• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanlar dertleşmeye geliyo ay buraya biz emoji çılgınlığıyla uğraşıyoruz yazık insanların internetine 😅😅

İçinden ne gelirse onu yap bırak dağınık kalsın😊 bende wifi'den giriyorum şuan açık diye herzaman açık olmuyo o yüzden hazır bulmuşken çullandım☺️

Yaa canım benim sen daha çok korkmuşsundur 99 depremini hatırlıyomusun 10 yaşındaydın hatırlarsın heralde☹
12 yaşındaydım o zaman günlerce parkta yatmıştık Allah bidaha yaşatmasın...
Dünden beri bizde tedirginiz bi sürü artçı oldu😟 Allah hepimizi korusun dua etmekten başka elimizden bişey gelmez
evimden soğudum.
hatırlamaz mıyım cesetler, kan, koku, çaresizlik, arkadaşlarımın ölmesi, aylarca eve giremeyişimiz, enkazlardaki çığlıklar hiçbiri gözümün önünden gitmiyor.
bugün bir arkadaşımla şunu konuştuk:
biz 99 depremini Gölcük’te yaşayanlar olarak atlatmamışız, baskılamışız sadece.
içimizde duruyormuş bir yerlerde...

yaptımmmm bu da aynı ben 😀

Eklentiler

• 204C9C68-5997-4549-808B-9CA5387026D8.webp
    204C9C68-5997-4549-808B-9CA5387026D8.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 36
evimden soğudum.
hatırlamaz mıyım cesetler, kan, koku, çaresizlik, arkadaşlarımın ölmesi, aylarca eve giremeyişimiz, enkazlardaki çığlıklar hiçbiri gözümün önünden gitmiyor.
bugün bir arkadaşımla şunu konuştuk:
biz 99 depremini Gölcük’te yaşayanlar olarak atlatmamışız, baskılamışız sadece.
içimizde duruyormuş bir yerlerde...

Offf çok üzücü ya çocuklukta yaşanan travmalar unutulmuyor zaten daha derin etki bırakıyor bide tabi aynı şeyi tekrar hatırlayınca yaralar depreşiyor Allah sonumuzu hayır etsin 🥺🥺

Back
X