Cnm başka bi doktora daha git bakalım,o ne diyecekHe bi de bebegin 3 gundur hareketleri cok yavas ve zayif doktor 5 gun daha boyle devam ederse gel dopler cekicez dedi ya agliyorum su anda ne oldu bu bebise birden
Canim bendede bugün ayninproblem oldu bebeğimi çok hafif 1 2 kere hissettim nrmalde çok hareketli ydi korkuyorum bende dr gitsemmi diye düşünüyorum umarım bebisler iyidir yaaNurrr canim benim yol arkadasim cok sevindim sende bebislerine kavusma tarihini aldin sonunda ya Rabbime sukur. 10 kasima kadar neredeyse 37 olursun cnm cok cok iyi ikizler icin masallah. Cnm bebislerin kilosu kac olmus.
Cnm benim 3 gundur oyle niye uyuyo bu cocuk anlamadim ins bi rahatsizligi yoktur. Hepimizin bebislerini Rabbim bagislasinCanim bendede bugün ayninproblem oldu bebeğimi çok hafif 1 2 kere hissettim nrmalde çok hareketli ydi korkuyorum bende dr gitsemmi diye düşünüyorum umarım bebisler iyidir yaa
Su an 1700 mus cnm ama zaten en son kontorlumden bu yana cok az almis kilo sorun o bebek geride degil. Bi hareketlense rahatliycamKızlar aksatmayın tabı ama kalp atısı normal duzeydeyse sıkıntı yok yasemın cnn korkma bısı olmaz bende kılo almadım verdım bıraz
Canım o haftalarda öyle oluyor.hareketlwrini hissedemeyedebilirsin belki inşallh bi sıkıntı yoktur.kilosuda gayet iyi.sen yine dr unu dinle içinede sinmiyorsa başka bi dr a da görün derim için rahat etsin.Cnm benim 3 gundur oyle niye uyuyo bu cocuk anlamadim ins bi rahatsizligi yoktur. Hepimizin bebislerini Rabbim bagislasin
Hayırlı olsun canım rabbim hayırlı saglıklı evlat eylesin çocuklarımızı inşallhKızlar biz çok şükür oğlumla kavuştuk 
CCKızlar biz çok şükür oğlumla kavuştuk 
Canım bendede idrarda enfeksiyon olmuştu hamilelilkte oluyormuş ne kadar dikkat etsekte.suya katılan ilaçtan kullanmıştım 2kez bol su içilmesi gerekiyormuş sende bol bol su iç geçer inşallh Rabbim korur melegini merak etme.Hepiniz cok sagolun kizlar benim yaramaz alistirdi beni hep asiri harekete simdi duraksayinca akil hep orda. Bi de su antibiyotikler var tabi mecbur kullanicam enfeksiyon gecmesi lazim. Doktorumda ben su an senin icin sezeryan diyemem dedi bebek kanala girerse kesinlikle sezeryana almam dedi. Tup falan farketmez dedi. Insallah bebisim saglikla devam eder cok kucuk daha. Enfeksiyon erken dogum riski yapiyormus kizlar. Aminn Rabbim hepimizinkileri bagislasin isteyenlerede nasip etsin.
Bu arada safer ayindayiz bol bol la havle cekmek gerek bunuda dip not olarak yazayim gunde 100 defa cekmekte fayda var
Hepiniz cok sagolun kizlar benim yaramaz alistirdi beni hep asiri harekete simdi duraksayinca akil hep orda. Bi de su antibiyotikler var tabi mecbur kullanicam enfeksiyon gecmesi lazim. Doktorumda ben su an senin icin sezeryan diyemem dedi bebek kanala girerse kesinlikle sezeryana almam dedi. Tup falan farketmez dedi. Insallah bebisim saglikla devam eder cok kucuk daha. Enfeksiyon erken dogum riski yapiyormus kizlar. Aminn Rabbim hepimizinkileri bagislasin isteyenlerede nasip etsin.
Bu arada safer ayindayiz bol bol la havle cekmek gerek bunuda dip not olarak yazayim gunde 100 defa cekmekte fayda var
CC
Ayy ya Zaman ne çabuk geçiyor ben asilamanin tuttuğunu hatırlıyorum :) aynı Dr gidiyorduk hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darisida bize
Sagol cnm Rabbim hepimizinkileri korusun banada antibiyotik verdi 10 tane hemde 500 mg cok fazla enfeksiyon olusmus dedi. Onuda onemsemiyorum yeterki iyi olsunda benimki gecer nasilsa. Insan anne olunca anliyor anneligin nasil yuce oldugunu henuz anne olmadigim halde farkediyorum.Canım bendede idrarda enfeksiyon olmuştu hamilelilkte oluyormuş ne kadar dikkat etsekte.suya katılan ilaçtan kullanmıştım 2kez bol su içilmesi gerekiyormuş sende bol bol su iç geçer inşallh Rabbim korur melegini merak etme.
O kadar haklisin ki cnm bizi bizden baska dusunen olmuyor bu kadar zaman sonra bu kadar ugras ile kavusmusum bebegime bu kadar skinti cekmisim kim biliyor bunu bizim kadar iyi bu yuzdende davranislar ona gore oluyor bu da insanin zoruna gidiyor. Zaten su siralar psikolojik olarak iyi degildim o mahvetti beni bunun farkindayim. Iyiki varsiniz burda beni anlayanlarin oldugunu bilmek guzel Allah razi olsun hepinizden..Canım üzülme ya sıkma canını hemen sen hastaneye git gel üşüttün heralde canım sen kaç aylık hamilesin ve biz zor hamile kaldık neden atıyosun kendini ortaya kimsenin senden bişey beklemeye hakkı yok kendini ve bebeğini düşünmekten başka ağır şeyler yapma kilosu haftasına göre normal olduktan sonra sıkıntı yapma bazen az bazen çok alıyorlar tabi sen bu arada beslenmene de dikkat etmemiş olabilirsin her gün muz ye süt iç yumurta ye meyve ye bebeğin kilo alır hiç merak etme enfeksiyon da muhakkak oluyor canım ben de kullandım antibiyotik geçti hareketleri için de çok evham yapma rahat olki bebeğin de rahat oldun senin stresin ona geçmesin biz anneler hemen panikliyoruz tabi bebişlerimizi Rabbim korusun muhafaza etsin inşallah
O kadar haklisin ki cnm bizi bizden baska dusunen olmuyor bu kadar zaman sonra bu kadar ugras ile kavusmusum bebegime bu kadar skinti cekmisim kim biliyor bunu bizim kadar iyi bu yuzdende davranislar ona gore oluyor bu da insanin zoruna gidiyor. Zaten su siralar psikolojik olarak iyi degildim o mahvetti beni bunun farkindayim. Iyiki varsiniz burda beni anlayanlarin oldugunu bilmek guzel Allah razi olsun hepinizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?