• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bizdwki de böyle of.
Daha 1.5 yaşında yoktu düşün, hiç aklımızda yokken gelip karnımı öpüp beybi demeye başlayıp aklımıza soktu. Milletin kardeşini alalım bizde kalsın diyo. Bebek arabası sallasın, sürekli konumuz bebek.
Bitane fare bitane pembe panteri var, kardeş diyo onlara ki çoğunluk almanca konuşur. Kardeşi türkçe söylüyo.
İch möchte kardeş haben dedi geçen , anlamadım ne diyor. Eşim diyo ki kardeş diyo kardeş nesini anlamıyorsun. Dedim ki oğlum bak bi kardeş gelse sana, ağlayacak, hep kucağımda olacak, sen zaten huysuzsun ilgi istiyorsun. Bana yardım edecek misin o zaman diyorum, ederim diyor.
Ama siparişle olmuyor. Yani bizim evde olmadı işte 🤣
Siz sperm kontrolu yaptırdınız mı?
Sizin kendiniz için;
Tsh
Amh
Adetin 3. Günü hormon testleri yapıldı mı?
Hsg çektirdiniz mi?
Eğer ki tümü yapıldı normal çıktı diyorsanız ve maddi gücünüz el veriyorsa tüp bebekten önce bir iki ay akupunktur önerebilirim.
Ben seneye hala aynı noktada olursam ve maddiyatım elverirse yine akupunktur deneyeceğim, migren diye gidip 😆
Hsg dısında yaptırdım bu hafta sonu da esim gidecek Dr a bakalım neler cıkacak

Hsg dısında yaptırdım bu hafta sonu da esim gidecek Dr a bakalım neler cıkacak
Benimki 10 sene de gebe kalamasam o spermi alıp da kontrole gitmez biliyorum.
Ama çok yıpranırsam bikaç sene sonra baya kavga çıkarttırıp götürtedebilirşm ya🤭
Haberdar edin bizi de yaa.
Ama bak arkadaşım var, 37 de ilk oğlunu 38.5 da ikinciyi doğurdu. Kadının pkosu var, ama adeti düzenli. İlk oğluna 6 ayda, ikincşye de gayet emzirirken ikinci ayda gebe kaldı. Şuan tam 9 aydır deniyor, 2. Oğlu 10 aylıkken ilk adetinin gelmesiyle denemeye başladı. Ve emzirmeyi bırakalı da 6 ayı geçti ama maalesef onun da hala olmadı, ki ovu dönemi 2-3 ilişki yaşıyor ona rağmen.
Yani onlarda bi sorun olduğuna ihtimal vermiyorum. O sebeple daha bence bizde vakit gelmedi.

Ben de işte 20 kilo verdim hazırlandım, 3 ay önce folik aside başladım fln . Tam 9 ay kullandım, sonunda delirip bi ay buraktım, valla içki de içtim, sinirimden sigara bile içmiş olabilirim anımsamıyorum o dönem. Benim eşim de evlendik evleneli hep bi hafta iş seyahati bi hafta evdedir, sonra o ay valla ovuden 3 gün önceki ilişkiden olmuş oğlan işte. Çok anlattım sıktım insanları burda biliom ama kan testşnde bile çıkmadı işte, adet söktürücü aldım bi hafta, bi hafta sora hala adet gelmeyince idrar testinde öğrenmiştim ya oğlanı...
Benim eşim de hep iş seyahatinde malesef, 3 ay gitmiyor da, mesela her adet dönemim ve sonraki haftası ve adet öncesi hafta ne hikmetse evde. Biten 2. Ve 3. Hafta yok, son on aydır yaz tatili ve noel tatili hariç hep böyleydi. Ben de çoğunluk 3. Hafta yumurtluyorum. Böyle olunca beklentim de olmuyor kafa rahat. -ama noel dönemi evde bu sefer kesin tutar deyip kastırdığımda tam 53 gün adet olmadım ve yine ovu eşimin iş seyahatine denk gelmiş mesela.
Bi kere de eşim cuma akşam dönüyodu iş seyahatinden. Ben perşembe akşam yumurtladım, cuma akşama öldü yumurta yani 😞 dedim ki hepsi kısmet var bi hayır.
Şuanda da bak bu testi az önce yaptım, ya çatladı ya çatlamak üzere ve eşim yarın akşam geliyor. Keşke test yapıp bakmasaydım kendimi gericem diyorum biyandan. Biyandan da adet günü hesabı için önemsiyorum hala
Şu son anlattıkların ben onu yaşıyorum sen beni bu konuda en iyi anlarsın ben de oyel yumurtlama testi yapıp da kaç yumurtlamamı bu şekilde kaçırdım yumurtam çatlayıp da öldü ve ben deliler gibi ağladığımı bilirim bir gün 2 gün gecikmeyle gelirdi eşim işini de bırakamıyor bazen izin alamıyor mesela bu ay ne ben gidebiliyorum ben o gelebiliyor umutlar diğer aya eğer yumurtlamayı tutturabilirsek geçen ay o burdaydı ben de kist oluştu ben yumurtlamadım valla bak kuzum ben de aynen sen gibi düşünüyorum diyorum var bunda hayır demek vakti zamanı değil ki böyle engeller çıkıyor ve olmuyor 1 yıl oldu bakalım şimdilik nazlı meleğim be aman gelecek bilmiyorum 🙈😊💖

