka ve model. hiç ağrı ya da acı duymuyorsunuz üstelik yorulmuyorsunuz elektrikli olması avantaj. benim bir göğsümde süt gelmediği için almıştım ve kısa sürede faydasını gördüm. ilgilenenlere yardımcı olurum.
ayrıca Kraft idol mama sandalyesi. oğlum artık kullanmak istemiyor. sağlam kutusuyla birlikte.yırtık kırık yok. kolay takılıp çıkartılabiliyor. ben çok memnun kaldım o kadar rahattı ki orda uyuduğu bile oluyordu. terletmez kumaş yıkanabilir yırtık sökük yok. temiz kullandım.ilgilenen olursa fotğraf da yüklerim.şu an bi yerde sıfırı 210 tl olduğunu gördüm.
hatta britax römer puset - araba koltuğunu da satmak istiyorum. onun fiyatına bakarsanız çok paralar vererek aldığımı göreceksiniz. bu ürün de sağlam oğlum hala kullanabilecek durumda ancak aynı markanın 15-36 lığını almayı düşünüyorum.bu ürün de hem puset olarak hem de araba koltuğu olarak kullanılabilir. boyu yaşa göre aya göre ayarlanabilir. kaliteli kumaş yıkanabilir. hem kendinden ayarlanabilir kemerli hem de emliyet kemeri takılacak yerleri var.yine ilgilenen olursa foto yüklerim
 
X