- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.586
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.181
Mesajını geç gördüm. 2 çocuğumun arasında oldu adet olmayı bekledim olunca 2ci çocuğa hamile kaldımMâşallah.... Hani dedim sezeryan olduysan sezeryanlıların en ufak üşütmede kasık ağrısı falan oluyomuş . Kürtaj ne zamandı?
İyiyim canım çok şükür güzel gidiyor. Kızımla yolu yarıladık teyzesiii
Amin kuzum bekleyelim bakalım zaten eşim de çok bekletti ben genelde hep bekliyorum kavuşacağım ailemi bebeğim de nazlı çıktı bari o bekletmeden gelseydiAmin amininşÂllah senin nazlınında bigün geleceğine inanıyorum herzaman konuştuğumuz gibi kuzum
Ben 3 ay kullandım ilk defa bu ay kullanmadım evet yumurtlamayı çok fazlaca hissediyorsun hatta yumurtlama gününü de uzatıyor normalde benim bir gün sürer pik ama macunu kullandığım ilk aylar erkenden yumurtladım ve 3 gün pik yaptı ama en son kullandığımda yumurtam kiste dönüştü ve şuan onu atmak için uğraşıyorum neden kiste dönüştü inan onu anlamadım aslında çok faydalı bir macun benim fsh ve Lh değerimi düşürdü normale hormon düzenleyici aynı zamanda ayy keşke şu kist olmasaydıKizlar aranizda c life macun kullanan varmi. Önümüzdeki ay denesemmi acaba. Benim yumurtam catlamiyor faydasi olur yaziyor acaba denesemmi
Ben 3 ay kullandım ilk defa bu ay kullanmadım evet yumurtlamayı çok fazlaca hissediyorsun hatta yumurtlama gününü de uzatıyor normalde benim bir gün sürer pik ama macunu kullandığım ilk aylar erkenden yumurtladım ve 3 gün pik yaptı ama en son kullandığımda yumurtam kiste dönüştü ve şuan onu atmak için uğraşıyorum neden kiste dönüştü inan onu anlamadım aslında çok faydalı bir macun benim fsh ve Lh değerimi düşürdü normale hormon düzenleyici aynı zamanda ayy keşke şu kist olmasaydı
Ben doktora söyledim kullandığımı ama kullanma demedi üstelik kistimi de tespit eden de aynı doktor bir iki kullanmayla olmuyor sanırım benim 3.ayda oldu sebep ben bilmiyorum macundan kaynaklı olabilir de ama 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş belki ben su az içtim suyu içmeyi ihmal eden biriyim belki ondan kiste dönüştü bol yürüyüş ve su tüketimi yapılması gerek bu macunla ilk ay bir kullan belki de hamile kalırsın yarım macunla hamile kalan çok benim eş durumu var ben her ay göremiyorum 2 ay doğru düzgün yumurtlamada görmedim eşimi bu ay gördüm onda da yumurtlama olmadı kist oluşmuş maalesef bekliyoruz bakalımCanim insallah hemen kaybolur kistin. Bende daha önce hayit hapi kullandim ozamanda yumurtlama zamanlarimi bariz hissettim. Bu macundada hayit hapi var. Ben daha once bal tarcin cörekotu kürü yaptim kist oldu. Acaba bu da kist yaparmi diye korkuyorum.
KK’nde hala sorun var ☹
Kuzucukbenimki şu an düzelmiş gibi
canısıııııKuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?