medicana ankara tolga ecemiş hastaları

1demetumut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
878
375
108
arkadaşlar tolga ecemiş de tüp bebek denemesi yapanlar problemi sperm sayı hız ve morfoloji olupta tolga beyin tedavisi ile başarılı bir gebelik yaşayan var mı

arkadaşlar tolga ecemiş de tüp bebek denemesi yapanlar problemi sperm sayı hız ve morfoloji olupta tolga beyin tedavisi ile başarılı bir gebelik yaşayan var mı

evet bizim sorunumuzda aynıydı ve ocak ayında ilk denememizi yaptık çok şükür olumlu sonuçlarımızı aldık canım tavsiye ederim tereddütsüz

merhaba canım, ben de tüp bebek için dr arayışındayım, sen yaptırdınmı merak ettim?

merhaba canım, ben de tüp bebek için dr arayışındayım, sen yaptırdınmı merak ettim?
evet cnm 1 dnememı orda yaptırdım kasımdada orayı düünüyorum doktor olarak ilgi olarak beğendim ama genetik tarama falan iste yoksa kendi ilk denemede önermiyor bnm ilk denememde tuttu ama düşük oldu sonra genetik tarama yaptırdık başka yerde kromozom bozukluğu çıktı pgt gerekiyomuş bize yapmadığı için kızgındım ondan sonra ilk pgtli denemeyi genartta yaptırdım ama hiç memnun kalmadım ilgi alaka yok sonra tekrar tolga byle görüştüm siz bnden genetik tarama yapmadınız neden dedim konuştu bni ikna etti onun dışında hiç bir terettütüm yok doktor iyi ilgisi üzel genetik yapmadığı için kzımıştım ama anladım ki diğer doktorlardan çok iyi inşallah güzel sonuçlar alırsın

Back
X