• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım konuya hakim değilim ama acaba prolaktin yükseldiği için olabilirmi 🤔
Benim hiç ağrımaz da....vücut ısını ölçtünmü hiç? Günün geçmiş hamilesindir belki😀
Üşüyorum canım adet olacağım zaman vücut ısısı bikere yaptım düzensiz mesela geçen ay hiç göğüs acısı olmadı ama adetim 14 gün gecikti şuan hiç ellenmiyor adet olucak gibiyim Bakalim pazartesi randevu aldım merak ettiğim herşeyi sorcam inşallah 😁

Kızlar macun yapın çok faydası oluyor ceviz fındık arı balı çörek otu susam tarçın haşhaş ne bulduysak karıştırdık ezip unuttuklarım var buzdolabında sakliyom sabah akşam eşimle 1 er kaşık yedik bakalim faydası olucak mı🤔

Kızlar çikolata şeker hamur islerinden uzak durmak gerekiyormuş çok fazla tüketmemeliymişiz yumurta kalitesini düşürüyormuş
Ay bu kötü oldu çok yiyom ben gün içinde allahdan diyetteyim kilo vermek istiyorum bu sefer azim var inşallah 2 günde 1 kilo verdim devam ediyorum inşallah okadar çok yemiyorum ama abur cuburdan oluyor😊

Kızlar macun yapın çok faydası oluyor ceviz fındık arı balı çörek otu susam tarçın haşhaş ne bulduysak karıştırdık ezip unuttuklarım var buzdolabında sakliyom sabah akşam eşimle 1 er kaşık yedik bakalim faydası olucak mı🤔
[/QUOT
düz duvara tirmandirir o ahahahha:)

Ay bu kötü oldu çok yiyom ben gün içinde allahdan diyetteyim kilo vermek istiyorum bu sefer azim var inşallah 2 günde 1 kilo verdim devam ediyorum inşallah okadar çok yemiyorum ama abur cuburdan oluyor😊
ay simdi böyle diyosunuz da, ben saglikli beslenirken hic gebe kalamadim. gebeymisim o ay sapitik yiyip 2-3 kilo gömmüstüm, o ay gebe kalmisim. Ne zaman ciddi duzgun diyet yapsam beslensem benim adet duzeniom bozuluyo.
ben bi etkisini görmedim valla. Tabi herkeste farklidir-

ay simdi böyle diyosunuz da, ben saglikli beslenirken hic gebe kalamadim. gebeymisim o ay sapitik yiyip 2-3 kilo gömmüstüm, o ay gebe kalmisim. Ne zaman ciddi duzgun diyet yapsam beslensem benim adet duzeniom bozuluyo.
Caydırma kız beni bi doktor senin çocuğun olmaz dedim 2 tane var 1tanede düşügüm var dedim şaşırdı polikistik var sende dedi boşuna korunmuşsun diye kilo vermen gerek dedi bende şaşırdım Bakalim bu ayda çok ümidim yok ama 4 gün geçti bekliyorum

Caydırma kız beni bi doktor senin çocuğun olmaz dedim 2 tane var 1tanede düşügüm var dedim şaşırdı polikistik var sende dedi boşuna korunmuşsun diye kilo vermen gerek dedi bende şaşırdım Bakalim bu ayda çok ümidim yok ama 4 gün geçti bekliyorum
doktorun demesiyle olmuyo o is, o cocugun olacagi varsa oluyo gülüm:)
ben 60 kilonun altindaysam katiyen gebe kalamiyorum mesela, hatta adetlerim de bozuluyo

