medical park göztepe dr.can şener bilgi..

glckynr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
83
0
86
İstanbul
mrb.4,5 aylık hamleyim.doktorumdan memnun değilim dr.can şener için randevu aldım. nasıl biridir.pişman olmam inşallah sürekli bir doktora ihtiyacım var..bilgi verirmisiniz onun hakkında:CüvCüv:

hayatım hastane yeni-personel ilgili...can bey i bilmiyorum..bana bu sitede mehtap hanım ve şule hanım ı meth etmişlerdi...ben yarın için mehtap hanım a randevu aldım ama 10 gündür ameliyat veya doktor yoğunluğu sebebiyle erteleniyordu randevum...bakalım yarın bende kadın doğum kısmına ilk defa gideceğim...doğumumu orda yapmayı planlıyorum...mehtap hanım ın bu yoğunluğu sürerse şule hanım a geçeceğim...ssk geçiyor...sezaryen 1750, normal doğum 1000 ytl...inşallah tekrar ertelenmezde ben de yarın takiplerime orada başlayabilirim...ancak bu bilgileri verebileceğim sana...

bu arada ben üroloji bölümüne gittiğimde doğum katını gezdim...hemşireler filan çok güleryüzlü...1-2 doğum yapmış bayanla konuştum gayet memnun kaldık dediler....bende 16. haftama girdim bugün...inşallah bu son doktorum olur benimde...

ben önce mehtap hn.dan randevu aldım kaç gün önceden tavsiye üzerine burdaki yazılanlardan ve internetten okudum. biraz gudubet birine benziyor gördüm.o gün gittiğimizde doğuma girmesi gerektiğini söyledi asistanı orada sap gibi kaldık. hiç hoş değildi..önceden bir haber verilseydii daha acemilk var personelde.eşim can beyi görmüş hastalarını kapıya kadar geçiriyordu dedi.bakalım ne olacak randevum haftasonu

bende mehtap hanımın hastasıyım memnunum şimdilik ama hastane yeni inş sistem biran önce rayına oturur ne diyim bende başta çok mağdur oldum doktorlarım hep hastaneden ayrıldı önceden medipoldeydim hastanemide değiştirmek zorunda kaldım çok iğrenç bişey zaten hassas bir dönemdeyiz birde böyle olumsuzluklarla karşılaşınca kötü oluyor insan ben yinede içime sinmedi bugün medipolde leyla hanıma göründüm inanılmaz tatlı bir kadın keşke başta ona gitseydim ama mehtap hanımdanda memnunum bilmiyorum bu saatten sonrada doktor değiştirmek istemiyorum yeter ya

aynı hastanede çalışan gökmen iyigünü önerebilirm can beyi bilmiyorum bu üçüncü gidişim ve hiç problem yaşamadım gayet ilgili bir doktor internettende araştırabilirsin referansları süper

karar vermek zor can beyden randevu aldım bile.onu tanıyanlarda iyi diyorlar ama.. hala tam bir hastasıyla karılaşmadım.

mehtap hanım bence tecrübeli ve süper ilgili bir insan biz de bir kere gittiğimizde doğuma gitti.Sonuçta o doğumu yapan bende olabilirdim.Bekletmesi hoş olmazdı değil mi ????

neyse kim ne derse desin ben ondan vazgeçtim.şimdi ileriye bakmak istiyorum.kontrol için çok sabırsızlanıyorum.acıbadem hastanesine gitmiştim ultrason cihazı harikaydı 13 haftalktım kan akışına 3 boyutlu ve aynı zamanda seninde rahatça görebileceğin ayrı bir ekran vardı tabii parasıda güzeldi 540 ytl ama değerdi cinsiyetini bile gördük.acaba oradaki teknoloji nasldır?acıbademde devam etmek isterdim ama bu fiyatlarla mümkün değil.

Kızlar merhaba... Benim doktorum Meltem Özkan Girgin... Bir tanesi 15 gün önce olmak kaydıyla teyzemin iki bebeğininde doğumunu Meltem Hanım yaptırdı... Kendisi şu anda Çiftehavuzlar Medamerican'da. Ama doğum için anlaşmalı olduğu hastahaneler var. Oralara geliyor. Teyzem Kadıköy Şifa'da doğum yaptı ikisinide ve çok memnun kaldı. Doktorum çok güzler yüzlü, bilgili biri... Muayene ücreti 140 ytl. Eğer yeni bir doktor isterseniz kesinlikle tavsiye ederim...

ben bugünü mehtap hanım a gidiyorum..hadi hayırlısı...şu saate kadar iptal olmadı....inşllah olmaz da cinsiyeti öğrenirim artık....

doktordan memnun kaldım..ilgili ve detay muayene yapıyor...ancak muayene bulgumda plasenta previa olabileceğim ortaya çıktı...o yüzden biraz moralim bozum...plasentanın ucu rahim ağzı girişinde...20. haftaya kadar belki kendini yukarı çekebilir dedi...ama çekmezse ciddi sorunlar yaratıyor maalesef...1 aylık sıkıntılı bir bekleme dönemi beni bekliyor anlayacağın....

çok geçmiş olsun .
PL. PREVİA RİSK FAKTÖRLERİ:
Daha önceden rahim içine yapılan ameliyatlar (sezeryen, myomektomi ve kürtajlar gibi)
Birden fazla önceden doğum yapmış olma (multiparite)
Myoma uteri varlığı
Anne adayının yaşının ileri olması (>35) (Bu oran anne yaşı ile birlikte artmaktadır)
Çoğul gebelik durumu
Önceki gebeliklerde plasenta previa öyküsü
Önceden düşük yapmış olma
Sigara kullanımı

hehangi biri varmıydı sizde

çok geçmiş olsun .
PL. PREVİA RİSK FAKTÖRLERİ:
Daha önceden rahim içine yapılan ameliyatlar (sezeryen, myomektomi ve kürtajlar gibi)
Birden fazla önceden doğum yapmış olma (multiparite)
Myoma uteri varlığı
Anne adayının yaşının ileri olması (>35) (Bu oran anne yaşı ile birlikte artmaktadır)
Çoğul gebelik durumu
Önceki gebeliklerde plasenta previa öyküsü
Önceden düşük yapmış olma
Sigara kullanımı

hehangi biri varmıydı sizde

evet canım ben daha önce myomektomi oldum....doktorumda bundan kaynaklı dedi..endometriumun bebek için elverişli alanları maalesef ameliyat esnasında inceldi ve bir daha eski kalınlığına dönmedi...bebekte endometriumun en kalın yeri olan rahim ağzı girişine tutunmuş maalesef...ümidim 20. haftaya kadar olması gereken yere çıkması...

Back
X