Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 ay kullandım. Bu ay ara vermiştim. Bende herhangi bir problem görünmüyordu ama yine de kullanmak istedim.

Benimde hormonlar vs .. problem yok aslinda sadece yumurtam bazi aylar catlamiyor. bende bu regliyle alip kullanicam insallah vesile olur. Zaten 3 ay kullanin yaziyor ara versende etkisi devam etmistir vesile olmustur. Saglikla devam etsin insallah

Benimde hormonlar vs .. problem yok aslinda sadece yumurtam bazi aylar catlamiyor. bende bu regliyle alip kullanicam insallah vesile olur. Zaten 3 ay kullanin yaziyor ara versende etkisi devam etmistir vesile olmustur. Saglikla devam etsin insallah
İnşallah size de şifa olur. Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba hanımlar kasim dan sonra hamile kalma cabalari baslayacagindan pek aktif olmadim yakında aktifim insallah ayrica 1 sinifa basladi bu sene oglum 6 yasinda ela lale lerden fenalık geldi bu zorlukları gorunce 3 .bebisten vazgeçiyorum bazen.bi yandan da yas 31 bi kizin olsunda bu arada hepsini buyut insallah diyorum sonra da ya kiz olmazsa diyorum amann hayirlisi olsun 4 de dogurursun diyorum kafayi siyirdim galiba kusura bakmayin:))))

3.derken? Hayalin 3 tanemiydi yoksa
Çocuk büyütmek her yönden zor ama benimde isteğim oğlumun kardeşi olması
Kız erkek orası da nasip tabi ben artık takılmıyorum cinsiyete Allah'ım hayırlı sağlıklı nasip et diyorum elbette bende isterim kızım olmasını ama olmayacaksada sorun değil
En azından erkek erkeğe daha iyi anlaşırlar:)

canim 3.derken benim iki oglum var zaten 3. gebeliğe hazırlanıyorum:)) bekarken hayalim 4 yada 5 cocuktu kalabalık ailede buyudum faydasi cok ama zorlugu da var tabi.simdi gurbette yanlizim kalabaligi istiyirum o yuzden ama dogru olmak gerekse isin icine girince 4 yada 5 cocugun o kadar da kolay olmadigini gordum tabi .. haktan hayirlisi insallah.esim i de hala 3 e ikna etmis degilim tabi o da ayri muamma:))

Haaa 2 tanemiydi oh oh mâşallah
Biri 6 öbürü kaç yaşında? Bence en ideali 2 en fazla 3 bende hep 2 tane hayal ederdim ama yaşım biraz daha geride olsaydı belki 3.yü de düşünebilirdim ama tabi bizim planlamamızla olmuyo Allah nasip edecek
Eşini ikna edersin sen bence

hah cok dogru söyledin Kardeş im biz ne plan yaparsak yapalim elbet taktiri ilahi neyse o oluyor rabbim hayirlisini versin hepimize insallah.evet canim kucugum 3 yaşında .beraber buyutursem buyuturum kafasindayim yoksa bunlar cok buyudu mu sonradan bi bebeğe daha herseyi hazirlamak zor geliyir bana.sende 33 tun galiba aslinda yasin iyi bu sene bir tane nasip olursa 2 yada 3 sene sonra 3 lersin:))) benim ikiside sezeryan oldu o yuzden buda düşünürsem sezeryan olur

Evet canım 33'üm hayırlısıyla 2.olsada 3.yü ilerde düşünürüm belki bende sezeryan oldum çok beterdi ya Allah nasip ederde 2.olursa inşÂllah ssvd denemek istiyorum yapanlar çok var hatta 2 sezeryandan sonra bile normal doğum yapanlar var ben f......k'ta ssvd grubuna üyeyim o kadar faydalı grupki hergün yazıyor yapanlar deneyimlerini paylaşıyolar insanı cesaretlendiriyolar

2 .hamileligimde bende coj takip etmistim canim o gruplari hatta bayagi niyetlenmiştim ama maalesef olmadi hic bi doktor yanasmadi bebis te 4400 olunca risk dediler goze alamadım acikcasi

2 .hamileligimde bende coj takip etmistim canim o gruplari hatta bayagi niyetlenmiştim ama maalesef olmadi hic bi doktor yanasmadi bebis te 4400 olunca risk dediler goze alamadım acikcasi

Bebek kilolu olunca tabi olmuyo riske atılmaz
Hayırlısı olur inşÂllah bende illa diretmem zaten olacaksa olur Allah nasip ederse
Benim doğumum çok zor geçmişti spinal oldum karnıma bastırırlarken canım çok yandı bağırdım o an spinali çok güzel geçenler duydum ama benimki kötüydü malesef üstelik bana sonda bile takmamışlardı çok zorlandım ve zor iyileştim Allah herşeyin doğumunda hayırlısını nasip etsin hakkımızda

Ben 3 ay kullandım. Bu ay ara vermiştim. Bende herhangi bir problem görünmüyordu ama yine de kullanmak istedim.
Merhaba ben de 3 ay kullandım ama 3.ay kullanımda kist oluştu benden tabi neden kaynaklı bilmiyorum yumurtlama da olmadı bu ay siz c life a ara verdiğiniz ay mı hamile kaldınız acaba?

Merhaba ben de 3 ay kullandım ama 3.ay kullanımda kist oluştu benden tabi neden kaynaklı bilmiyorum yumurtlama da olmadı bu ay siz c life a ara verdiğiniz ay mı hamile kaldınız acaba?
Evet ben bir ay kullandım sonra hsg çektireceğim ay devam edecektim. Sordum kullanım önermiyoruz dediler o ay kullanmadım. Sonra 3 ay kullandım. Bu ay ara verdim. Tekrar kullanmaya başlayacaktım 3 ay daha. 3 ay kullanımdan sonra 1 ay ara verilmesi isteniyor. Ben bu ay ara verdim ve çok şükür gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…