Bi tanesinin tarifi şu şekilde
Bir avuç çiğ fındığı önce fırınlıyoruz kabuklarını soyup rondoya koyuyoruz
10 tane hurmayı sıcak suda biraz beklettikten sonra kabuklarını çıkarıp fındıklara ekliyoruz sonra 2 kaşık kakao, çok az vanilya, azıcık bal azıcık tereyağ ekleyip rondodan bi güzel geçiriyoruz 😀 karışım iyice kıvama gelene kadar karıştırıyoruz bu kadar bu buzdolabında 3-4 gün bekleyebilirmiş koruyucu içermediği içn bu süre zarfında tüketilmeliymiş
Tam bi doping deposu 🤭🤭
Bazıları biraz sütde ekliyo ama tereyağ koyduğumuz için süte gerek yok
Ben bi türlü deneyemedim ama deneyince sonucu yazarım kuzum eğer sen benden önce denersen sen yazarsın🤗
Eline sağlık eve geçtiğimde denerim bakalım umarım yapabilirim 🙈

Benim arkadaş hamilelik için sağlıklı beslenmeye başlamış 3 ay folik asit ve her şeye dikkat etmiş hamlie kalırım diye düşünmüş kalmayınca sinirlenip her şeyi bırakmış folik asiti bile diyor ben o her şeyi bıraktığım ay kaldım beklenti içinde olmadım diyor valla sanırım çok çok beklenti içinde olmamak ve yumurtlama ile kafayı başka yöne çevirmek ve başka uğraş bulmak gerek ama yapamıyoruz hele ben eşimi 3 ayda bile zor görüyorum yumurtlamayı bir turlu denk getiremiyoruz gelince de ister istemez çok beklenti içine giriyorum elimde olsa hiç düşünmeyeceğim aslında

Kızlar hepinize burdan dua etmek istiyorum Rabbim inşallah sizi en kısa sürede hayırlısı ile meleğinize kavuştursun kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inşallah gönlünüzdeki bu bekleyişin sonu mutluluk olsun insallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz hayırlısıyla tüm kalbimle diliyorum umudunuz dileğiniz duanız gerçek olsun inşallah burdan hayırlı haberleri birbirimize vermek nasip olsun amin 🤲💗💖🧿

Hanımlar tek ben miyim acaba dertlesmek istedim 2 yıldır 2. Cocuk ıstegımız gerveklesmedı sorun da gozukmuyor nedeni de bilmiyoruz 1. Cocugum normal yolla ugrastırmadan oldu su an 4 yasında. Size sorum su benim gibi olan var mı ve ilk cocugu normal 2. Cocugu tup bebek olan var mı yani bu ısın sonu tup bebek mi olacak merak ediyorum

Hanımlar tek ben miyim acaba dertlesmek istedim 2 yıldır 2. Cocuk ıstegımız gerveklesmedı sorun da gozukmuyor nedeni de bilmiyoruz 1. Cocugum normal yolla ugrastırmadan oldu su an 4 yasında. Size sorum su benim gibi olan var mı ve ilk cocugu normal 2. Cocugu tup bebek olan var mı yani bu ısın sonu tup bebek mi olacak merak ediyorum
Mrb benimde oğlum var 4 yasinda bende ikinciler zor oluyor diye duymustum bende tedirgindim aslında aklimada gelmedi degil tüp bebek yaşda ilerledikce korku daha da artiyor Allaha sukurler olsun tam bunlari düşündüğum an dilegim kabul oldu.

