- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.161
Yok kuzum biz naparsak yapalim onlar gibi rahat olamayiz. Bence erkeklerin genleriyle alakali bir durum. Adam olursa olur modunda. Yumurtlama zamanimda tutulup kaliyor. Yumurtlama zamanimdan sonra hergün pesimde. Bu ay da hicbir sey yapmadimya soruyor dalga geciyoryokmu icirecegin karisimlar veya iliski icin ödev gibi tarih cetvelin diyor. Valla az kaldi yakinda elektrik süpürgesinin demirini elime alicam.
Aynen kuzum böyle olunca da 2 ayın gidiyor yani gerçekten sabır işi kuzum hamlie olmazsak hep zamanında gelsin ama bebeklilerimiz gelecekse gelmesinSenin adına sevindim kuzum kaç gündür ne kadar stresliydin sonunda oldu çok şükür
Zamanında adet görmek bi nimet gerçekten
inşâllah bundan sonraki adetlerin olması gerektiği gibi olur hepimiz için eğer gebe olamazsak bile zamanında adet oluruz inşâllah
Aynen kuzum böyle olunca da 2 ayın gidiyor yani gerçekten sabır işi kuzum hamlie olmazsak hep zamanında gelsin ama bebeklilerimiz gelecekse gelmesin
Alem kadınsın hahaha süpürge demiri desiYok kuzum biz naparsak yapalim onlar gibi rahat olamayiz. Bence erkeklerin genleriyle alakali bir durum. Adam olursa olur modunda. Yumurtlama zamanimda tutulup kaliyor. Yumurtlama zamanimdan sonra hergün pesimde. Bu ay da hicbir sey yapmadimya soruyor dalga geciyoryokmu icirecegin karisimlar veya iliski icin ödev gibi tarih cetvelin diyor. Valla az kaldi yakinda elektrik süpürgesinin demirini elime alicam.
Ay eşim bana öyle dese bende çok sinirlenirdimAllah'tan benimki öyle şeyler demiyor bana tersimi bilir yumurtlama günlerimi de sormaz öyle sadece derki "Bugün jetfiki var mı?" Eşimin mesaileri olduğundan geç gelir eve haliyle fazla vaktimiz olmaz o yüzden alelacele hareket ettiğimizden bu lafı buldum aramızda yanlış anlaşılmasın fiki yani yıllar önce yahşi cazibe'de fikito demişlerdi ordan aklımda kaldı bende başına jet koydum jet-fiki oldu
Ayy aksam aksam güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün
Kizlar aranizda c life macun kullanan varmi. Önümüzdeki ay denesemmi acaba. Benim yumurtam catlamiyor faydasi olur yaziyor acaba denesemmi
Bzidr hissettik yaOffff kızlar bu akşam yine deprem oldu
Merkez üssü yalovaymış ben oturuyodum titredim kalktım hemen baktım avizelerde hiç oynama yok öyle olunca bana öyle geldi sandım meğerse doğruymuş 4.0'mış
Allah sonumuzu hayır etsin şu günahsız çocuklar hürmetine hepimizi korusun
napıcaz böyle
Allah korusun ya çocuklarla soğukta naparızBol dua edicez geceleri zor uyuyorum geç saatlere kadar ayaktayım kış geliyor
en çokda geceleri korkutuyor beni...Yâ Rabbi sana emanetiz koru bizleri felaketlerden uzak eyle amin
Tabi canım hoşgeldinbat ne zaman?
Ne kadar süredir istiyosun yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?