meğer insanlar neymiş...

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Biliyorsunuz eşinden ayriyim..Keşke yasanmasaydi bazı şeyler ve ben hala iyi niyetli kalabilseydim..
Esimle ayrı olduğumuz eşimin mahallesinde duyulmuş, daha önce evimize gelen birlikte eğlendiğimiz bir çift duymuş..mesaj attı kızcağız çok üzülmüş...herneyse ben kimden duydun biz olaylar netlesmeden daha kimseye söylemek istemiyorduk dedim. İste eşimin babasından, o nerden duymuş dedim halası soylemis . halası kimdi dedim..kız da bana çok bilmek istiyorsan sorusturursun bu tavrın hoş değil..sen bana nasılsın DİE sormadan konuları farklı yere cekiyorsun vs yazmış.. Benim derdim ne onun derdi ne..ben de bu benim evliliğim en doğal hakkım, senin de iyi niyetine güvenip sordum herkesle herşey konusulmuyormus konu kapandı dedim..zaten bu çiftle ne zaman buluşsal esimle kavga ediyorduk..
Sonra birgün eşimin arkadaşı aradı evli, eşim bir ara tel kullanmıyordu benim numaradan ulasiyorlardi..o yuzden numarami biliyordu..ben de haberim olmadığını, su anda ayrı olduğumuzu söyledim. Neyse arada nasıl olduğumu merak edip aradı eşim telini acmiyormus..bugün yazmaya başladı naptiniz diye..ben de ayni olduğunu söyledim.. O da bana esimden ötürü daha ne istiyor senin gibi akilli güzel kız bulmuş, nazmi yapıyor, ama böyledir iste değer verirsin değer gormezssin vs mesajlar..bence o aldatilmayi haketmis senin yerinde başkası olsa çoktan boynuzu takardi..ben sok..dedim sen ne diyorsun bu laflar bana agir geldi.ayrı bile olsak i benim eşim ve ona karşı hayatta yanlisim olmaz ne yaparsa yapsın o dedim..ben senin samiyetine güvenip böyle durum var dedim..ama gerek yokmuş dedim. O da sen yanlış anladın gerçekten senin gibi karakterli ve dürüst bir kıza bunu yapmasını sindiremedim, hatam olduysa ozurdilerim dedi..ben de daha yazmadım..
Çok Yoruldum, daha herşeyin başında olmama rağmen..eşimin saçma sapan şeyler yüzünden bu duruma soktugundan...
Buz gibi sogudum herşeyden..Rabbim dilerim yanina bırakmaz bunu..ben hic haketmedim..hem de hic..

KIZLAR EŞIME AİT HATLI TURCELL TELEFON DÖKÜMÜNÜ ALABİLİRMIYIM?

Son düzenleme:
Hiç canını sıkma, onların ayıbı, senin alnın ak başın dik.
Tabiki alnim ak basim dik...ama cok garip oldum. Bu iki olayda dq cok iyi niyetli olup paylastim, anlattim..ama karsiliginda boyle olunca..kendimin ne kadar saf oldugunu, insanlara cok cabuk guvenmemem gerektigini ogrendim..
Esime zaten ofkeliyim..bu duruma o soktu,ne ugruna neler yasatti..yaziklar olsun..

Aldatilmayi haketmis derken iki anlam cikiyor
1. Ya senin ailenin yanina gitmeni aldatti gitti diye yayiyorlar etrafa
2. Adam kendine pay cikarmis. Sana yazmaya calismis.
Bu arada terapiste gidecektiniz gittiniz mi

Tabiki alnim ak basim dik...ama cok garip oldum. Bu iki olayda dq cok iyi niyetli olup paylastim, anlattim..ama karsiliginda boyle olunca..kendimin ne kadar saf oldugunu, insanlara cok cabuk guvenmemem gerektigini ogrendim..
Esime zaten ofkeliyim..bu duruma o soktu,ne ugruna neler yasatti..yaziklar olsun..

İnsan en çok en yakınına kızıyor, kim ne derse desin, durum ne olursa olsun. Üzülmeyin. Zor zamanlardan geçiyorsunuz; kızın sözlerine belki bu yüzden alındınız ama diğer durumlarda tamamen haklısınız. Ben olsam dargın da olsak eşime duyururdum.