Benim arkadaş hamilelik için sağlıklı beslenmeye başlamış 3 ay folik asit ve her şeye dikkat etmiş hamlie kalırım diye düşünmüş kalmayınca sinirlenip her şeyi bırakmış folik asiti bile diyor ben o her şeyi bıraktığım ay kaldım beklenti içinde olmadım diyor valla sanırım çok çok beklenti içinde olmamak ve yumurtlama ile kafayı başka yöne çevirmek ve başka uğraş bulmak gerek ama yapamıyoruz hele ben eşimi 3 ayda bile zor görüyorum yumurtlamayı bir turlu denk getiremiyoruz gelince de ister istemez çok beklenti içine giriyorum elimde olsa hiç düşünmeyeceğim aslında
Ben de işte 20 kilo verdim hazırlandım, 3 ay önce folik aside başladım fln . Tam 9 ay kullandım, sonunda delirip bi ay buraktım, valla içki de içtim, sinirimden sigara bile içmiş olabilirim anımsamıyorum o dönem. Benim eşim de evlendik evleneli hep bi hafta iş seyahati bi hafta evdedir, sonra o ay valla ovuden 3 gün önceki ilişkiden olmuş oğlan işte. Çok anlattım sıktım insanları burda biliom ama kan testşnde bile çıkmadı işte, adet söktürücü aldım bi hafta, bi hafta sora hala adet gelmeyince idrar testinde öğrenmiştim ya oğlanı...
Benim eşim de hep iş seyahatinde malesef, 3 ay gitmiyor da, mesela her adet dönemim ve sonraki haftası ve adet öncesi hafta ne hikmetse evde. Biten 2. Ve 3. Hafta yok, son on aydır yaz tatili ve noel tatili hariç hep böyleydi. Ben de çoğunluk 3. Hafta yumurtluyorum. Böyle olunca beklentim de olmuyor kafa rahat. -ama noel dönemi evde bu sefer kesin tutar deyip kastırdığımda tam 53 gün adet olmadım ve yine ovu eşimin iş seyahatine denk gelmiş mesela.
Bi kere de eşim cuma akşam dönüyodu iş seyahatinden. Ben perşembe akşam yumurtladım, cuma akşama öldü yumurta yani 😞 dedim ki hepsi kısmet var bi hayır.
Şuanda da bak bu testi az önce yaptım, ya çatladı ya çatlamak üzere ve eşim yarın akşam geliyor. Keşke test yapıp bakmasaydım kendimi gericem diyorum biyandan. Biyandan da adet günü hesabı için önemsiyorum hala

Eklentiler

• 4F338930-BA51-452F-AFE9-9F3F7662D0DF.webp
    4F338930-BA51-452F-AFE9-9F3F7662D0DF.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 35
Ay benim bi sene ileri versiyonumsunhz😆
Güldüğüme bakmayın , artık ben saldım herseyi.
Bi tane varkeb ikinciye tüp bebek için paraya ve zahmete kıyar mısınız ya?
Ben ilk oğluma da 9 ay gebe kalamadım. Sora bi ay neuroformata bi seans gittim, aynı anda da migrenim için haftada3 gün 2 boyunca akupunktur yaptırdım. Bi de o ay sallamadım olmuş.
Bence siz de benim gibi araları az olsun mantığıyla baştan daha strese girdiniz ve kısır döngüye girdi olabilir mi?
Bir sorun görünmüyorsa ve zaten bi yavruş varsa kadere bırakmak bana daha makul geliyo. Yaşınız kaç?
Benim oğlan 3 olacak aralık sonu. Ben 32 eşim 37 , beb diyorum 3 sene daha aktif denerim. Olmazsa kariyere önem veririm ama 42 ye kadar da korunmam, geleceği olan varsa gelir. Hiç tüp bebek aşılama fln uğraşacak tipler değiliz biz çift olarak.. tabii herkes için farklı

Ne pkolular duydum 3 çocugu olan 😂

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm ne dersin?
Sence yarına rengi açılır mı bunun? Ben sabah idrarıyla pahalı elektronikten yaptım, böyle koyu değildi. Akşamki böyle yoğun çıktı. Yarın öğlen 11 civarı bidaha bakıcam. Aynı testten bitane daha var. Açılmışsa 24 saat içinde oluyo di mi çatlama?
Şeffaf akıntım Dün başladı sanırım ya da 2 gün oldu.
Ama diş röntgeni çektirdim ya salı günü .
Bi de eşim hasta, hastayken biraz sıkıntı. İlaç aldı mı bilmiyorum 😞
Her ay bu ay olmıycak diyorum ya.
Bu ay olacak olacak demeyi mi denesem?
Hep negatif gidiyorum ben ya.
Sonuçta kaderde varsa olacak di mi?
İlki nası olduysa ikincisi de elbet böyle bi şekildw olacak di mi?
Belki de bu ayın kısmeti budur?
Pozitif olumlama yapalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Eklentiler

