- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.586
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.761
ben gölcük’teydim. hala da burdayım.Bnde bağcılardaydim beybisitabyada
En kötü yerben gölcük’teydim. hala da burdayım.
hiç kimse olgun karşılayamıyor burda.En kötü yer
Gebelik olsun inşallahhhhbunu unutana kadar denerken aklımı hiç veremeyeceğim sanırım. inşallah hamile kalırım da panik atağım işe yaramış olur-iyi yönden bakmak da lazım
oturduğum bina 30 yıllık denize sıfır 99 da zaten alt katı su basmış
binaya sıfır hasar vermişler ama bina yamuk ciddi şekilde bir ucundan bir ucuna 5 cm yamukluk var. (ölçüldü)
balkon eğimi terse dönmüş düşünün balkon yıkayamıyorum. ve üstümde 4 kat var ☹ 4 koca kat.
işin garibi o zaten yeni bir evimiz var 3 katlı en üst kat eşim ısrarla oraya taşınmak istemiyor.Taşınma imkânınız yokmu kuzum☹ en azından daha güvenli hissedeceğin bir binada otursan belki biraz olsun daha iyi hissedersin
Böyle güvensiz binaları yıkmaları lazım
Hasar almamış olması ilerde neyin garantisini verecek neticede 99 depremini yaşamış bi bina temelinden sallanmış zaten
Allah muhafaza ya bizde sanki diken üstünde yaşıyoruz Allah'a emanetiz☹
işin garibi o zaten yeni bir evimiz var 3 katlı en üst kat eşim ısrarla oraya taşınmak istemiyor.
bir gün pişman olmazsın umarım dedim.
4+1 dubleks ısıtamayız diyorNeden peki neyini sevmedi ne güzel yeni bina
4+1 dubleks ısıtamayız diyor
apartmandan çıkıp apartmana girmem diyor
kardeşimin de payı var o evde diyor.
Boncuk burdayımNurellafer_nur nerdesin ses ver hele?
evet ev kayınvalidemlerin kiraya verdiler oğullarını ikna edemeyinceAyy ne güzel bide dubleksmiş
Kardeşinin rızası olduktan sonra oturmanızın ne zararı olacakki şuan kiraya mı verdiniz peki?
Insallah canim brnim. Minicik bebekler isteyen herkes icin dua ediyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatdirsin insallah diye. Eminim sende tez zamanda vereceksin guzel haber. Bir oglum vardi. Ikinci kizdi nasip olmamisti simdi tekrar bir oglan bekliyoruz bakalm hayirlisiyla. Az zamanim kaldi diye anca hazirliklarla ugrasiyorum ama arada ugrarim dogum yapinca da mutlaka haber veririm insallah. Benimde daha onceki olaydan dolayi riskim var tekrar. Belki bu ay doguma kadar hastanede yatma ihtimalim falan var. Haberdar ederik sizide. Kendinize iyi bakinİnşâllah canım Allah razı olsunRabbimden gelene razıyız herzaman şükrediyorum
Ben 10+3 haftalıkken kürtaj oldum ama senin yaşadığın acı çok çok daha zordu...
Allah bu sefer sağlıkla yavruna kavuştursunMâşallah doğuma az kalmış.. senin kızın mı vardı oğlun mu? Sanki kızdı diye hatırlıyorum hayırlısı olsun cinsiyet önemli değil zaten ne güzel bir oğluş geliyor inşâllah
Rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağına alasınbizlerede dua et emi
Arada bir gel buralara merakta bırakma
Insallah canim brnim. Minicik bebekler isteyen herkes icin dua ediyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatdirsin insallah diye. Eminim sende tez zamanda vereceksin guzel haber. Bir oglum vardi. Ikinci kizdi nasip olmamisti simdi tekrar bir oglan bekliyoruz bakalm hayirlisiyla. Az zamanim kaldi diye anca hazirliklarla ugrasiyorum ama arada ugrarim dogum yapinca da mutlaka haber veririm insallah. Benimde daha onceki olaydan dolayi riskim var tekrar. Belki bu ay doguma kadar hastanede yatma ihtimalim falan var. Haberdar ederik sizide. Kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?