Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay eşim bana öyle dese bende çok sinirlenirdim Allah'tan benimki öyle şeyler demiyor bana tersimi bilir yumurtlama günlerimi de sormaz öyle sadece derki "Bugün jetfiki var mı?" Eşimin mesaileri olduğundan geç gelir eve haliyle fazla vaktimiz olmaz o yüzden alelacele hareket ettiğimizden bu lafı buldum aramızda yanlış anlaşılmasın fiki yani yıllar önce yahşi cazibe'de fikito demişlerdi ordan aklımda kaldı bende başına jet koydum jet-fiki oldu

Aynen kuzum böyle olunca da 2 ayın gidiyor yani gerçekten sabır işi kuzum hamlie olmazsak hep zamanında gelsin ama bebeklilerimiz gelecekse gelmesin

Aynen kuzum böyle olunca da 2 ayın gidiyor yani gerçekten sabır işi kuzum hamlie olmazsak hep zamanında gelsin ama bebeklilerimiz gelecekse gelmesin

Amin amin inşÂllah senin nazlınında bigün geleceğine inanıyorum herzaman konuştuğumuz gibi kuzum

Alem kadınsın hahaha süpürge demiri desi

Ayy aksam aksam güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün

Kizlar aranizda c life macun kullanan varmi. Önümüzdeki ay denesemmi acaba. Benim yumurtam catlamiyor faydasi olur yaziyor acaba denesemmi

Offff kızlar bu akşam yine deprem oldu
Merkez üssü yalovaymış ben oturuyodum titredim kalktım hemen baktım avizelerde hiç oynama yok öyle olunca bana öyle geldi sandım meğerse doğruymuş 4.0'mış
Allah sonumuzu hayır etsin şu günahsız çocuklar hürmetine hepimizi korusun

Bzidr hissettik ya

Tabi canım hoşgeldin bat ne zaman?
Ne kadar süredir istiyosun yaş kaç?

Ben daha çalışmalara başlayamadım düzensiz adetim var sıkıntı yaşıyorum. Aralık - Ocak gibi düşünüyoruz şimdilik ovülasyon testi aldım nezaman yumurtladıhımı bilmek için.

Allah Allah ya son yazılanlar neden görünmüyo telefonu defalarca kapatıp açtım sinir oldum

Ay alıntı da yapamıyorum Hayhatun sendede böyle mi ya sinir oldum bi görünüyo bi kayboluyo tıklıyorum sonra "talep edilen mesaj bulunamadı" diye yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…