Cnm sen ne yaptim toplama işin oldumu merak ediyoruz ne durumdasinHer şey yolunda giderse o zmn yarın heralde sayılmıyor haftaya salı transfer olur allahın izniyle.Cnm bişey daha sorcam sana ilaç kullanılıyor mu bu dönemde bişey demediler bana da.
merhaba cnm.Dün toplandı çok şükür sonrasında çok ağrım oldu ve zor ayıldım bütün gün kendime gelemedim.Bugün biraz daha iyiyim kaç yumurta döllendi bugün haber verilcek bende bekliyorum merakla inşallah olumlu sonuç alırımCnm sen ne yaptim toplama işin oldumu merak ediyoruz ne durumdasin
8 yumurta mı toplandı cnmmerhaba cnm.Dün toplandı çok şükür sonrasında çok ağrım oldu ve zor ayıldım bütün gün kendime gelemedim.Bugün biraz daha iyiyim kaç yumurta döllendi bugün haber verilcek bende bekliyorum merakla inşallah olumlu sonuç alırım
Senden kaç yumurta toplandı cnm eşinin sprm testi bugün çıkıyordu dimimerhaba cnm.Dün toplandı çok şükür sonrasında çok ağrım oldu ve zor ayıldım bütün gün kendime gelemedim.Bugün biraz daha iyiyim kaç yumurta döllendi bugün haber verilcek bende bekliyorum merakla inşallah olumlu sonuç alırım
Sonucu cikmadimi cnmMerhaba güzeller
Yarın eşimin spermiyogram sonucu çıkıyor inşaallah, diger tahlillerimizin sonuçları da hazir sadec genetik testi daha 1 ay var çıkmasına. Çarşamba günü Ayşe Hanıma götüreceğiz sonuçları bakalım ne diyecek bize.
A Alilsi-82Senden kaç yumurta toplandı cnm eşinin sprm testi bugün çıkıyordu dimi
Canm ilk denemen miA Alilsi-82
kızlar biraz önce aradılar 17 yumurta toplanmış 7 tanesi küçükmüş 10 tanesini işleme almışlar 4 tanesi anca döllenmiş.Yumruta kalitem pek iyi değilmiş spermler daha kötü ztn zor bela 4 tanesi tutmuş bakalım salı gününe kadar ne olacak beklicez.Kromozom sonucuna göre başka işlemler de yapılabilirmiş.Moralim bozuldu biraz ya salıya kadar bi tanesi canlı kalır inşallah
evet cnm ilk denemem.Canm ilk denemen mi
Canm üzülme bak benim bi arkadaşım var 13 yumurta toplanıp 4 tanesi sağlam çıkmış sonra 3 tane kalmış 5 gün bakmışlar en iyi olanı transfer edecekken ortada ki olan büyümüş en iyi olan sönük çıkmış 3 yumurtadan 2 tanesi kaldı birini trsferi ettiler 1 tanesini dondurduA Alilsi-82
kızlar biraz önce aradılar 17 yumurta toplanmış 7 tanesi küçükmüş 10 tanesini işleme almışlar 4 tanesi anca döllenmiş.Yumruta kalitem pek iyi değilmiş spermler daha kötü ztn zor bela 4 tanesi tutmuş bakalım salı gününe kadar ne olacak beklicez.Kromozom sonucuna göre başka işlemler de yapılabilirmiş.Moralim bozuldu biraz ya salıya kadar bi tanesi canlı kalır inşallah
Eşinin sprmi nasıl kötü demissin canmCanm ilk denemen mi
Sakin kalmaya çalışıyorum cnm.bana da 6. gün transferi olacak allah kısmet ederse.İş benden çıktı artık Rabbim ne isterse o olacak.Bir sürü örnek var cnm hastanedeki embiriyolog da aynı şeyi söyledi 1 tane döllenip hamile kalan var diye.Bu denemede bize ztn pek şans vermemişlerdi bu bile iyi bizim için inşallah transferi de pozitifi de kalp atışını da doğdugunu görmek de nasip olur.Desteğin için allah razı olsun cnm Rabbim sana da en kısa sürede nasip etsin inşallah aminCanm üzülme bak benim bi arkadaşım var 13 yumurta toplanıp 4 tanesi sağlam çıkmış sonra 3 tane kalmış 5 gün bakmışlar en iyi olanı transfer edecekken ortada ki olan büyümüş en iyi olan sönük çıkmış 3 yumurtadan 2 tanesi kaldı birini trsferi ettiler 1 tanesini dondurdu
