Medipol - Op. Dr. Cevahir TEKCAN

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Arkadaşlar Merhabalar,

Medipol'den Cevahir Hanım hakkında bilgisi olan var mı ?
Şuan yakın tarihler için sadece ona randevu veriyorlar diğer doktorlar (mesela Sema hn.)çok yoğun olduğu için:teselli:
henüz hamile değilim ama bilgi almak istiyorum ve bu ay inşallah hamile kalırsam :Saruboceq:
devam edebilceğim bir doktor arıyorum

merhaba....
ben cavahir hanımın hastasıyım ve çok memnunum. güleryüzlü ve gerçekten çok ilgili.... ben hamililiğimin başından beri ona gidiyorum ve haftaya doğumum var. darısı başına inşallah....

merhaba
Ablam hamileliği boyunca doktor seval pata ya gitti. Çokta memnun kaldık. Görümcemde sema ovalı ya gitmişti.O da iyi bi doktor. Bende hamileyim :) ilk muayeneme gidicem yarın. Benim tercihim seval hanımdan yana oldu. Hepimiz için hayırlısı olsun.

evet seval patayı duydum çok iyiymiş
ama ben bu cevahiri iptal ettirdim bahar hanıma randevu aldım

Hakan Apaydin I tek gecerim ikinci hamileligim ve cok memnunum

bende leyla hanım derim walla :) mükemmel bi doktor.en başından beri ona gidiyorum ve çok memnunum inşalla doğumumuda leyla hanımda yapıcam. ama malesef 1 - 1,5 ay sonraya randevu veriyolar çok yoğun çünkü.

bende 2 ekım için cevahir hanıma aldım ılk randevum..işallah memnun kalırım.bı gıdım yorumlarımı yaparım bende..

cevahir hanıma gıttım dun..sımdılık ılk izlenımlerın ıyıı..gayet guler yuzlu ılgılı bı doktor.hıc olmasa obur doktorlar gıbı yogun deıl.oburlerın kapısı tıklımtıklım...bayabı ılgılenıyo ben begendım...

sağol canım ben bahar hanıma gittim
pek hoşuma gitmedi niye bilmiyorum
ben bilgi almaya gitmiştim pek ilgilenmedi sanki
eşim de pek tutmadı
ne bilim
iyi birine benziyo ama ilgisiz sanki

bu tavsıye doktor muhabbetıne ilişkin.basımdan gecen bı olayı anlatmak ıstıyorum..gecen yıl bı gebelık olayı yasadım..cevreden bı cok kısının tavsıyesıyle umut hastanesınde bı bayan doktor a basladım.işinde cok ıyıymıs cok profesyonel basarılı....bende o doktora basladım..gebelıgımın 5. haftasında gıttım..(bu hastanenın yetersızlıgı) Hastanede sadece ıkıtane kadın dogum doktoru var..bırının kapısında 20 kısı beklerken oburunun kapısında 2,3 kişi) randevu olayı yok...sırada beklıyosun saatlerce..bıde o işkencenın uzerıne odaya ıkıser ucer hasta alınıyo...tamam doktor guler yuzlu sempatık hos...ama sana ayıra bıldıgı 5 dk....derdını bıle soleyemeden elıne ultrasyon sonucu verılıyo..ıkı hafta sonra gel denıldı..tam 7.haftada ıkıncı muayeneme gıttımm...özellıkle cok karın agrım vardı..bunları belırttım..(tabı o bes dakıkada derdını ne kadar anlatabılırsen)ultrasyonla baktıı bı sorun yok dendı..sonra 11. haftamda şiddetli karın agrısıyla kanamam basladı..acıle gittim malum aynı hastaneye...asıstan doktor baktı kalp atısı fılan yok keseyı bıle tam goremedı...sonucta ertesı sabah kurtaj oldumm.(oda ayrı bı rezıllıktııı. dogumhanede saatlerce beklemek)bır hafta sonra patalojı sonuclarımı doktora gosterdımm...bı problem yok gayet normal dendı ..(bana ayırılan 2 dk ayak ustu)ilk gebelıkte bunları yasıyorum bana denılen sadece bu sozler....yanı sunu demek istiyomm...doktor cok ıyı olabılır işinde cok iyi kariyerde yapmıs olabılır ama..hastanede ınanılmaz bı etken...hastanenın yetersızlıgı herseyı etkılıyo...ben populer bı doktora gıtrmektense oburlerı deneyıpp onlara gıtmeyı tercıh edıyorum sonucta hepsının bı tecrubesı var...hıc olmasa benı dınlemesını isterimm..ve dun cevahır hanıma gıttım sakın sakın benı dınledı..guler yuzu ve samımıyetı hosuma gıttı.. tamam dedım doktorum bu artıkk...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de cevahir hanıma gittim, hastasını içtenlikle dinleyip anlamaya çalışıyor ve cevap veriyor. çok tatlı ve güler yüzlü ben çok sevdim. ama nette onunla ilgili yeterli bilgi olmamasını ve kapısında diğer doktorlar gibi sıra olmamasını anlayamıyorum.

