- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.281
hayırlısı olsun canımKızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Kızlaaar nabersiniz napıyosunuz?
Ya ben de iyice saldım. Bugün diş doktorundaydım, iki dişine röntgen çekelim mi gebelik var mı dedi , yoooo ne alaka dedim resmenKızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Ya ben de iyice saldım. Bugün diş doktorundaydım, iki dişine röntgen çekelim mi gebelik var mı dedi , yoooo ne alaka dedim resmen
Sallamadan devam edemiyo musun?
Bu ay ben hiç umursamıyorum.
Tek korkum şimdi biryığın farklı stresim oldu, bi de bu röntgen. Gebe mebe kalırsam bir kusur olur diye bi gerginliğim var o kadar.
Epilasyonuna da git, sporunu da yap bacım ya. Epilasyonun zararı olup olmadığı kanıtlanmamış. Elimizdeki telefonlar, saç kurutma makinelerinden fazla bi zararı olduğundan şüpheliyim ya.
Nasilsiniz ne var ne yok bu aralar cok yoğunum pek bakamiyorum.
Napıon kızçe özlettin
Çabalıyor işte yetişemedi diye cok üzüldü banaKız eltin ne yapiyor
İş güc sen nasilsin?Napıon kızçe özlettin
İyyim yuvarlanıp gidiyorum tam anlamıyla yuvarlağımİş güc sen nasilsin?
Sen iste yeterki takvimGebelik takvimi istiyorum senden artık
Kiz ben 4 kg zayifladimİyyim yuvarlanıp gidiyorum tam anlamıyla yuvarlağım
Kız gelıo deseneKiz ben 4 kg zayifladim
Yaaa ben ilk hamileligimde sadece 9 kg aldim yeminle 1 gr gecmedi 9 uKız gelıo desenebende basta kilo verdim sonrada ödem oldum kilo aldım bacaklarım şişti ödem yaptı kızların huyu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?