• B2BED281-643F-4598-A249-AD3159C7B5DD.webp
    B2BED281-643F-4598-A249-AD3159C7B5DD.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 37
Ay benim bi sene ileri versiyonumsunhz😆
Güldüğüme bakmayın , artık ben saldım herseyi.
Bi tane varkeb ikinciye tüp bebek için paraya ve zahmete kıyar mısınız ya?
Ben ilk oğluma da 9 ay gebe kalamadım. Sora bi ay neuroformata bi seans gittim, aynı anda da migrenim için haftada3 gün 2 boyunca akupunktur yaptırdım. Bi de o ay sallamadım olmuş.
Bence siz de benim gibi araları az olsun mantığıyla baştan daha strese girdiniz ve kısır döngüye girdi olabilir mi?
Bir sorun görünmüyorsa ve zaten bi yavruş varsa kadere bırakmak bana daha makul geliyo. Yaşınız kaç?
Benim oğlan 3 olacak aralık sonu. Ben 32 eşim 37 , beb diyorum 3 sene daha aktif denerim. Olmazsa kariyere önem veririm ama 42 ye kadar da korunmam, geleceği olan varsa gelir. Hiç tüp bebek aşılama fln uğraşacak tipler değiliz biz çift olarak.. tabii herkes için farklı
Biz de psikolojik olarak hıc hazır degıkız boyle bır tedaviye Dr da soylemedı zaten ben 30 esim 32 yasında kızım 4 yasında 3 4 ay onemsemedım yine olmadı evet cok haklısın biraz kadere bırakmak gerek ama kzım cogu zaman kardesım yok diye aglıyor zaten aklınıza sokan da oydu kardes Istıyorum diye aglayan Bı cocuk

Biz de psikolojik olarak hıc hazır degıkız boyle bır tedaviye Dr da soylemedı zaten ben 30 esim 32 yasında kızım 4 yasında 3 4 ay onemsemedım yine olmadı evet cok haklısın biraz kadere bırakmak gerek ama kzım cogu zaman kardesım yok diye aglıyor zaten aklınıza sokan da oydu kardes Istıyorum diye aglayan Bı cocuk
Ay bizdwki de böyle of.
Daha 1.5 yaşında yoktu düşün, hiç aklımızda yokken gelip karnımı öpüp beybi demeye başlayıp aklımıza soktu. Milletin kardeşini alalım bizde kalsın diyo. Bebek arabası sallasın, sürekli konumuz bebek.
Bitane fare bitane pembe panteri var, kardeş diyo onlara ki çoğunluk almanca konuşur. Kardeşi türkçe söylüyo.
İch möchte kardeş haben dedi geçen , anlamadım ne diyor. Eşim diyo ki kardeş diyo kardeş nesini anlamıyorsun. Dedim ki oğlum bak bi kardeş gelse sana, ağlayacak, hep kucağımda olacak, sen zaten huysuzsun ilgi istiyorsun. Bana yardım edecek misin o zaman diyorum, ederim diyor.
Ama siparişle olmuyor. Yani bizim evde olmadı işte 🤣
Siz sperm kontrolu yaptırdınız mı?
Sizin kendiniz için;
Tsh
Amh
Adetin 3. Günü hormon testleri yapıldı mı?
Hsg çektirdiniz mi?
Eğer ki tümü yapıldı normal çıktı diyorsanız ve maddi gücünüz el veriyorsa tüp bebekten önce bir iki ay akupunktur önerebilirim.
Ben seneye hala aynı noktada olursam ve maddiyatım elverirse yine akupunktur deneyeceğim, migren diye gidip 😆

Back
X