Şu son anlattıkların ben onu yaşıyorum sen beni bu konuda en iyi anlarsın ben de oyel yumurtlama testi yapıp da kaç yumurtlamamı bu şekilde kaçırdım yumurtam çatlayıp da öldü ve ben deliler gibi ağladığımı bilirim bir gün 2 gün gecikmeyle gelirdi eşim işini de bırakamıyor bazen izin alamıyor mesela bu ay ne ben gidebiliyorum ben o gelebiliyor umutlar diğer aya eğer yumurtlamayı tutturabilirsek geçen ay o burdaydı ben de kist oluştu ben yumurtlamadım valla bak kuzum ben de aynen sen gibi düşünüyorum diyorum var bunda hayır demek vakti zamanı değil ki böyle engeller çıkıyor ve olmuyor 1 yıl oldu bakalım şimdilik nazlı meleğim be aman gelecek bilmiyorum 🙈😊💖
Bazen inan buzluğa sperm atılır mı diye düşünüyorum. Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm a özelden yazdıydım dertleştiydik o derece😂
Ben artık oluruna bıraktım, birlikte ikincileri büyütürüz diye heyecan yaptığım herkesin ikincisi 6-7 ayını bitirdi bile. Neye heyecan yapıcam ki artık geçti tren 😂

Bazen inan buzluğa sperm atılır mı diye düşünüyorum. Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm a özelden yazdıydım dertleştiydik o derece😂
Ben artık oluruna bıraktım, birlikte ikincileri büyütürüz diye heyecan yaptığım herkesin ikincisi 6-7 ayını bitirdi bile. Neye heyecan yapıcam ki artık geçti tren 😂
Valla sen anlatıyorsun ben kendimi görüyorum benimle birlikte çocuk düşünmeye başlayanlar şuan kimi doğurdu kimi 7 8 aylık hamile 🤰insan bir değişik oluyor onlara karış herhangi bir şeyim yok ama benden sonra evlenenler bile doğurdu 🙈🙈🙈 bazen insan kendini eksik hissediyor bana öyle bakıyorlar gibi hissediyorum bu çok acı verici ben açısından ama ben kısmete inanıyorum vakti olduğuna inanıyorum sabrediyorum ben bir gün olacak inanıyorum hiç beklemediğim anda yaa nasıl bir şey bu yani neden bu kadar canımı acıtıyor bilmiyorum 🤷‍♀️o gün instergamda doktor hamilelik haberini eşlere verirken cekmiş hepsini ben hüngür hüngür ağlıyorum puan sana yazarken bile delş gibi ağlayasım geliyor içim doluyor sanki kimseyle paylaşmıyorum biliyormusun annem bile bilmez bu halimi kimden bilmez içime atıyorum eşim bile beni anlamıyor beni kimse anlamıyor

