Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da arkadasim mektupla belge yollamisti ve 2 3 hafta gec geldi mektuplar gec iletiliyormus.
Hanımlar 2 günde 2 konu fazla olacak galiba ama yine bir problemle karşınızdayım.
Mektup göndermiştim ben 2 hafta olacak çarşamba günü.pttden. adam 125 kuruş aldi gonderme ucreti. Bana takip numarasi vb hiçbir şey vermedi. Neyse ne zamana gider dedim 1 hafta içinde dedi.
Gel gelelim ki tam 2 hafta oldu. Her gun gidiyor arkadaşım bakmaya gelmemis takip yapamiyoruz diyorlar. 2 hafta cok uzun bir süre. Bu arada bulunduğu ilin ptt subesini yazmistim mektup üstüne
Kayıp mi oldu??
Ne zaman gidicek?
Bunu yaşayan var mi sinir oldum da.
Not: bu devirde hala mektuplasanlar var evet :)
Posta teşkilatı yavaş işliyor; artık mektup vs de az olduğu için daha da geç gelebiliyor
Karşıda, pencereden görünen binadan tebligatlar/kayıtlı mektuplar 15 gün içerisinde bize gelemiyor
Ben de mektuplaşıyorum. Ortalama bir haftada gider büyük şehirlere. Ama uç bi yerlere gönderiyorsan daha uzun sürüyor. Kaybolmamıştır. Mektupta takip no olmaz zaten. Bir dahakine 125 kuruşluk pul yapıştırıp ptt önndeki sarı kutulara at. Daha zevkli oluyor :)
Bir de eğer iadeli taahhütlü ya da taahhütlü gönderirseniz kayıtlı olur akıbetini de kontrol edersiniz aklınızda bulunsun
Evet 1 hafta icinde gelir demislerdi 2 3 haftayi bulduSöylenen tarihten sonra mi
3 sene önce ablama yolladığım mektup kayboldu hala da ulaşmadı
ben de sizin gibi yollamıştım ara ara bulunamadı
ondan sonra ders oldu bana hep taahhütlü yolluyorum