- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.781
Canım evet çekildim çok şükür benimde açık çıktı antibiyotik verdi içinde 3 tane vardı 2 gün önce içtim birde çekildiğim gün enfeksiyon olmasın diye..doktora gösterdim sorun yok dedi ama uzun süredir istediğimiz için aşılama dedi bizde doğal yolla beklemeye karar verdik.. cuma çektirdim ben hala kahverengi lekelenmem var.. nasıl oldu senin ağrın oldu mu?szfb naptın canım değişiklik var mı sende mi hsg çektirdin? Bende geçen çarşamba çektirdim o gün pembe lekelenmem oldu doktor bana antibiyotik falanda vermedi çok şükür tüpler açıkmış filmi henüz kadın doğum doktoruna göstermesin sen gittinmi?
Canım evet çekildim çok şükür benimde açık çıktı antibiyotik verdi içinde 3 tane vardı 2 gün önce içtim birde çekildiğim gün enfeksiyon olmasın diye..doktora gösterdim sorun yok dedi ama uzun süredir istediğimiz için aşılama dedi bizde doğal yolla beklemeye karar verdik.. cuma çektirdim ben hala kahverengi lekelenmem var.. nasıl oldu senin ağrın oldu mu?
İnşallah temizlensin bende ona yoruyorum afedersin kum gibi kahve rengi bi akıntı..bende duş almadım bugüne erteledim..devlette anestezisis çektirdim bende hiç anlamadım çok çok şükür adet sancısı gibi sancı olur diyolardı o bile olmadı tabi bi gün önceden La havleleri okumaya başlamıştımHer doktor farklı ya bana antibiyotiğe gerek yok dedi kullanmadım 3 gün bekledim sadece
o süre zarfında duş da almadım
Benim lekelenmem sadece o gün olmuştu
Pembe lekeler gelmişti o günden sonra daha gelmedi canım bende çarşamba çektirdim aramız çok yakın. Bazı kişilerde 1 hafta lekelenme olabilirmiş öyle olanda var yani sıkıntı etme gelsinki için iyice temizlensin
Sende özelde çekildin dimi anestezi aldınmı?
Ben almadım o kadar rahat geçtiki zerre kadar ağrı hissetmedim bayana dedimki ilacı veriyomusunuz dediki çoktan verdim bile
Sandığımdan daha kolaymış... ama tabi son sistem dijital cihaz olduğu için c kollu denilen...senin nasıl geçti?
İnşallah temizlensin bende ona yoruyorum afedersin kum gibi kahve rengi bi akıntı..bende duş almadım bugüne erteledim..devlette anestezisis çektirdim bende hiç anlamadım çok çok şükür adet sancısı gibi sancı olur diyolardı o bile olmadı tabi bi gün önceden La havleleri okumaya başlamıştımSon sistem falan ama canım benden sonra girenlerin çığlıkları inletti her yeri artık neden oluyorsa..korunacak mısın bu ay yoksa deneyecek misin?
Hanımlar günaydınsize bişey sorucam sizi de bu bebek isteme süresinde sürekli birileri rüyasında hamile olduğunuzu görüyo mu ? Beni sürekli birileri hamile görüyo yakın çevremi hiç söylemiyorum size şöyle söyliyim benim bi arkadaşımın arkadaşı var kızla sadece gün grubumuz var aydan aya birilerine para gönderiyoruz yüzyüze görüşmedik hiç konuşmadık o bile beni hamile görmüş rüyasında bunları duydukça da umut bağlıyorum sürekli hakkımızda hayırlısı
Beni de çooook gören oluyor. Hiç tahmin etmeyeceğim kişiler üstelikHanımlar günaydınsize bişey sorucam sizi de bu bebek isteme süresinde sürekli birileri rüyasında hamile olduğunuzu görüyo mu ? Beni sürekli birileri hamile görüyo yakın çevremi hiç söylemiyorum size şöyle söyliyim benim bi arkadaşımın arkadaşı var kızla sadece gün grubumuz var aydan aya birilerine para gönderiyoruz yüzyüze görüşmedik hiç konuşmadık o bile beni hamile görmüş rüyasında bunları duydukça da umut bağlıyorum sürekli hakkımızda hayırlısı
beni rüyasında görenlerin hepsi hamile şu anHanımlar günaydınsize bişey sorucam sizi de bu bebek isteme süresinde sürekli birileri rüyasında hamile olduğunuzu görüyo mu ? Beni sürekli birileri hamile görüyo yakın çevremi hiç söylemiyorum size şöyle söyliyim benim bi arkadaşımın arkadaşı var kızla sadece gün grubumuz var aydan aya birilerine para gönderiyoruz yüzyüze görüşmedik hiç konuşmadık o bile beni hamile görmüş rüyasında bunları duydukça da umut bağlıyorum sürekli hakkımızda hayırlısı
Doğrudur canım bilmiyorum sistemi evet ağrı eşiğim yüksektir çok şükürDevletteki cihazlar eski sistem olduğu için can yakıyor canım o bağırmaları o yüzden ☹
Allah'tan sen hissetmemişim ağrı eşiğin yüksekmiş demekki
Özeldeki cihazlarla devletteki bir değil
Öyle olmasa bu kadar para bayılırmı bende devletten korktuğum için özelde yaptırdım
Ben korunmicam doktor korun demedi zaten
Sana korun dedi mi?
