- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.801
Oldu kız büyüdü artık yürümekte zorlanıyorum az kaldı şükür sağlıkla gelir inşallah kızçe bekliyoruzHatunHayhatun naber kız karnın kocaman oldumu 2 ayın kaldı hadi bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu kız büyüdü artık yürümekte zorlanıyorum az kaldı şükür sağlıkla gelir inşallah kızçe bekliyoruzHatunHayhatun naber kız karnın kocaman oldumu 2 ayın kaldı hadi bakalım
Devlet hastaneleri daha iyi ama biliyor musun canım her hasta için ayrı paketler ürünler kullanılıyor özelde sterilize edilip tekrar kullanılıyorDevletteki cihazlar eski sistem olduğu için can yakıyor canım o bağırmaları o yüzden ☹
Allah'tan sen hissetmemişim ağrı eşiğin yüksekmiş demekki
Özeldeki cihazlarla devletteki bir değil
Öyle olmasa bu kadar para bayılırmı bende devletten korktuğum için özelde yaptırdım
Ben korunmicam doktor korun demedi zaten
Sana korun dedi mi?
Hepimize nasip etsin inşallah canımOlur inşallah Allah nasip etsin![]()
İnsallah yaKullandığın ilaçların yan etkisi olup olmayacağını bilmiyorum ama daha öncesinde hiç göğüs ağrısı yaşamadıysan muhtemelen hamileliktendir çünkü bendede göğüs ağrısı olmazdı hiç sadece hamilelikte oldu akıntı artışı da hamilelikte olur ama her akıntıyı ondan dememiz mümkün değil
Ovulasyon testin olsaydı yumurtlama döneminde olup olmadığını anlardın
sonucunu bizede bildir hayırlısı olur inşallah:)

İnsallah yaÇocugunuz var demekki Allah bağışlasın ♥ ovülasyon döneminde olduğumu sanmıyorum çünkü 32. Gündeyim içimde bir umut var ama henüz test yapmaktan korkuyorum 1 hafta daha beklemek istiyorum bilgi vericem çok teşekkür ederim
![]()
Devlet hastaneleri daha iyi ama biliyor musun canım her hasta için ayrı paketler ürünler kullanılıyor özelde sterilize edilip tekrar kullanılıyor
Merhabalarr nasılsınızzz![]()
![]()
Son teknoloji kullanıolar burda belediyelerle alakalı olabilir bu durumO kadar detayı bilmiyorum canım ama bence her özel de bir değildir devlette çok fazla ağrı oluyomuş çünkü eski usül kullanıyolar
Özeldekiler son çıkan dijital cihazlar ağrı çektirmiyor

Kuzuuu senidemi uyku tutmadi
Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor canımKuzuuu senidemi uyku tutmadi
Aynen cnm bendede ayni sorun varrr :))) vucut simdeden alismaya basliyormusSağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor canım![]()
Bende iyiyim çok şükür canım iyi gidiyor. Arada ağrı sızı oluyor ama kızımda da öyleydi alışkınım :)İyilik canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Bn iyice ağırlaşmaya basladım zor oluyorAynen cnm bendede ayni sorun varrr :))) vucut simdeden alismaya basliyormus
20 liktir boncuğum. Önceden çıkmamış mıydıKızlar ben diş çıkarıyorumbu yaşta neyin nesi 20'lik mi ne anlamadım o yaşlarda hiç çıkmıyodu benim
sol üst çene dişimin en en en dibinde minnacık çıkmış
![]()