- 8 Temmuz 2015
- 14
- 11
- 34
meleğimmm oğlumm bugün tam 1 ay oldu doğum yapalı 1 hafta yaşadı oğlum kalp anamolisi vardı açık kalp ameliyatı oldu ve kaybettik onu 24 yaşındayım ilk bebeğim yaşıyoken 1 defa alamadım kucağıma küvezde solunum cihazına bağlıydı sadece 5 dakika gösterdiler sezeryanlıydım 3 gün sonra 5 dakika gösterdiler yoğun bakım ünitesinde hemşireden rica ettim ağlayarak bi defa dokunayım oğluma diye tamam dedi ama sadece bi kaç saniye küvezin kapağını açtılar elimi attığım gibi ağlayacak oldu ağzında hortum vardı ve okadar yanıyoduki canı sesini dahi duymadım hemen kapattılar kapağı 5 dakika sonra çıktık tabi bi kaç fotoğrafını telefondan çekti babası tam bir hafta olmuştu doktorlar yaklaşık 7 8 tane kağıt imzalattılar bebeğiniz hemen ameliyat olmazsa bir iki gün içinde kaybedeceğiz ama ameliyat yüksek riskli kaybedilebilir müdahele sırasında dediler ve ameliyata alındı 3 saat sürdü yoğunbakıma alındı 2 saat sonra doktoru bizi çağırdı ve bebeğinizin beyin ölümü gerçekleşti başınız saolsun dedi o buz gibi sesiyle Allahım nasıl bi acıdır bu oğlumu görmek istiyorum dedim çünkü şaka sandım rüya gerçek deil sandım içeri aldılar bizi bebeğimi sarmışlar verdiler kucağıma dokundum buz gibi olmuş teni dudakları morarmaya başlamış o an bende ölmek istedim hala istiyorum herkes gibi bende 9 ay taşıdım karnımda bir dolap dolusu kıyafet aldım hepsini bebek deterjanıyla elde yıkadım ütüledim ama bi parça bile içinden tek bir tane bile giyemedi oğlum bugün öleli tam 23 gün oldu ben onu kucağıma aldım öpdüm kokladım sarıldım artık yok karnımdayken vurduğu tekmeleri onla kurduğum hayaller yok ondan geriye kalan içimdeki bu kocaman boşluk sadece Rabbim bütün anneleri meleklerine kavuştursun ...