arkadaşlar ben de cevahir hanıma gittim, hastasını içtenlikle dinleyip anlamaya çalışıyor ve cevap veriyor. çok tatlı ve güler yüzlü ben çok sevdim. ama nette onunla ilgili yeterli bilgi olmamasını ve kapısında diğer doktorlar gibi sıra olmamasını anlayamıyorum.

neşeli arkadaşım ben de bebek bekliyorum. sen belirtmesen de ben de umuttaki o bahsettiğin dr. a gidiyodum. bi arkadaşım senin bu mesajını gösterdi bana saolsun. senin adına çok üzüldüm.inşallah ikincisinde hiç bi sorun yaşamazsın.dediğine katılıyorum. her dr. un tecrübesi var ama sana ayırabildiği zaman çok önemli.hemen ben de cevahir hn. dan randevu alıcam. bakalım umarım hayırlısı olsun.

arkadaşlar selam ;

bende medipolden bi dra gitmek istiyorum. hamile değilim 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. bana hangi doktoru tavsiye edersiniz.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

canım ben bu konuyu açtığımda hamile bile değildim
şimdi seval pata'ya gidiyorum
benim hoşuma gitti dinliyor sen sormadan anlatıyor
tabii yne sen bilirsinn

merhaba arkadaslar bu hastaneden sule hn cok tavsıye ettıler bılen varmı
bırde cok pahalı bır hastanemı bızım sskmız var fakat ozel sıgortamız yok suan

canım şule hanımı gördüm ama bilmiyorum
saten ssk geçiyo 35 TL ye geliyo muayene
doğum ücretini de aldık biz sezeryann paketi 1500 TL normal doğum paketi 950 TL
tabii epidural genel anestezide sanırım fiyatlar değişiyo
epidural sezeryanda 250 TL normal doğumda 550 TL ekstraaa

cnm ben yaklaşık bir senedir şule hanımın hastasıyım.bundan bi sene önce bi dış gebelik geçirdim doktor doktor dolaştım en sonunda şule hanımda karar kıldım bütün tedavi o üstlendi çok iyi ilgilendi vede herhangi bi sorun yaşamadım bi iç kanama geçirmeden veya ameliyata gerek kalmadan gebeliğime iğne tedavisiyle son verdi ve çok ilgiliydi.her gün görüştük kendisiyle.3 ayı buldu hamiliğim ve bebeğin düşürülmesi.bu süre zarfında benden önce o arayıp soruyosu halimi durumu.çok ilgili bi doktor.dış gebelikten snr 3 ay korunma süresi verdi ve 4.ay yine hamile kaldım.ve yine şule hanıma gitmeye başladım.şu an 5 aylık hamileyim ve hala şule hanıma devam ediyorum.artık beni çok iyi tanıyo.sürekli arıyorum.her soruma hiç üşenmeden cevap veriyo.istediğim zaman arayabiliyorumki bu bence çok önemli.çünkü benim hamilelöiğim çok sorunlu geçiyo.beni çok rahatlatıyo.yani kendisini çok seviyorum.çok ekstra masraflar ve testler altınada sokmuyo insanı.ben dış gebeliğimde hergün kan veriyodum.beta değerlerime falan bakılıyodu ve medipol biraz bu konularda pahalı olduğu için testlerimi dışarda uygun fiyatlı bi hastanede yaptıryodum.halada pahalı bulduğum testleri başka hastanelerde yaptırıyorum kendisi çok makul karşılıyo.o yüzden ondan çok memnunum.ama bu topikte onunla ilgili bi sayfa açılmıştı.ve ondan memnun olmayan kişilerde vardı ve bu sayfa kapatıldı.şule hanımla ilgili iyi veya kötü yorum yapılması yasaklandı.nedenini bilmiyorum ama gerçekten çok merak ediyorum.doğumuda bu hastanede yapmayı düşünüyorum ama umarım muaynelerinde olduğu gibi doğumundada uzman bi doktordur.bunu yaşayıp görücem sanırım.çok uzattım ama ona yapılan bazı eleştirileri daha önce okuduğum için bu kadar detaylı yazma ihtiyacı hissettim ksr bkm olurmu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…