Memorial de
2 tüp bebek denemesi 2 tuttu ve eşinin sprm mi hiç iyi değil daha 1 milyon bile değil kendi tuttu tabiki trsferi 6.gün yapıldı 6.gün yapılması daha iyi oldu 5 gün o çok iyi denediği yumurta olsaydı tutmazdı ama son saatlerde onun değeri düşmüş 2 değeri koyup teste pozatif oldu ben bunu gördüm senin de olur üzülme rahatla
Rabbim kün feyekun dedikten sonra olur dua et bende senin için edeceğim üzülem canm stresten uzak dur
Olacak inşallah
Olacak de olsun negatif düşünme
Başka işlemler ne canm anlamadım?A Alilsi-82
cnm kromozam testi istendi bizden onun sonucuna göre embiriyo da pgt denen bir test varmış onu yapabilirlermiş bize haber verilcek.Başka işlemler ne canm anlamadım?
Ne demek canm her zman birbirimize dua edelim canını sıkma desem de nafile tabi olumlu düşün öyle olsun canm olacak inşallah ben öyle inanıyorum bendeSakin kalmaya çalışıyorum cnm.bana da 6. gün transferi olacak allah kısmet ederse.İş benden çıktı artık Rabbim ne isterse o olacak.Bir sürü örnek var cnm hastanedeki embiriyolog da aynı şeyi söyledi 1 tane döllenip hamile kalan var diye.Bu denemede bize ztn pek şans vermemişlerdi bu bile iyi bizim için inşallah transferi de pozitifi de kalp atışını da doğdugunu görmek de nasip olur.Desteğin için allah razı olsun cnm Rabbim sana da en kısa sürede nasip etsin inşallah amin
Bu kromozon testi bizden de isterler mi acaba ben yaptirmak istemiyorum yaşım 25 eşim 32cnm kromozam testi istendi bizden onun sonucuna göre embiriyo da pgt denen bir test varmış onu yapabilirlermiş bize haber verilcek.
bizim 1 kaybımız var diye yaptırdık cnm durup dururken yaptırmıyorlar ztn.Bu kromozon testi bizden de isterler mi acaba ben yaptirmak istemiyorum yaşım 25 eşim 32
Bi arkadaşım da yaptırmadı
Canm senin transferin pazartesi olup çarşamba günü teste 37 gibi çıktı tekrar perşembe yaptın senmişsin ben karıştırdımKizlar benim de size haberim var malesef bebisim bizi birakip gitti rabbimden hayirlisini istedik artik yeni bastan baslicaz bakalim
Analdim cnm teşekkür ederim inşallah güzel haberlerini alırızbizim 1 kaybımız var diye yaptırdık cnm durup dururken yaptırmıyorlar ztn.
hakkımızda hayırlısı olsun cnm ya çok fazla zaman yok Hazirana.İnşallah zaman çabuk geçer olumlu sonuçlar alırızNe demek canm her zman birbirimize dua edelim canını sıkma desem de nafile tabi olumlu düşün öyle olsun canm olacak inşallah ben öyle inanıyorum bende
Dün hastanedeydim
Ayşe Doktor temmuzda gel başlayalım dedi tabiki en önemlisi
Rubella testi haziranda vereceğim eğer sonuç pozatif olursa temmuzda başlayacağız temmuz adetim 2 günü gel dedi tabi rubella pozatif se haziran da yaptıracağım inşallah olumlu olur bizim de hepinizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?