medical park göztepe dr.can şener bilgi..

Canım çok geçmiş olsun şimdi ikinci gebeliğinde misin? ben de Can Bey de doğum yaptım fikirlerine tamamen katılıyorum. Ben de çok sıkıntılar yaşadım ve hepsinde bişey olmaz deyip eve gönderdi en sonunda ne olduğunu bile açıklamadan acil sezeryana aldı oğlum minicik doğdu şimdiki aklım olsa herşeyi çok farklı yapardım

Evet canım 2. Hamileliğim sen sanslisin yine bebeğini kucagna almissin kaçıncı haftada aldı sezaryana?pek bişeyden anlamıyor doktor tehlikeyi fark etmeyecekse niye gidiyoruz ki doktora?üstelik ben Ogün aradım durumumu anlattim gel dedi koridorda gördü odama git geliyorum dedi odasına gittim kayitini yaptırmadın mı dedi burda ki kayıt para oluyor tabi ben kayıdımı yaptırılan başka bı hasta aldı kapıda bide onu bekledim üstelik benim duurmum acil ben panikle gidiyorum adam bu kadar rahat birdaha yüzünü bile görmek istemiyorum

Evet canım 2. Hamileliğim sen sanslisin yine bebeğini kucagna almissin kaçıncı haftada aldı sezaryana?pek bişeyden anlamıyor doktor tehlikeyi fark etmeyecekse niye gidiyoruz ki doktora?üstelik ben Ogün aradım durumumu anlattim gel dedi koridorda gördü odama git geliyorum dedi odasına gittim kayitini yaptırmadın mı dedi burda ki kayıt para oluyor tabi ben kayıdımı yaptırılan başka bı hasta aldı kapıda bide onu bekledim üstelik benim duurmum acil ben panikle gidiyorum adam bu kadar rahat birdaha yüzünü bile görmek istemiyorum

Canım benim inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bu sefer çok daha dikkatli ve tecrübeli olduğun için şanslısın allahın izni ile bebeğini öper koklarsın inşallhhh.Beni canım 36. haftada herşey süper derken bir gün kontorle gittiğimde yarın ameliyata geliyosun diyerek sezeryana aldı hiç bir açıklama yapmadı o saatten sonra doktor bulmam da mümkün değildi. Çok korktum hatta bebeğime bişey olduğunu düşündüm bu düşüncelerle de iki ay ağladım acaba bir problem mi var die hiç bir açıklama yapmadı çok ısrar ettim hiç bir şey söylemedi ama eşim hep doktordan yanaydı zaten o bulmuştu doktoru bana kalsa ben çoktan bırakmıştım ama en sonunda eşim de anladı ama iş işten geçti tabi.Yalnız sana yaptığı şey hiç hoş değil o anda kayıt parası mı sorulur yaaa inanamıyorum zaten bir sorun olduğunda arayınca aradığına pişman ediyo da insanı o anda böyle yapması çok ilginç gerçekten neyse sen üzülme bu sefer eminim çok deneyimli bir doktora gidiyosundur. Herşey güzel olur inşallah canım benim

Back