Valla sen anlatıyorsun ben kendimi görüyorum benimle birlikte çocuk düşünmeye başlayanlar şuan kimi doğurdu kimi 7 8 aylık hamile 🤰insan bir değişik oluyor onlara karış herhangi bir şeyim yok ama benden sonra evlenenler bile doğurdu 🙈🙈🙈 bazen insan kendini eksik hissediyor bana öyle bakıyorlar gibi hissediyorum bu çok acı verici ben açısından ama ben kısmete inanıyorum vakti olduğuna inanıyorum sabrediyorum ben bir gün olacak inanıyorum hiç beklemediğim anda yaa nasıl bir şey bu yani neden bu kadar canımı acıtıyor bilmiyorum 🤷‍♀️o gün instergamda doktor hamilelik haberini eşlere verirken cekmiş hepsini ben hüngür hüngür ağlıyorum puan sana yazarken bile delş gibi ağlayasım geliyor içim doluyor sanki kimseyle paylaşmıyorum biliyormusun annem bile bilmez bu halimi kimden bilmez içime atıyorum eşim bile beni anlamıyor beni kimse anlamıyor
Bu kadar duygusallaşırsan ama annelik hormonu artıyor ve o da gebe kalmayı önlüyor biliyorsun değil mi canım?
Ben böylr hissettiğim an beynimde konu değiştiriyorum artık o derece yani.
Emzirmeyi bıraktıktan sonra 10 ay daha süt geldi benim bu gebelik aşkımdan.
Çok çocuk istemek süt hormonu olan prolaktini yükseltiyor.
Süt hormonu da anneyi gebelikten koruyan hormon. Hem de yumurtlamaları bozuyor, hem de adet düzenini dahi bozabiliyo. Bakınız ben 😂
O sebeple şöyle düşün, bu kadar üzülüyorum şuan ama belki 5-6 ay daha olmayacak ve ben boşu boşuna kendimi yıpratıyorum de.
Bi de sende hiç çocuk var mıydı? Ben var diye anımsıyodum karışmış hatlar bende yine🙈
Ya işte benim oğluma gebeliğim efsane olmuştu, kan testinde çıkmayıp, evde tek başımayken tam da eşimin doğumgününde şans eseri gebeşiğimi öğrendim.
Eşim de almanyadan ogün dönecekti, çok pahalı homeopatik ilaçlar getirecekti gebe kslmam için. Eşime sabah 8 de mesaj attım,
Doğumgünün kutlu olsun, günaydın.
Bir de o ilaçları alma yazdım.
Eşim tam olarak bu şekilde öğrendi 🙈
Evlilik yıldönümümüzde ksn testinde çıkmayan çocuk doğumgününde idrarda çıktı yani.
Ovu 10 gün olmuş, kanda çıkmamış beyefendi.
Üzerine bir de adet söktürücüyle, kaynar küvetle fln da düşmedi.
O an dedim ki herşey safsata.
Herseyin bi vakti var, cidden kader diye bişi var.
Spiraller kayıyor,
Prezervatifler yırtılıyor,
Doğum kontrol hapları birgüncük unutuluyor
Sonra bebişler geliyor ya,
Onlar hep kader bence.

Bu kadar duygusallaşırsan ama annelik hormonu artıyor ve o da gebe kalmayı önlüyor biliyorsun değil mi canım?
Ben böylr hissettiğim an beynimde konu değiştiriyorum artık o derece yani.
Emzirmeyi bıraktıktan sonra 10 ay daha süt geldi benim bu gebelik aşkımdan.
Çok çocuk istemek süt hormonu olan prolaktini yükseltiyor.
Süt hormonu da anneyi gebelikten koruyan hormon. Hem de yumurtlamaları bozuyor, hem de adet düzenini dahi bozabiliyo. Bakınız ben 😂
O sebeple şöyle düşün, bu kadar üzülüyorum şuan ama belki 5-6 ay daha olmayacak ve ben boşu boşuna kendimi yıpratıyorum de.
Bi de sende hiç çocuk var mıydı? Ben var diye anımsıyodum karışmış hatlar bende yine🙈
Ya işte benim oğluma gebeliğim efsane olmuştu, kan testinde çıkmayıp, evde tek başımayken tam da eşimin doğumgününde şans eseri gebeşiğimi öğrendim.
Eşim de almanyadan ogün dönecekti, çok pahalı homeopatik ilaçlar getirecekti gebe kslmam için. Eşime sabah 8 de mesaj attım,
Doğumgünün kutlu olsun, günaydın.
Bir de o ilaçları alma yazdım.
Eşim tam olarak bu şekilde öğrendi 🙈
Evlilik yıldönümümüzde ksn testinde çıkmayan çocuk doğumgününde idrarda çıktı yani.
Ovu 10 gün olmuş, kanda çıkmamış beyefendi.
Üzerine bir de adet söktürücüyle, kaynar küvetle fln da düşmedi.
O an dedim ki herşey safsata.
Herseyin bi vakti var, cidden kader diye bişi var.
Spiraller kayıyor,
Prezervatifler yırtılıyor,
Doğum kontrol hapları birgüncük unutuluyor
Sonra bebişler geliyor ya,
Onlar hep kader bence.
Evet ben hiç hamle kalmadım olursa ilk olacak ama dediğinize yürekten katılıyorum her sözünüze inanın hepsinin farkındayım işten ondan dolayı kamufle ediyorum zaten bastırıyorum bu duyguyu sabrediyorum üzülmem gerek zaten burdan uzaklaşmamın sebebi de. Buydu kuzum

