Bu ülkenin polisi savcısı var yahu! Git bir kadın sığınma evine, bak bakalım kim bulabiliyor seni.
Hala burada akrabam olmasa şikayet ederim falan diyorsun ya pesssss!!! Ne akrabası kardeşim? Seni insan yerine koyan mı var da hatır gönül güdüyorsun?
Okul da okumuşsun gördüğüm kadarıyla, basar gidersin tek başına bir hayat kurarsın kendine. Zaten intihar edecek kadar ölümü göze aldıysan bunu da alabilirsin sanırım.
Ha bir de iki lafından biri ölüm. "amca seni öldrcz de baş göz üstüne ama hayatını feda et diyrsn bana dedm tmm öldrcz dedi", "Ölürüm", "öldürün daha iyi" vesaire vesaire... Ölmeyi bayılmak sandın, mafya dizilerindeki figüranlar kadar kolay öleneceğini düşündün herhalde. Kafa yapın senin de çok sağlam değil.
Konuyu medyumdan açıp 5 sayfa yorumun ardından "töre cinayetine kurban gideceğim"e bağlamışsın orası da çok ilginç! Üyelik bugün açılmış, hem de bu kadar sıkıntılı bir konuda ama ıvır zıvır her ayrıntı, zorunlu olmayan bilgi doldurulmuş...
Bugüne kadar hiçbir konuya fake demedim ama sizinki bir garip... Konu sahte olsun olmasın, beni çok geriyor bu töre mevzuları o yüzden doğru kabul ederek yazdım.
Son olarak da: TÖRENİZ BATSIN!