Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum hatta ben o haptan sonra söküldüm baya günlerce sonrasında ise vitamin falan kullanıp ilk kez kendiliğinden regl oldum 20 gün sonra bir daha

Benim ilaç dün bitti 10 gün kullanılıyor zaten sanırım hepsini bitirdim dün daha Fazla sancım oldu böyle adet olacakmış gibi yavaş yavaş da artmaya başladı ama kırmızıya dönüşmedi henüz tam sökülmesini bekliyorum senin kaç gün sonra sokuldu ilaçtan sonra hatırlıyor musun kuzum ben baya üzüldüm de kaç gündür

tarlusal mi o ilac? ben konuyu geriden takipteyim de:) kusuruma bakmayin

burda yazmissin ztn pardon cnm.
benim sag yumurtaligimda 3 cm kist vardi, ama su kisti, ben tedavi görmedim, onla gebe kaldim , ama zararsizmis, artik yokolmus.

Ama ama ama noldu yaaa gitmiş bu minnoş

burda yazmissin ztn pardon cnm.
benim sag yumurtaligimda 3 cm kist vardi, ama su kisti, ben tedavi görmedim, onla gebe kaldim , ama zararsizmis, artik yokolmus.
Çok şükür adet oldum bugün adeti bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi ben bu ay kistten dolayı yumurtlama da görmedim yumurtalıkların temizlensin dedi doktor yumurta takibi yapacağım dedi ama bu ay da eşim yanımda değil hayırlısı bakalım ama adet olamama sevindim gelecek hafta doktora giderim kistim gitmiş mi diye ama bu hafta hem sancı çok çektim 5 gün kahve lekelenme ve az akıntı bugün adet oldum şükür

ben de bi kere 63 bi kere 53 gün adet olmamis biri olarak sizi anlayabiliyorum, insan mutlu oluyor adete... normalim de 37 yani, 32 de olsam ona bile durduk yere sevinebilirim.

ben de bi kere 63 bi kere 53 gün adet olmamis biri olarak sizi anlayabiliyorum, insan mutlu oluyor adete... normalim de 37 yani, 32 de olsam ona bile durduk yere sevinebilirim.
Valla öyleymiş şükür geçen ay da olamadım ben olmuş gibi oldum kokrunc bir sancı ile ama olmadım bu ay şükür ilaç olmamı sağladı inşallah kistte de gider çok sancı yaptı kaç gündür

Senin adına sevindim kuzum kaç gündür ne kadar stresliydin sonunda oldu çok şükür
Zamanında adet görmek bi nimet gerçekten
inşâllah bundan sonraki adetlerin olması gerektiği gibi olur hepimiz için eğer gebe olamazsak bile zamanında adet oluruz inşâllah

bu duaya ben de amin demek istiyorum

Mrb. Kuzular. Biraz uzak kaldim kafami toparladim.kac aydircok stresliydim. Esimle iliskiye bile yansidi bu cocuk isi. Erkekler bizim gibi degil malesef hep rahat olmak istiyorlar. Buay hicbir sey hatta folik asit bile kullanmadim. Inanin kafamin ici bosaldi.
2 gunde bir iliski deniyorum.olacagi varsa olur modundayiz. Insallah sizlerden iyi haberler aliriz.

İnşallah hep beraber o güzel günleri de görürüz canım rahat olmak önemli
benim eşimde aşırı rahattır bende onun gibi olmayı çok isterdim

İnşallah hep beraber o güzel günleri de görürüz canım rahat olmak önemli
benim eşimde aşırı rahattır bende onun gibi olmayı çok isterdim

Yok kuzum biz naparsak yapalim onlar gibi rahat olamayiz. Bence erkeklerin genleriyle alakali bir durum. Adam olursa olur modunda. Yumurtlama zamanimda tutulup kaliyor. Yumurtlama zamanimdan sonra hergün pesimde. Bu ay da hicbir sey yapmadimya soruyor dalga geciyoryokmu icirecegin karisimlar veya iliski icin ödev gibi tarih cetvelin diyor. Valla az kaldi yakinda elektrik süpürgesinin demirini elime alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…