Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar kizlar bugun reglinin 20.günü hala pik degil. Ya yumurtlamiyorum ya da yine gec yumurtlicam.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum ben de şuan ara verdim 3 ay kullandım ama bu ay eşim yok biz görüşmemekten olmuyor sanırsam bu aydan önceki aylarda da doğru düzgün güreşemedik ben de bu ayı değerlendirmeyi çok istedim ama demek ki daha zamanı var çünkü ben şartları zorlasam da olmuyor bazen bu işler kısmet işi kuzum gerçekten

Allah razı olsun amin amin. Rabbim isteyen herkese nasıl estin sana da. Evet kesinlikle ne yaparsak yapalım vakti gelmeden olmuyor. İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder

bazı insanlar neden bu kadar görgüsüz?
sosyal medya hesabımda biri var görmemiş gibi
ben çocuk istemiyorum deyip evliliğinin ikinci ayında hamile tişörtleri giymeye başladı.
dokuz ay cinnet geçirdim hikayelerini izlerken
şimdi doğum yapmış tamam Allah bağışlasın da yani
yok canım evladım yok en güzelini yaparım bebeğime yok evladımın kokusu yok sana kurban olurum evladım falan...
üzülüyorum...

Bu tür insanlarda hassasiyet yok malesef dertleri gösteriş yapmak....bilmezlerki veya hesaba katmazlarki çocuk aşkıyla yanan insanlar var onların gözüne sokarcasına böyle herşeylerini çekip atmaları hiç hoş değil
Seni rahatsız ediyosa listenden çıkar bence veya engelle kuzum sürekli sürekli gözüne batmasın. Bebek doğar doğmaz hemen paylaşımlarda bulunanları hele hiç anlamıyorum utanmasalar doğum ânında da koyacaklar

beş yüz tane olmasa da ben de koyarım galiba kız öyle deme
ama hani bir tek onlar doğurmuş dünyada gibi davranmaları
silicem galiba bu gidişle...
unutmuştum ne güzel anne olamadığımı yine aklıma geldi üzüldüm...

unutmuştum ne guzel anne olmadigimi, yine aklima geldi uzuldum yazmişsin. bende annelik duygusunu tatmak icin bekleyenlerdenim..kendim yazmiş kadar uzuldum
biraz önce okudum sizin konunuzu
dua ettim inşallah değeriniz artar hayırlısı olur hakkınızda
ben normalde çocukları çok sevmem
hiç aklıma gelmezdi çocuk için bu kadar çırpınacağım

biraz önce okudum sizin konunuzu
dua ettim inşallah değeriniz artar hayırlısı olur hakkınızda
ben normalde çocukları çok sevmem
hiç aklıma gelmezdi çocuk için bu kadar çırpınacağım ☹
inşallah canim. senin icinde dua edicem. anne olmayi istemek annelik duygusu boyle birşey her halde. hiç bir seye benzemiyor

Umutsuzluk yok hepimiz yoktan vâr olduk bir "Ol" emriyle... Bence fazla paylaşma nazar var kem gözlüler var insanların içini bilemeyiz balım

Bende gecen ay 26.günde yumurtladum 27.günde catladi. şöyle reglinin 14 16.gunlerinde yumurtlayanlara Özeniyorum valla. Tuhaf bir sekilde 2 aydir fazla takmiyorum test yapmak oyun haline geldi . Rabbim daha büyük dert keder vermesin.

Ya biyandan diyolar ki o kadar geç yumurtlayınca o yumurta kalıteli olmuyor. Ama benim oğlumda mesela 25. Günde mi ne çatlamış yani.
Canavar gibi çocuk, hayata önden atılan cinsten

Ya biyandan diyolar ki o kadar geç yumurtlayınca o yumurta kalıteli olmuyor. Ama benim oğlumda mesela 25. Günde mi ne çatlamış yani.
Canavar gibi çocuk, hayata önden atılan cinsten

Benimde aslinda tahminim gec yumurtladigimdanmi tutmuyor diye . Daha nasibimiz gelmemis hepsi bahane. Benim oglanda ayni bazen yetişemiyorum gücüm yetmiyor. Bos boş bakiyorum inanki. Rabbim acilarini göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…