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm ne dersin?
Sence yarına rengi açılır mı bunun? Ben sabah idrarıyla pahalı elektronikten yaptım, böyle koyu değildi. Akşamki böyle yoğun çıktı. Yarın öğlen 11 civarı bidaha bakıcam. Aynı testten bitane daha var. Açılmışsa 24 saat içinde oluyo di mi çatlama?
Şeffaf akıntım Dün başladı sanırım ya da 2 gün oldu.
Ama diş röntgeni çektirdim ya salı günü .
Bi de eşim hasta, hastayken biraz sıkıntı. İlaç aldı mı bilmiyorum 😞
Her ay bu ay olmıycak diyorum ya.
Bu ay olacak olacak demeyi mi denesem?
Hep negatif gidiyorum ben ya.
Sonuçta kaderde varsa olacak di mi?
İlki nası olduysa ikincisi de elbet böyle bi şekildw olacak di mi?
Belki de bu ayın kısmeti budur?
Pozitif olumlama yapalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Bu akşam pik olduğuna göre yumurtlaman yeni başlıyor bence yarın akşama çatlayabilir belkide ertesi güne çatlar 😍 vücudunu en iyi sen bilirsin . Mesela benim piklerim 2 gün sürüyor 3.gün silikleşiyor seninki belki 1 gün sürüyodur ama yarın eşin gelecekse tam zamanı bence kaçırmıyosun😍🤭 bildiğim kadarıyla çatlayan yumurta 12-24 saat kadar canlı kalıyormuş. Belki bizim sandığımız gibi 1 gün sürmüyodur yani her bünyede bir değil bence🤔 kesinlikle kader tabiki Allah dileyince olacak. Benim ablam 2.ye hamile şuan inanamazsın aylardır denemiyodu
sadece ayda 1 defa öyle üstünkörü denedi ve tuttu mâşallah😳 yumurtlamasını bile bilmiyodu 1 kerecik denedi ya... İlk oğlunada o şekilde hamile kalmıştı hatta daha imkansız bi şekildeydi desem şaşarsın🤭 çok nasipli mâşallah.... Biz her ay totomuzu yırtıyoruz 😒
Şöyle bi rahat olabilsek tek mesele o ama ben başaramadım daha o takmama olayını...
Bazen düşünmüyorum işe güce dalıyorum oğlumla uğraşıyorum derken bazen bi aklıma düşüyo yine dakikalarca düşünüyorum
Olumsuz düşünme sende olmayacak deme
Olur olur bal gibi olur🤩

Bu akşam pik olduğuna göre yumurtlaman yeni başlıyor bence yarın akşama çatlayabilir belkide ertesi güne çatlar 😍 vücudunu en iyi sen bilirsin . Mesela benim piklerim 2 gün sürüyor 3.gün silikleşiyor seninki belki 1 gün sürüyodur ama yarın eşin gelecekse tam zamanı bence kaçırmıyosun😍🤭 bildiğim kadarıyla çatlayan yumurta 12-24 saat kadar canlı kalıyormuş. Belki bizim sandığımız gibi 1 gün sürmüyodur yani her bünyede bir değil bence🤔 kesinlikle kader tabiki Allah dileyince olacak. Benim ablam 2.ye hamile şuan inanamazsın aylardır denemiyodu
sadece ayda 1 defa öyle üstünkörü denedi ve tuttu mâşallah😳 yumurtlamasını bile bilmiyodu 1 kerecik denedi ya... İlk oğlunada o şekilde hamile kalmıştı hatta daha imkansız bi şekildeydi desem şaşarsın🤭 çok nasipli mâşallah.... Biz her ay totomuzu yırtıyoruz 😒
Şöyle bi rahat olabilsek tek mesele o ama ben başaramadım daha o takmama olayını...
Bazen düşünmüyorum işe güce dalıyorum oğlumla uğraşıyorum derken bazen bi aklıma düşüyo yine dakikalarca düşünüyorum
Olumsuz düşünme sende olmayacak deme
Olur olur bal gibi olur🤩
Ablan gibi tertemiz kafa lazım bize kuzum 🙈🥰