Arkadaşlar merhaba. Döngümün 32. Günündeyim ve en uzun 36 gün sürmüştü. Ateşim 36.4 Normalde adet olucağıma yakın beyaz akıntım az olurdu ve geçerdi. Suan daha sık geliyor kremsi yapışkan bir şekilde. Ve koltuk altlarımın gögüsüme doğru olan kısmında ağrı var. Dokununca acıyor. Adet belistisi olarak göğüs ağrısı hiç yasamadim daha önce. Onun dışında adet belirtim bel ve karın ağrım yok. Ve takviye vitamin alıyorum kan ignesi vurunuyorum. Bunlar adeti geciktirirmi yani bu beyaz akıntı normalde yumurtlama döneminde olur diye duymuştum. İlaçlar yüzünden geç yumurtluyor olabilirmiyim ? Olsa bu süreç bukadar uzun sürermi ? Yoksa bunlar gebelik BELİRTİSİMİ biraz uzun oldu arkadaşlar ama bunları yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı tecrübenize ihtiyacım var
Beni de gören çok oldu hatta geçen erkek kardeşim görmüş çok şaşırdım asla onun yanında konuşmadık düşündüğümüzden falan da haberi yok o görünce umutlanmıştım ama olmadıHanımlar günaydınsize bişey sorucam sizi de bu bebek isteme süresinde sürekli birileri rüyasında hamile olduğunuzu görüyo mu ? Beni sürekli birileri hamile görüyo yakın çevremi hiç söylemiyorum size şöyle söyliyim benim bi arkadaşımın arkadaşı var kızla sadece gün grubumuz var aydan aya birilerine para gönderiyoruz yüzyüze görüşmedik hiç konuşmadık o bile beni hamile görmüş rüyasında bunları duydukça da umut bağlıyorum sürekli hakkımızda hayırlısı
Doğrudur canım bilmiyorum sistemi evet ağrı eşiğim yüksektir çok şükürbana da korun demedi korunmayı düşünmüyorum ilk ay ihtimalde yüksek diyorlar inşallah olur inşallah
Günaydın canım ben hamile kalmadan önce hatta taaa aylar öncesinden beni rüyasında görenler olurdu hamile olarak ve bi süre sonra gerçekten hamile kaldım ben hamileykende hamile görenler vardı ben saklamıştı hamileliğimi bilmiyolardı ama rüyalarında görüp bana söylüyolardı sen hamilemisin diye:) inşallah seninkide haberci rüyadır
Bazı rüyalar gerçekten çıkıyor
Ya varya anlatamam size uzun süredir konuşmadığım Kişiler bi anda yazıyo diyorum artık kesin bu da rüyasında gördüBeni de çooook gören oluyor. Hiç tahmin etmeyeceğim kişiler üstelik
Kız o da var haa geçen ay gören arkadaşım şimdi kendi hamilebeni rüyasında görenlerin hepsi hamile şu an
İnsan çok umutlanıyo valla içlerine mi doğuyo diye bende aylardır hüsrana uğruyorum ama olacak inşallahBeni de gören çok oldu hatta geçen erkek kardeşim görmüş çok şaşırdım asla onun yanında konuşmadık düşündüğümüzden falan da haberi yok o görünce umutlanmıştım ama olmadı
Olur inşallah Allah nasip etsinİnsan çok umutlanıyo valla içlerine mi doğuyo diye bende aylardır hüsrana uğruyorum ama olacak inşallah ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?