- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.301
Bnde 8 kg almıstım bunda ödem cok oldu doğumdan sonra balon gibi ineceksın dıor doktorumYaaa ben ilk hamileligimde sadece 9 kg aldim yeminle 1 gr gecmedi 9 u
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde 8 kg almıstım bunda ödem cok oldu doğumdan sonra balon gibi ineceksın dıor doktorumYaaa ben ilk hamileligimde sadece 9 kg aldim yeminle 1 gr gecmedi 9 u
Soyleme öyle ödem falan diye gözüm.korktu birde ben calisiyorum eyvahlarim olsunKız gelıo desenebende basta kilo verdim sonrada ödem oldum kilo aldım bacaklarım şişti ödem yaptı kızların huyu sanırım
Maalesef hareketli olmana rağmen oldu ikinci gblkte olurmuş gnldeSoyleme öyle ödem falan diye gözüm.korktu birde ben calisiyorum eyvahlarim olsun
Aman boşver alan almiş satan satmiş misaliBnde 8 kg almıstım bunda ödem cok oldu doğumdan sonra balon gibi ineceksın dıor doktorum![]()
Havam inse ne olur dimiAman boşver alan almiş satan satmiş misali![]()
![]()
![]()
Uğraşma sende kadınla ayy sizi hayal edemiyorumAlmıs alacağını osüspansiyonlu
![]()
Delirtiyorum onuUğraşma sende kadınla ayy sizi hayal edemiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Yapma yavrucuğum uslu dur sopa geliyor sopaDelirtiyorum onu![]()

Yerim seni ya kaç aylık oldun sopalıYapma yavrucuğum uslu dur sopa geliyor sopa![]()
![]()
![]()
![]()
Evet basta kilo verıosan iştahın gidiiorsa moral hep bozuksa anlamsızca sinirliysen kızHatun kilo verince cinsiyet kız mı oluyor dedin
Yavrum ben kamuda muhasebeciyim ama hesabim iyi degilYerim seni ya kaç aylık oldun sopalı![]()
Ay ay taze gebe ne tatlıYavrum ben kamuda muhasebeciyim ama hesabim iyi degil![]()
10+6 dedi dün
Kız eltim yok görümcem yok sinir bende ne ararEvet basta kilo verıosan iştahın gidiiorsa moral hep bozuksa anlamsızca sinirliysen kız![]()
Kız eltim yok görümcem yok sinir bende ne arar![]()
Yok kiz ilk hamileligimde öyle degildim ben git şurdanAy ay taze gebe ne tatlıtadını çıkart bak göbek önden sen arkadan gidicem özlicen
![]()
Kız göbeği gec cıkıor ama iyi cıkıormus haberın olsunYok kiz ilk hamileligimde öyle degildim ben git şurdan![]()