İnsan en çok en yakınına kızıyor, kim ne derse desin, durum ne olursa olsun. Üzülmeyin. Zor zamanlardan geçiyorsunuz; kızın sözlerine belki bu yüzden alındınız ama diğer durumlarda tamamen haklısınız. Ben olsam dargın da olsak eşime duyururdum.
Kizin sozlerine alinmamin nedeni oyle bir tepki gostermesi, sadece kimden duydugunu ogrenmek istemistim gidipte o kadina hesap sorcak halim yoktu..sadece laf nerden cikti diye..
Esime duyurup duyurmamakta kararsizim..cunku bana sende haketmissin der benimle ilgili dertlescek baska birini bulamadinmi derse..aslinda dertlesme degil olaylari anlattim.ama iyi niyetle ..
Cok saf ve iyi niyetliyim insanlara karsi, acaba diyorum yolun basindayken boyle seylerle karsilasmam beni belki de daha buyuk seylerden kurtardi..

Evet erkek, evli. Kizi var..esi de cok guzel ve bakimli bir bayan..Esimin evlenmeden once takildigi samimi arkadasi..karsilikli yemeklere giderdik birbirimize, gece 2 lere kadar oturur eglenirdik..kime guvenecegimi sasirdim.

O adamın yaklaşımı normal değil, bence açma telefonlarını hoş değil söylediğini çok ayıp. Ya gerçekten sen eşin ve eşinin tüm çevresinden uzak dur bence.

Evet zor bir süreç ama mümkünse üzülmeyin, Aşı gibi düşünün. İlk etapta acıtıyor ama sonra daha güçlü oluyorsun.

Aldatilmayi haketmis derken iki anlam cikiyor
1. Ya senin ailenin yanina gitmeni aldatti gitti diye yayiyorlar etrafa
2. Adam kendine pay cikarmis. Sana yazmaya calismis.
Bu arada terapiste gidecektiniz gittiniz mi
Yok aldatma mevzusunun benle ilgisi yok.kim neden geldigimi biliyor zaten..
O esimin arkadasindan cikan sozlerdi..
Eveg terapise gittik , ama ben umutsuzum..diger konumda daha ayrintili anlattim..esim beni bu sekilde kabul etmiyormus onla pzarlik yapiyormusun, neden gec kaldin diye soruyormusum sukur geldin sag salim demiyormusum..halbuki sorun cikaran kendisiydi..ben cok konusmadim bu sekilde onun hatasini kabul etmedigini gorunce..cuma tekrar gidicez bu kez konuscam not aliyorum simdi aklima geldikce bana yaptiklarini..

O adamın yaklaşımı normal değil, bence açma telefonlarını hoş değil söylediğini çok ayıp. Ya gerçekten sen eşin ve eşinin tüm çevresinden uzak dur bence.
Evet bugunden itibaren bu karari ben de verdim....son mesajina cvp vermedim daha aramaz umarim..ya da numarami degistirecegim..

Cnm ben de boşandım..İnan bana herkes,istisnasız en yakın arkadasların bıle bu durumda satıyorlar..Hayatta yalnız oldugumuzu ögretıyorlar..Bu açıdan ıyı bır durum oluyor ayrılma ve bosanma..cunkı ak koyun kara koyun o zaman cıkıyor..Sakın gerılme,kımseden de bırsey bekleme..Eger araya gırıp barıstırmalarını ıstıyorsan sen kendın sadece esınle konus,yok bu ıs bıttıyse kımseden medet umma..

Evet bugunden itibaren bu karari ben de verdim....son mesajina cvp vermedim daha aramaz umarim..ya da numarami degistirecegim..

Aynen telefon numaranı değiştir, baksana sürekli birileri arayıp birşeyler soruyor. Kafanı dinle biraz. İnsanlar ne meraklı bazı şeyleri deşmeye ya, size ne diyerek tersleyeceksin aslında.

Evet zor bir süreç ama mümkünse üzülmeyin, Aşı gibi düşünün. İlk etapta acıtıyor ama sonra daha güçlü oluyorsun.
Uzulmuyorum desem yalan olur, hergun yeni birsey ogreniyorum, 2 ayda buyudum ben , bir de bugun ustune okulda bir hizmetli ogrencimizin birine taciz etmis..sok olduk..hic beklemedigimiz insandi..
Benzetmeniz cok dogru..hergun olaylarin boyutu buyuyor, ben gucleniyorum...

