- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.381
Nasıl veriyosun canım banada söyle
Ayyy ben çok çikolata yerim alırı derecede nutellayı kaşık kaşık yerim
Kızlar size bir soru şimdi bazı aylar adete yakın göğüs acısı oluyor bazı aylarda olmuyor bunun anlamı ne olabilir şimdi benim 3 gün geçiyor göğsüm inanılmaz derece yatarken kalkarken bide kasıklarına yumurtlamadan beri batan birşeyler var mesela geçen ay çocuk düşünmedik hiç bu belirtiler yoktudiyelimki bebiş yok bu göğüs acısı neden oluyorki
Hemen çikolata tarifini alalım o zamanaBende çikolata hastasıyım kuzum
Nutella hiç yemedim ama diğerlerinden yemişliğim varaslında şu çikolatalı sürülen şeyi evdede yapabiliriz tarifi var bende zor da değil hem koruyucu içermez en azından az yağlı ben bi zamanlar evde sucuk da yapardım hazırları tehlikeli. O da çok basit
Herşey bizim elimizde aslında ama hazırcılığa biraz alışkınız galiba
Hemen çikolata tarifini alalım o zamana
Aynen benim gibi olmus cevremdede olduBenim arkadaş da başlarda normal kilosunun altına düştü 3 4 kilo ama sonra tekrar almaya başladı yavaş yavaş bu bir kriter olabilir kız çocuk ıcın mantıklı geldi
İlginç bi çevren varmış kız. Benim arkadaşlarım afferim falan dediler, hiç böyle laf sokmaya çalışmadı kimse.Çok haklısın ya aynen öyle canım kesinlikle önemli olan iyi hissetmekben kendimi bildim bileli çevremde bilhassa akrabalarım tarafından fit oluşum hep gözlerine batmıştır bana taş atacağınıza aynaya bakın demek isterdim onlara çünkü bi kıskanma kokusu hissettim ben kimsenin kilosu hakkında en ufak yorumda bulunmamışımdır. İnsanlar bazen o kadar gereksiz şeyleri mevzu ediyolarki doğumdan sonrada bazıları "Çocuk doğurdun hala aynısın biraz kilo al" ı dert edindiler şimdide ama bundan sonra kimseye acımicam yapıştırcam cevabı çalış seninde olur dicem
İlginç bi çevren varmış kız. Benim arkadaşlarım afferim falan dediler, hiç böyle laf sokmaya çalışmadı kimse.
bariz kiskanclik, baska adi yok.Akraba çevremdeki bazı kişiler ilginç evet
Kıskanıyolar ben diyorum
Merhabalarrr
hayirli gunler topikdaslar arada yazip kayboluyorum ama okuyorum tabi..benim de iki hamileligimde de kusmasiz bulantisiz gecti cok sukur ama 2.cde cogu seyden tiksinmistim.tek fark.ikisi de ayni cinsiyet. bende cinsiyetle alakasi olmadigini savunananlardan im.kisiye de baglu degil aslinda bence her hamilelik farklu olur.yani 3. yu de nasip olursa tabi ayni gecirecegim anlamina gelmiyor bence.ikisinde de 18 kilo aldim ve suan kizlik kilondayım yani 56.boyum da 176 bi sirri yok diyet falan da yapmiyorum bunye meselesi.
insallah canim en kisa zamanda kavusur kardesine sende yeni bebisine insallah.ilk oglumda ki halime benzettim seni cok yapisirdi bana bende hemen kardes arayisina girmistim simdide surekli didisip duruyolar her anin bi güzelliği varmis..anin tadini cikaralim rabbim gonlundekine kavustursun senide.Bencedeboyuna göre kilon normal zaten incesin sende. Zaman ne zor geçiyo
Oğlum akşama kadar mızlanıp duruyo çok sıkılıyo bende sürekli yanında olamıyorum işlerimi bile zor yapıyorum. Hayırlısıyla bi kardeşi olaydı
bat nezaman? varmi degisiklikBencedeboyuna göre kilon normal zaten incesin sende. Zaman ne zor geçiyo
Oğlum akşama kadar mızlanıp duruyo çok sıkılıyo bende sürekli yanında olamıyorum işlerimi bile zor yapıyorum. Hayırlısıyla bi kardeşi olaydı
insallah canim en kisa zamanda kavusur kardesine sende yeni bebisine insallah.ilk oglumda ki halime benzettim seni cok yapisirdi bana bende hemen kardes arayisina girmistim simdide surekli didisip duruyolar her anin bi güzelliği varmis..anin tadini cikaralim rabbim gonlundekine kavustursun senide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?