Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm canım 10 ekim benim yeni batım güncellememişim kendimi umudum olmadığından buraya bile girmiyorum valla ama yaz bari canısı

Hemen güncelliyim kuzum öyle deme umut kesmek yok olacak inşâllah bigün burda bizde hamileliklerimizi konuşcaz Allah'ın izniyle

Niye çekiyolar sağlam dişi ya şart mı?
20 lik %90 çürük olurmuş kuşum. Benimki çürük değilmiş ama yamuk çıktığı için yanındakini çürütmüş namıssız. Ay ona kanal tedavisi yapılmıştı. Ölüm gibiydi. Ama 20 lik çekimi zor değilde sonrası zor 10 gün çektim
sana da moral oldu

Yaa moralim yerle bir oldu şimdi seninki nerdeydi? Sol üst çenemin en dibinde ya ağzımı açmam bile zor ne olduğu da belli değil bakalım büyüyecekmi dilimi değdirince minnacık bişey geliyo

Ağzım yırtılacak nerdeyse o kadar açtımki ama görünmüyor o kadarki dipte ulaşılması çok zor bi yerde ay ben napıcam

Yaa moralim yerle bir oldu şimdi seninki nerdeydi? Sol üst çenemin en dibinde ya ağzımı açmam bile zor ne olduğu da belli değil bakalım büyüyecekmi dilimi değdirince minnacık bişey geliyo
Ağzım yırtılacak nerdeyse o kadar açtımki ama görünmüyor o kadarki dipte ulaşılması çok zor bi yerde ay ben napıcam
Benimki sol alt çenemdi kuzu. Diş çekimi hiç zor olmuyor ki sonrası zor oluyor. Ama daha yeni büyüyor diyorsun hemen çekmek gerekmez ki

Benimki sol alt çenemdi kuzu. Diş çekimi hiç zor olmuyor ki sonrası zor oluyor. Ama daha yeni büyüyor diyorsun hemen çekmek gerekmez ki

Ya kuzum inşallah gerek kalmaz şimdi bide onun stresine girmek istemiyorum bide ulaşılması çok zor bi yerde ben bile zor farkettim minicik bişey ağzımı tamamen açmama rağmen bile aynada göremedim doktor nasıl görür bilmiyorum neyse şuan onu düşünmek istemiyorum

Boşver boşver hele o zaman gelsin düşünürsün yavrum

M Meryemhayel kardeşim seni çok iyi anlıyorum bende vaktinde aynı duyguyu yaşadım sen daha yeni evlisin ve yaşında çok genç,yaştan çok avantajın var inan bu bile bir lütuf.... İleri yaşta olupda o hissi yaşamak çok daha zor. Daima inançlı umutlu ol Allah sabredenlere veriyor. Çevrende soranlara düşünmüyoruz şuan dersen yakanı bırakırlar
Yeğenini de Allah bağışlasın

Çok teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…