Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Canım ben kısmetse çarşamba histeroskopiyi yaptırıyorum bildiğim kadarıyla beklemek gerekmiyor ama ben zaten bu yaz ara vericem selman bey ne dedi bekleme konusunda

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın,sen bekliycem diye yazınca beklemekmi gerekiyor diye düşündüm,selman bey beklemek gerek diye bişey söylemedi,histeroskopiden sonra ikinciyi deneyelim hemen dedi.
adet kanaması bitince gidecektim histeroskopi için ama benim tüm dengem değişti hatta bozuldu,17 gün oldu adet kanamalarım devam ediyor,iğneler beni mahvetti galiba,moralim çok bozuk bu yüzden.

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın,sen bekliycem diye yazınca beklemekmi gerekiyor diye düşündüm,selman bey beklemek gerek diye bişey söylemedi,histeroskopiden sonra ikinciyi deneyelim hemen dedi.
adet kanaması bitince gidecektim histeroskopi için ama benim tüm dengem değişti hatta bozuldu,17 gün oldu adet kanamalarım devam ediyor,iğneler beni mahvetti galiba,moralim çok bozuk bu yüzden.

canım evet beklenmesine gerek yok ben çok bunaldım o yüzden bu yazı güzel geçirip öyle denemek istiyorum benim ikisi üst üste oldu iyice bunaldım sende çok sıkma canını malesef ilaçların etkilerinide görüyoruz bende çok kilo aldım onları vermeye çalışıyorum şimdi

Kizlar bende Medicana Beylikduzunde asilama dusunuyorum,tavsiye edermisiniz?
ne kadara mal oluyor?

Selensu yaptık canım bugük histereskopiyi saat onikide girdim birde odamdaydım işlem yarım saat sürüyor bayılıp ayılmanla bir saati buluyor bende görünürde bei problem çıkmadı doku alınıp patolejiye gönderildi çok ağrılı bir işlem değil ağrın olursa ağrı kesici iç dedi şimdilik biraz ağrı var sadece görünürde rahimin biraz küçük olduğunu söylediler oda hamilelikte erken doğum sebebi olabilrmiş hayırlısıyla bunuda atlattım korkulucak birşey yok ama insan sıkıntı yapıyor yinede 3. ne zaman yapsak diye konuştuk eşimde çok bekleme taraftarı değil o yüzden sanırım ağustosta start vericez yalnız hangi protokol olsun diye kararımı veremiyorum iyi bak kendine

Kizlar bende Medicana Beylikduzunde asilama dusunuyorum,tavsiye edermisiniz?
ne kadara mal oluyor?

Esteryacım ben hastaneden ve doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim ama yinede sen görüş ve kendi hislerinle hareket et derim aşılamanın fiyatı konusunda hiç bilgim yok maalesef telefonla bilgi alabiyorsun ama

Selensu yaptık canım bugük histereskopiyi saat onikide girdim birde odamdaydım işlem yarım saat sürüyor bayılıp ayılmanla bir saati buluyor bende görünürde bei problem çıkmadı doku alınıp patolejiye gönderildi çok ağrılı bir işlem değil ağrın olursa ağrı kesici iç dedi şimdilik biraz ağrı var sadece görünürde rahimin biraz küçük olduğunu söylediler oda hamilelikte erken doğum sebebi olabilrmiş hayırlısıyla bunuda atlattım korkulucak birşey yok ama insan sıkıntı yapıyor yinede 3. ne zaman yapsak diye konuştuk eşimde çok bekleme taraftarı değil o yüzden sanırım ağustosta start vericez yalnız hangi protokol olsun diye kararımı veremiyorum iyi bak kendine

canım çok geçmiş olsun,sevindim öyle olduğuna, patoloji sonucunda inşallah tertemiz çıkar,rahim küçüklüğünü sakın kafana takma,hamilelikle birlikte o sorun ortadan kalkıyor,benim arkadaşıma doktoru rahmin çok küçük diyordu ama herşeyi çok normal oldu,gebeliği 9 ay sorunsuz devam etti yani.
senin doktorunda selman bey miydi? protokol konusunda doktor karar vermiyormuydu?
bende sanırım ağustos gibi kendimi ancak toplarım,ağustos-eylül gibi başlarım 2.tedaviye diye düşünüyorum,önce histeroskopi var tabi,ama benim kanama tam bitmedi bitsin öyle gidiyim diyorum,birde çok zaman geçirmemek gerek çünkü bekledikçe ve yaş ilerledikçe başka sorunlar ortaya çıkıyor inanki,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,sabredelim inşallah en kısa zamanda bizde muradımıza ereriz.

