Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20191002-103815_Samsung Internet.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 42
Canım ne güzel sana bir şey sorucam dün gece test yaptım sabah böyle olmuş dediğim gibi adete 2 gun var sence hamileyim sol kasigim cok ağrıyor istahsizim

Sanki çizgi var gibi duruyor ama bazı testler bozuk oluyor sen idrarını 3 damla damlattın dimi? Bence bi test daha yap canım mümkünse farklı bi marka olsun... Eğer çıkmazsa üzülme daha adet günün gelmedi
Allah gönlüne göre versin

Evet canım 2 damla fazla koymadım yani gereken neyse o

Kız daha bebesin sen ay o yaşta olsam hiç düşünmem bile çocuk
Yaşa göre bebelik kavramını pek hoş bulmadım bu düşünceye sahip olmak bence doğru değil. Zekâ yaşi ve yaşanmışlıklar önemli diye düşünüyorum 18 yaşındayım diye çocuk olduğumu düşünmeniz cok saçma saygı duyuyorum..

Ben çocuksun anlamında demedim ama çok güzel gencecik yaşın var. Yaşının üstünde olgunluğa sahip olabilirsin tabiki o ayrı bişey
Bizim yaşımızdakilere göre küçüksün o anlamda dedim

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum burada yavrusunu kucagına almak isteyen ne kadar prenses varsa Allah en kısa zamanda inşallah doldurur o kucakları benimde sizin yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma

Bende 20 yasımdayım ve bi bebegimin olmasını onunda benimle beraber büyümesini istiyorum :)

Ayrıca esimde muayene oldu doktor süper vok mukemmel falan dedi ama yinede olmuyor

Değerlerinde sıkıntı yok bence referans değerleri arasındaysa zaten sorun yok
Hiçbir sıkıntı yoksa yinede olmuyosa nasip demekten başka bişey diyemeyiz
Vücut stres yüklü oluncada etkilenir
Ovulasyon testi kullanıyormusun?
Sağlık sorununuz yokmuş ne güzel lütfen strese sokma kendini herşeyin zamanını Allah düzenlemiş bize kalan sabretmek
Zamanı gelince hiç uğraşmasanda zaten olacak. Korunurken bile hamile kalanlar var
Sen rahat ol gez toz yeni evlisin yaşında gencecik..strese gireceğin hiçbir sebep yok sadece akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…