- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.261
Amin çok teşekkürler kuzum ben az su içtim ondan kalite dönüştü işte son ay kullananlara tavsiyem mutlaka bol su ve en az 35 45 dk yürüyüş yapmaları ben de suya kendimi zorlayacağım içmek için sen sakın suyu ihmal etme canın istemese de içAllah razı olsun amin amin. Rabbim isteyen herkese nasıl estin sana da. Evet kesinlikle ne yaparsak yapalım vakti gelmeden olmuyor. İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder
bazen de diyorum ki bence hicbiriyle ilgisi yok, vakti gelince olacak. olacagi yoksa istedigi kadar yumurta sperm olsun, birlesip de can olusturmayacaklarsa olmayacaksa olmuyor.Benimde aslinda tahminim gec yumurtladigimdanmi tutmuyor diye . Daha nasibimiz gelmemis hepsi bahane. Benim oglanda ayni bazen yetişemiyorum gücüm yetmiyor. Bos boş bakiyorum inanki. Rabbim acilarini göstermesin.
Cnm benim seni anlayabiliyorum bende ayni duygulari yasamistim. Esim cocuk cok istigordu ve bendeki hormonel sorundan dolayi olmuyordu. Tam tup bebbege karar vermistikki rabbim bize bebisi nasip etti. Sende umudunu kaybetme. Karamsar olma. Rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman bebisi verecektir.evet
kendimi suçlu hissediyorum
yapamıyorum hamile kalamıyorum başaramıyorum diye.
Bu tür insanlarda hassasiyet yok malesef dertleri gösteriş yapmak....bilmezlerki veya hesaba katmazlarki çocuk aşkıyla yanan insanlar var onların gözüne sokarcasına böyle herşeylerini çekip atmaları hiç hoş değil
Seni rahatsız ediyosa listenden çıkar bence veya engelle kuzum sürekli sürekli gözüne batmasın. Bebek doğar doğmaz hemen paylaşımlarda bulunanları hele hiç anlamıyorum utanmasalar doğum ânında da koyacaklar
Bende sen gibi hissediyorum ama durup düşündüğümde zamanı gelmediğine inanıyorum çünkü zamanı gelince hiç beklemediğin anda geliyor demek ki bir vakti zamanı var olmuyorsa güzelleştiriyordur Rabblmevet
kendimi suçlu hissediyorum
yapamıyorum hamile kalamıyorum başaramıyorum diye.
Oyyyyyy kıyamam sana rabbim hepimize nasip etsin inşallah ama bu kadar da sosyal medya üzerinden paylasım yapılmasını sevmiyorum saniye saniye her yaptıklarını paylaşan insanların özgüvenlerinin eksik ve kompleksli olduklarına inanıyorum bu benim görüşüm benim sayfalarında da var öylebazı insanlar neden bu kadar görgüsüz?
sosyal medya hesabımda biri var görmemiş gibi
ben çocuk istemiyorum deyip evliliğinin ikinci ayında hamile tişörtleri giymeye başladı.
dokuz ay cinnet geçirdim hikayelerini izlerken
şimdi doğum yapmış tamam Allah bağışlasın da yani
yok canım evladım yok en güzelini yaparım bebeğime yok evladımın kokusu yok sana kurban olurum evladım falan...
üzülüyorum...
Teşekkür ederim inşallah şimdilik içiyorum. Limonlu su iç hem vücuttaki toksinleri de atsınAmin çok teşekkürler kuzum ben az su içtim ondan kalite dönüştü işte son ay kullananlara tavsiyem mutlaka bol su ve en az 35 45 dk yürüyüş yapmaları ben de suya kendimi zorlayacağım içmek için sen sakın suyu ihmal etme canın istemese de iç
Doğumunu paylaşan arkadaşım var desemBu tür insanlarda hassasiyet yok malesef dertleri gösteriş yapmak....bilmezlerki veya hesaba katmazlarki çocuk aşkıyla yanan insanlar var onların gözüne sokarcasına böyle herşeylerini çekip atmaları hiç hoş değil
Seni rahatsız ediyosa listenden çıkar bence veya engelle kuzum sürekli sürekli gözüne batmasın. Bebek doğar doğmaz hemen paylaşımlarda bulunanları hele hiç anlamıyorum utanmasalar doğum ânında da koyacaklar
Doğumunu paylaşan arkadaşım var desem
Teşekkürler inşallah öyle de deneyeyimTeşekkür ederim inşallah şimdilik içiyorum. Limonlu su iç hem vücuttaki toksinleri de atsın
Yaaa ben hic su icmiyordum! Su icmekte mi onemli:/Amin çok teşekkürler kuzum ben az su içtim ondan kalite dönüştü işte son ay kullananlara tavsiyem mutlaka bol su ve en az 35 45 dk yürüyüş yapmaları ben de suya kendimi zorlayacağım içmek için sen sakın suyu ihmal etme canın istemese de iç
Macun kullandınız mı C llife bu macunu kullanırken bol su en 3 litre ben o kadar az ıctimki daha önceki aylarda çok içmiştim kist olmadı az içtiğim ay hemen kist oldu ama inşallah atmışmışdır duphaston kullandım nerdeyse 10 gün sürdü ama 3 günü yoğun oldu diğer günler de normal devam etti inşallah atmışımdır doktor geçici kist dedi atarsın adetle demiştiYaaa ben hic su icmiyordum! Su icmekte mi onemli:/
Macun kullandınız mı C llife bu macunu kullanırken bol su en 3 litre ben o kadar az ıctimki daha önceki aylarda çok içmiştim kist olmadı az içtiğim ay hemen kist oldu ama inşallah atmışmışdır duphaston kullandım nerdeyse 10 gün sürdü ama 3 günü yoğun oldu diğer günler de normal devam etti inşallah atmışımdır doktor geçici kist dedi atarsın adetle demişti
Netflix i kaça bağlattınız ben sen çok istiyorum bağlatmak eve film izlemek için özeliklekızlar netflix te yaşamın başlangıcı diye bir belgesel buldum
izlemenizi tavsiye ederim çok anlamlı
bebeklerin gözünden dünya anlatılıyor ve onları nasıl eğitmemiz gerektiği
özelden yazdım kuzumNetflix i kaça bağlattınız ben sen çok istiyorum bağlatmak eve film izlemek için özelikle
ben galonuyla iciyorum yapim böyle, gebeligimde az icmem icin saymak zorundaydim ters bi insanim ama hic bi ekstra faydasini görmedim.Yaaa ben hic su icmiyordum! Su icmekte mi onemli:/
Ben gec kaldim tühkızlar netflix te yaşamın başlangıcı diye bir belgesel buldum
izlemenizi tavsiye ederim çok anlamlı
bebeklerin gözünden dünya anlatılıyor ve onları nasıl eğitmemiz gerektiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?