- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.121
Amin.
Ecmain kuzum benim inşallah alırsınValla biz klimayla ısınıyoruz daha doğalgaz mahalleye gelmedi kışın zor oluyor .
Aydındayım kuzum oluyor tabi ama bi doğalgaz kadar değildir .Hadi ya iyi ısıtıyomu bari çok masraf oluyomu
Sen hangi şehirdesin kuzum
Canım benim bat 2 Kasım@Loriklorik @_PANDA_ @Melegim15
@Olderveolur000Canm oglmmm Kızlar bat'lar geçmiş, regl olan varsa güncelleyelim?
Aydındayım kuzum oluyor tabi ama bi doğalgaz kadar değildir .
Sayfada aktif olduğumu belirtmeye calısıorum
Ben de yogaya basladim ya canim.çooook yoruldum kızçeleeeer
kürklümü özledim
ey ruhhh okuyorsan burayı bir gülümse yeter
guzelgunler2019 yaaaa oyuncaklar almışsın kuzuuu benim eşim hoşlanmıyor öyle şeylerden bizim de artık yeni şeyler denememiz lazım ama farklı bir şeyler yapacağım
çok sevdiğim arkadaşlarım var pilates sınıfı açtırdık ona başlayacağız haftaya
ben de saldım senin gibiyim doktorumla bile görüşmüyorum kendi kendime regl olunca sorun düzelmiş gibi hissediyorum
tabi bu ay kendiliğinden olmazsa uçarak giderim sanırım yine
Canım benim
Arada yaz gülüm
canım geç oldu baya amaKızlar merhaban uzun zamandır görüşemiyoruz iyisinizdir inşallah size bir şey soracağım doktor bana bir ilaç verdi burda adını yazabiliyor muyuz bilmiyorum adı Duphaston geçen ay adet olamadım yarım yamalak işte sancıyla birlikte sonra yumurtamla dönemi doktora gittim yumurtalığıma çok yakın 2,5 cm kist oluşmuş önce onu temizlemeliyiz ve hamileliğe hazırlamalıyız dedi ben ilacı adetin 17.gunu kullanmaya başladım bugün bitti 10 günlük bi ilaç zaten ama 5.gün kahve lekelenme ve afedersiniz akabinde lavobada kahve akıntı gelmeye başladı ve 5 gündür devam ediyor arada da adet olacakmış gibi sancı adet günüm 11 Ekim henüz adet olamadim garip şeyler oluyor ben adet olamadıköa strese girdim benim yaşadığımı yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
canım geç oldu baya ama
o ilacı ben de kullandım aynı sebeplerden
regl olmanı kistleri atmanı sağlıyor
aynı zamanda rahmi gebeliğe hazırlıyormuş
yani aslında senin yaşadığın iyi bir şey
Ayyyyyy kuzummm yaa rahatladım çok çok çok teşekkür ederim ne isteğin varsa gerçek olsun hayırlı bir evlat diliyorum sana ve burada isteyene herkese inşallahcanım geç oldu baya ama
o ilacı ben de kullandım aynı sebeplerden
regl olmanı kistleri atmanı sağlıyor
aynı zamanda rahmi gebeliğe hazırlıyormuş
yani aslında senin yaşadığın iyi bir şey
kuzum hatta ben o haptan sonra söküldüm baya günlerce sonrasında ise vitamin falan kullanıp ilk kez kendiliğinden regl oldum 20 gün sonra bir dahaAyyyyyy kuzummm yaa rahatladım çok çok çok teşekkür ederim ne isteğin varsa gerçek olsun hayırlı bir evlat diliyorum sana ve burada isteyene herkese inşallah
Ayyy kuzum evet iyi ki yazmışım burayaSüpermişN Nisanesintisi01 kaç gündür doğal olarak kafasına takıp duruyodu strese girdi lekelenmeler sürekli devam ediyo diye
inşallah atıyodur kisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?