Meksikalı şarkıcı canlı yayında pedini düşürdü: Asıl erkekler utansın

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Meksikalı bir kadın şarkıcı, canlı yayında şarkı söylerken menstrual pedi bacaklarının arasından yere düştü. Şarkı söylemeye devam eden kadın, kendisine tepki gösteren erkeklere "asıl siz utanın" dedi.
621791-patricia_navidad_o_1.jpg

Dış Haberler
Cuma, 17 Temmuz 2015 12:25

Meksika'daki bir sabah programında yaşanan kaza, kadınların adet dönemine ilişkin "utanma" tartışmalarını da yeniden alevlendirdi.

Sabah programı Despierta America'da canlı yayında şarkı söyleyen Patricia Navidad, pedinin yere düşmesine rağmen şarkı söylemeye devam etti.

Gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından bir açıklama yapan Navidad, erkeklerin kendilerini de bir kadının doğurduğunu unuttuğunu, bir kadına karşı saldırgan ve kaba olmanın utanç verici olduğunu söyledi.

Navidad, "Kadınlara prenses gibi davrandığını söyleyen erkeklerin kraliçelerce yetiştirildiğini söylüyorlar. O halde, kadınları incitenleri kimler yetiştiriyor?" diye sordu.

Daha önce de, Instagram'da bir fotoğraf paylaşan Rupi Kaur'un fotoğrafı, Instagram topluluk kurallarına uymadığı gerekçesiyle iki kez kaldırılmıştı.

Kaur'un fotoğrafında, yatakta arkası dönük olarak yatan bir kadının pantolunun arkasında kan lekesi görünüyordu.

http://haber.sol.org.tr/dunya/meksi...a-pedini-dusurdu-asil-erkekler-utansin-123145

bacım o üstündeki mini etek bile değil yaw, öyle giyinip ped kullanıyosan önlemini al bi zahmet, biz mi öğretcez bu yaştan sonra:confused::confused:

Www hangi Ped kullanıyorsa artık uyduruk birseyki düşmüş:KK53:

Ne olursa olsun hepimizin ortak sorunu.

Adetinden utanmayan kadina genis mezhepli bakkmak ve utanma zorunlulugu hissetmek.

Tamamen reytıng toplamak için yapılan bır plan bence Düşen ped önden Düşüyor hemde o kadar dakıka hıç mi pede kan Geçmez

bı kere kadının bacagında bıldıgın ten rengı corap var
corabın ustune ozellıkle yapıstırmıs ped
ozellıkle yapmıs
okadar kolay dusecek olsa programa cıkana kadar coktan yuz kere duserdı

Kadinlara regl, ped vb. kadinin dogasinda varolan durumlarla ilgili ayip adi altinda bazi dayatmalar yaptiklari icin.
dayatma yapılmasın da o kan oluk oluk aksın o zaman

zaten aklı başında insan dayatılma yapılmadan temizliğine dikkat eder ona göre davranır bu akıl fikir kullanmak için verilmiş

Kamera da zum yapmış bi de hadi oldu olay kamera da çekti diyelim yönetmenin Yayını başka kameraya yönlendirmesi gerekir.

Kadinlara regl, ped vb. kadinin dogasinda varolan durumlarla ilgili ayip adi altinda bazi dayatmalar yaptiklari icin.
yani olay muhtemelen sırf ilgi toplamak için tezgahlanmış belli, hani kadında çorap var, o eteği giyen kadın zaten tampon kullanmayı akıl eder, kadın adet olsa o ped o kadar temiz ve düzgün olmaz vs vs falan da
sırf her ay, ay başına 5 gün kanıyorum diye niçin utanmak zorundayım, anlamıyorum.
regl oluyorum ve bu büyük ölçüde sağlıklı ve doğurgan bir kadın olduğumu gösteriyor. erkekler sokak ortasında cinsel organlarını kaşırlarken, dal tarak yayıp otururlarken utanma yok, ben adet gördüğüm için utanacağım, yok ya!
pedim de düşebilir, kıyafetime adet kanım da geçebilir, yapacak bir şey yok. sinir bozulur ama utanmak?
ayıp olandan utanılır, kadın olmak utanç verici bir şey mi ki?

X