Medipol - Op. Dr. Cevahir TEKCAN

bende cevahir tekcana kontrole gıdıcem yarın kısmetse ık defa gıdecegım ıcın bı bılgım yok ama ıyı oldugunu okudum buradan guvenebılırım dımı sımdıden tesekkurler sadece destek beklıyorum yanı sunu ıstıyorum bırı olsun ve hep o olsun hayırlısı artık dıyelım:)

Arkadaslar merhaba bende gebeyim Cevahir hanım medipolden ayrılmış liv hospital da başlamış daha önce giden var mı liv'e? Ben yarın için randevu aldım takibimi ve doğumumu ona yaptıracağım güzel seyler duydum hakkında. Bakalım gelişmeleri bildiririm

Merhaba cevahir hn a liv hospital da giden varmi ? d-altin dogumunuzu liv de cevahir hn a yaptiracaginiZi yazmissiniz gelismeleri bilgi verirseniz cok faydali olacak

Merhaba , ben doğumumu Medipol Hastanesinde 2,5 yıl önce Cevahir Hanım da yaptım.Kendisiyle liv hospıtal e geçincede görüştük .Ne hakkında bilgi almak istiyorsun ? Elimden geldiği kadar yardımcı olurum size.

2010 yılında kızıma hamileyken kontrollerim için gitmiştim. İlgili doktordu yaptırmam gereken tahliller olduğunda istersen devlet hastanesinde yaptırıp maille sonuçları bana yolluyabilirsin diyordu
. Bende devlette yaptırıp telefonla öğreniyordum.
Doğum ücreti fazla geldiği için hastane değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…