Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.

Ne demek helal olsun sende helal et canım
Arada gel emi merakta bırakma hayırlısı olur inşâllah herşey gönlünce olur

Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Ya ben de iyice saldım. Bugün diş doktorundaydım, iki dişine röntgen çekelim mi gebelik var mı dedi , yoooo ne alaka dedim resmen
Sallamadan devam edemiyo musun?
Bu ay ben hiç umursamıyorum.
Tek korkum şimdi biryığın farklı stresim oldu, bi de bu röntgen. Gebe mebe kalırsam bir kusur olur diye bi gerginliğim var o kadar.
Epilasyonuna da git, sporunu da yap bacım ya. Epilasyonun zararı olup olmadığı kanıtlanmamış. Elimizdeki telefonlar, saç kurutma makinelerinden fazla bi zararı olduğundan şüpheliyim ya.

Bencede yani ben 8 sene önce lazer epilasyon yaptırmıştım yüzlerce kadın yaptırıyo sonuçta zararı olsa kimsenin çocuğu olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…