Tüp Bebek Merkezleri MEDIPOL MEGADA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR YAPTIRMAYI DÜSÜNENLER BURAYA

gul5834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
88
35
35
Ben 26 yasindayim 4 yillik evliyim. 4 kez asilama yaptirdim ama tutmadi artik tûp bebege gecicegim bunuda medipol megada yaptirmayi düsünüyorum yaptiranlar varsa tecrübelerini paylasabilirlermi lutven

Gunseli hanim cok iyi diye duydum bende ona gidecektim ama kismet olmadi.doc dr ebru õztûrke gidiyorum.

Ilaclarimialdim basladim sukur size fiyat cok söylemisler pazarlik yapin biz daha uygun fiyat aldik

Tamam sağol canım aklımda olsun.
Bir arkadaşım ebru hanıma gidiyor ve çok memnun.pozitif biri olduğunu söyledi. Bende rahimde küçük polip çıktı. Yarın histeroktopi olucam sonuca göre aşılama yaptıracağım.
Sizede hayırlı olsun. Çok gençsiniz , Allahın izniyle, muhakkak iyi haberinizi alırız

Bende ebru hocayi cok seviyorum bana laparoskobi histeraskopimi ebru hoca yapti. Simdide tup bebegimi yapicak insallah bu defa son olur insallah..Sizinde Allah yardimciniz olsun zor bir sürec sonu gûzel olur insallah

Bende ebru hocayi cok seviyorum bana laparoskobi histeraskopimi ebru hoca yapti. Simdide tup bebegimi yapicak insallah bu defa son olur insallah..Sizinde Allah yardimciniz olsun zor bir sürec sonu gûzel olur insallah

Öyle canım ya benim yaşımda 37 biraz daha meşakkatli oluyor, bundan sonra laraskopi istermi diye düşünüyorum, histeroktopi için 2000 tl ödedim umarım başka birşey çıkmaz,
Bu arada teyzemin kızı 25 yaşında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı ikincisi kendiliğinden oldu :) araları 18 ay falan, kısmetinde varsa olur, gençken daha fazla şansın var, iyi haberlerini bekliyorum ;-)

Insallah az kaldi carsamba gunu yumurtalarim toplanicak cok heycanliyim.ignelerimi kullandim yumoslar buyudu ortalama 8, 9tane var saglikli olursa 4 tanesini dondurcaz.sizinde yasiniz cok degil bence Rabbim vericek insallah en önemlisi morel bencee

Bugun yumurtalarim toplandi toplan21 tane yarin arayip bilgi vericekler.Bakalim insallah hayirlisiyla2 ile 5 gun arasinda transferin olur dediler

Veeeeeeee büyük gün yarin transferim olucak cok heycanli ..13 Yumurtadan kaci kaldi bakalim yarin ögrenicegim insallah :KK54:

Kızlar bende sizinle aynı yoldayım bu hafta görüşmeye gidicem ebru hoayla inşallah ugurlu gelir bana
bu yolda olan herkesi sevindirsin rabbim

Kızlar bende medipol hastanesi günseli hanıma muayene oldum bu ay ilk aşılamamı yaptırracağım

X