kızlar artık kimse uğramıyor

kimse şuan medicanada beylikdüzünde tüp bebeğe başlamıyor mu
artık birileri gelede her günümüzü paylaşsak

hayırlısı olur inşallah canımben geçen sene mayıs ayında kendiliğinden hamile kaldım ama kalp atışları alınamadı sonuç kürtaj
sonrasında 2 aşılama yaptırdım o sonuç negatif
şimdi tüpe başlıyorum inşallah
hayırlısı ile bana gelir bebişim inşallah

canım bende 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum bir ay korundum mayısta yine dogal yoladan calısmalara basladım.
16 mayısta selman bey baktı yumurtan bu gece gibi çatlar dedi. 16 mayıs ve 17 mayıs gecesi iliski oldu.
25 mayısta kolan hospital de beta hcg yaptırdım 0,1 cıktı :(

bazı arkadaslar cok erken baktırmıssın cıkmaması normal diyor. bu pazar regl olmam lazım. bilmiyorum. hep uykum falan var ama psikolojikte olabilir. tutmadıysa bu ay asılama yaptırmayı dusunuyrım

canım bende 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum bir ay korundum mayısta yine dogal yoladan calısmalara basladım.
16 mayısta selman bey baktı yumurtan bu gece gibi çatlar dedi. 16 mayıs ve 17 mayıs gecesi iliski oldu.
25 mayısta kolan hospital de beta hcg yaptırdım 0,1 cıktı :(

bazı arkadaslar cok erken baktırmıssın cıkmaması normal diyor. bu pazar regl olmam lazım. bilmiyorum. hep uykum falan var ama psikolojikte olabilir. tutmadıysa bu ay asılama yaptırmayı dusunuyrım

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
ama bence aşılama boşuna zaman kaybı gibi geldi bana keşke dedim keşke hiç aşılama yaptırmadan direk tüp yaptırsaydım
çünkü stres mahvediyorbeklemek o ladar zor ki

bilmiyorum allah bilir ama sanki daha bi güven verdi bana
yani aşılamayı tüp bebek gibi önemsemiyorlar gibi geliyor bana daha önce olduğum hastane için söylüyorum
yani mesela aşılama çatlama iğnesinden 36 saat sonra olur ya benim eski dr 18 saatte aşılama yaptı erken dedim
bişey olmaz dedi
yani bence zaman kaybı oldu

kızlar ben bugun regl oldum dogal yoldan deniyorduk hamile degilim sanırım bu ay aşılama yaptıracagım

herkes nerede?? arkadaşlar medicana da tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç alan yokmu, sonuçları yazınki bizim içinde bir fikir olsun, lütfen..

Onurcum nasılsın uzun zamandır siteye girmedim. Şimdi okudum yazdıklarını yine olmamış herşeyin hayırlısı olsun. Ben ancak toparlandım ama hala yeniden denemeye korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıycam diye onun için bir süre kendi haline bıraktım ama normal yollarla malasef henüz hiç birşey yok ama kısmet kendimi ikinci denemeye hazırlayana kadar şansımızı normal yollardan deniycem. Kendine iyi bak takma kafana herşeyin hayırlısı eğer Rabbim alnımıza yazdıysa anne olmayı elbet birgün bizde o mutluluğu tadıcaz. Bnm kuzenim var 11 yıldır bebeği olmuyordu ama normal yollardan hamile kaldı ilki senin gibi kürtajla alındı ertesi ay bidaha kaldı şimdi kızı dünyaya geldi bile Allahtan umut kesilmez cnm.

Merhaba Tiny,
3250 normal fiyatı. SSk olunca1,300 gibi bir rakamı düşüceksin. Sigortanın verdiği o kadar kısmı. Gerçi hastaneye göre değişiyor. sen henüz araştırma aşamasındasın sanırım.

selam arkadaşın fiyat hakkında sorum var ssklı olunca fiyat düşüyor sskdan rapor evrak gıbı seylermı getırmek gerekıyor anlamadım..tüp bebek yaptırmak istiyorum direk medıcanaya gitmem yeterlimidir??ben hiçç ssk ya gitmedim..bu sebeple soruyroum..oardan rapor fln alınıyor dıye duymusdum..

selam arkadaşın fiyat hakkında sorum var ssklı olunca fiyat düşüyor sskdan rapor evrak gıbı seylermı getırmek gerekıyor anlamadım..tüp bebek yaptırmak istiyorum direk medıcanaya gitmem yeterlimidir??ben hiçç ssk ya gitmedim..bu sebeple soruyroum..oardan rapor fln alınıyor dıye duymusdum..

Öncelikle SSK nın ödeme yapması için tüp bebek raporu çıkartmanız gerekli, bu raporu tıp fakülteleri veya araştırma hastanelerinden çıkartabiliyorsunuz geçen sene rapor çıkarmış biri olarak şunu söylemeliyim ki rapor çıkarmak hiç kolay değil, eğer 38 yaşın doldurmuş kırk yaşından gün almamış biri iseniz daha kolay, oluyor o zaman şartsız verebiliyorlar. Ama eşer 38 yaşın altında iseniz öncelikle üç defa aşılama yaptırmanız gerekli aşılamayı da rapor alacağınız merkezde yaptırırsanız kabul ediyorlar eğer sorun eşinizde ise buna gerek yok ,ayrıca rahim filmi vb. bütün tahlilleriniz tam olmalı, raporu aldığınız zaman kısa bir sürede ilaçlarınızı yazdırıp almanız gerekiyor rapor hastane işlemleri içinse bir yıl geçerli, geçen sene üç tüp bebek denemesini ödüyorları bu sene ikiye düşmüş. Rapor alacak arkadaşlara Allah kolaylık versin.

Back
X