Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bunu unutana kadar denerken aklımı hiç veremeyeceğim sanırım. inşallah hamile kalırım da panik atağım işe yaramış olur -iyi yönden bakmak da lazım

Taşınma imkânınız yokmu kuzum en azından daha güvenli hissedeceğin bir binada otursan belki biraz olsun daha iyi hissedersin
Böyle güvensiz binaları yıkmaları lazım
Hasar almamış olması ilerde neyin garantisini verecek neticede 99 depremini yaşamış bi bina temelinden sallanmış zaten
Allah muhafaza ya bizde sanki diken üstünde yaşıyoruz Allah'a emanetiz

işin garibi o zaten yeni bir evimiz var 3 katlı en üst kat eşim ısrarla oraya taşınmak istemiyor.
bir gün pişman olmazsın umarım dedim.

Insallah canim brnim. Minicik bebekler isteyen herkes icin dua ediyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin bu duyguyu tatdirsin insallah diye. Eminim sende tez zamanda vereceksin guzel haber. Bir oglum vardi. Ikinci kizdi nasip olmamisti simdi tekrar bir oglan bekliyoruz bakalm hayirlisiyla. Az zamanim kaldi diye anca hazirliklarla ugrasiyorum ama arada ugrarim dogum yapinca da mutlaka haber veririm insallah. Benimde daha onceki olaydan dolayi riskim var tekrar. Belki bu ay doguma kadar hastanede yatma ihtimalim falan var. Haberdar ederik sizide. Kendinize iyi bakin

Sende iyi bak canım Allah'a emanet olasın nasip işte demekki hayırlısı böyleymiş inşallah sıkıntı çekmeden yavruna sağlıkla kavuşursun
O topicte daha yazan yok dimi zaten kimbilir kaçıncı sayfada kalmıştır adını bile unuttum
Burda o gruptan bi sen bide Smile Forever var yani selinokay hatırlarsın onunda sesi çıkmıyor epeydir inşallah iyidir
bi zamanlar Babies16 'da yazıyordu ama o da siteyi terk etti sanırım. Benim burası inşallah hep aktif kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…