Yok aldatma mevzusunun benle ilgisi yok.kim neden geldigimi biliyor zaten..
O esimin arkadasindan cikan sozlerdi..
Eveg terapise gittik , ama ben umutsuzum..diger konumda daha ayrintili anlattim..esim beni bu sekilde kabul etmiyormus onla pzarlik yapiyormusun, neden gec kaldin diye soruyormusum sukur geldin sag salim demiyormusum..halbuki sorun cikaran kendisiydi..ben cok konusmadim bu sekilde onun hatasini kabul etmedigini gorunce..cuma tekrar gidicez bu kez konuscam not aliyorum simdi aklima geldikce bana yaptiklarini..
canim ben mi yanlis anliyorum. O ADAM ALDATILMAYI HAKETMIS demek milletin boyle dusundugunu gosteriyor. Sen aldatmadin elbette ama niye boyle soyluyor. Sarkintilik yapmasina zemin hazirliyor demek o zaman ki bu da cok buyuk ş.sizlik degil mi
Yerinde olsam bu soyledigine cok takilirdim ben.

Cnm ben de boşandım..İnan bana herkes,istisnasız en yakın arkadasların bıle bu durumda satıyorlar..Hayatta yalnız oldugumuzu ögretıyorlar..Bu açıdan ıyı bır durum oluyor ayrılma ve bosanma..cunkı ak koyun kara koyun o zaman cıkıyor..Sakın gerılme,kımseden de bırsey bekleme..Eger araya gırıp barıstırmalarını ıstıyorsan sen kendın sadece esınle konus,yok bu ıs bıttıyse kımseden medet umma..
Zaten ben soylemedim kimseye esime de sinirlenip mesaj atmistim neden tutmadin dilini vs diye, esim de terapiste bunu anlatiyor o insanlar bisey yapabilecekmyiz diye sormuslar biz onlarla oturmusuz ne varmis bunda..ben de ona aynen senin dedigin gibi dedim benim sorunum seninle kimse bana yardim edemez diye..
Ama dedigin o kdr dogruki daha yolun basindayim 2 kisi gosterdi gercek yuzunu..kimbilir daha neler yasiycam neler ogrenicem..Allaha emanet ettim kendimi, ve umarim rabbim yolumu sasirtmaz...

Aynen telefon numaranı değiştir, baksana sürekli birileri arayıp birşeyler soruyor. Kafanı dinle biraz. İnsanlar ne meraklı bazı şeyleri deşmeye ya, size ne diyerek tersleyeceksin aslında.
Zaten birisi birsey derse misspoinem aynen sizi ilgilendirmez demeyi dusunuyorum..

canim ben mi yanlis anliyorum. O ADAM ALDATILMAYI HAKETMIS demek milletin boyle dusundugunu gosteriyor. Sen aldatmadin elbette ama niye boyle soyluyor. Sarkintilik yapmasina zemin hazirliyor demek o zaman ki bu da cok buyuk ş.sizlik degil mi
Yerinde olsam bu soyledigine cok takilirdim ben.
Zaten sarkintilik yapmaya zemin hazirladigi icin kizdim, bir de kendi esinden deert yandi bana..hani kendini iyi gostermeye calisip benim esim de boyle diyip akli sira benim aklima kendini sokmayi..gunahini almim ama rabbim vicdanini sorgulatsin...
Zaten ben de ondan sonra ona tepki gosterdim asen ne diyosun ya dedim ayri bile olsak o benim esim ve benim ona karsi hatam olmaz dedim o ne yaparsa yapsin..

Anladim canim. Simdi biraz daha netlesti ama iste insanin akli almiyor cidden
Zaten sarkintilik yapmaya zemin hazirladigi icin kizdim, bir de kendi esinden deert yandi bana..hani kendini iyi gostermeye calisip benim esim de boyle diyip akli sira benim aklima kendini sokmayi..gunahini almim ama rabbim vicdanini sorgulatsin...
Zaten ben de ondan sonra ona tepki gosterdim asen ne diyosun ya dedim ayri bile olsak o benim esim ve benim ona karsi hatam olmaz dedim o ne yaparsa yapsin..
neyse kullanmayacagim o kelimeyi. Terbiyesiz herifle yetiniyorum.

X