Ay bizdwki de böyle of.
Daha 1.5 yaşında yoktu düşün, hiç aklımızda yokken gelip karnımı öpüp beybi demeye başlayıp aklımıza soktu. Milletin kardeşini alalım bizde kalsın diyo. Bebek arabası sallasın, sürekli konumuz bebek.
Bitane fare bitane pembe panteri var, kardeş diyo onlara ki çoğunluk almanca konuşur. Kardeşi türkçe söylüyo.
İch möchte kardeş haben dedi geçen , anlamadım ne diyor. Eşim diyo ki kardeş diyo kardeş nesini anlamıyorsun. Dedim ki oğlum bak bi kardeş gelse sana, ağlayacak, hep kucağımda olacak, sen zaten huysuzsun ilgi istiyorsun. Bana yardım edecek misin o zaman diyorum, ederim diyor.
Ama siparişle olmuyor. Yani bizim evde olmadı işte 🤣
Siz sperm kontrolu yaptırdınız mı?
Sizin kendiniz için;
Tsh
Amh
Adetin 3. Günü hormon testleri yapıldı mı?
Hsg çektirdiniz mi?
Eğer ki tümü yapıldı normal çıktı diyorsanız ve maddi gücünüz el veriyorsa tüp bebekten önce bir iki ay akupunktur önerebilirim.
Ben seneye hala aynı noktada olursam ve maddiyatım elverirse yine akupunktur deneyeceğim, migren diye gidip 😆
hahahhaha
möchte kardeş haben mı
yerim yaa 😂😂😂
aklıma ata demirer’in ben duş machen a gidiyom u geldi 😂

Evet ben hiç hamle kalmadım olursa ilk olacak ama dediğinize yürekten katılıyorum her sözünüze inanın hepsinin farkındayım işten ondan dolayı kamufle ediyorum zaten bastırıyorum bu duyguyu sabrediyorum üzülmem gerek zaten burdan uzaklaşmamın sebebi de. Buydu kuzum
ah kuzum ben de senin gibiyim
bazen hiç anne olamayacağım diye üzülüyorum
eşime hamileyimmm demek istiyorum
bebek odamız hazır artık bomboş bekliyor o odaya bir tane eşya koymuyorum kapısını kitledim duruyor öyle
mobilyalar bakıyorum kıyafetler falan biberon bile bakıyorum malum sitelerden
mağazalara girip o tatlı kokuyu içime çekiyorum
ama olmuyor
kimyasal, düşük falan da hiç olmadı çok şükür
ama kan testleri hep 1.20 😭

hahahhaha
möchte kardeş haben mı
yerim yaa 😂😂😂
aklıma ata demirer’in ben duş machen a gidiyom u geldi 😂
O cümlrleri de kuruyodu kızım az gülmedik ya😂her cümleyi sonuna machen koyarak taçlandırdığı bi dönem vardı geçen sene 😂
Sen almanca biliyorsun belli, bi cümlesi var ölüyorum gülmekten.
Mamiii was hast du gedikt ? diyor😂
Gedikt ne oğlum diyorum, dikmek fiilini almış geçmiş zaman çekimlemiş hahaha

O cümlrleri de kuruyodu kızım az gülmedik ya😂her cümleyi sonuna machen koyarak taçlandırdığı bi dönem vardı geçen sene 😂
Sen almanca biliyorsun belli, bi cümlesi var ölüyorum gülmekten.
Mamiii was hast du gedikt ? diyor😂
Gedikt ne oğlum diyorum, dikmek fiilini almış geçmiş zaman çekimlemiş hahaha
hahahah gedikt 😂 çok tatlı oluyorlar. benim yeğen de mehr telaffuzunu möğr diye söylüyordu ☺️
ben dil öğrenmeyi çok seviyorum kuzum.
gerçi almanyada da bulunmuşluğum oldu.
alışveriş yapmıştım bir gün almanca en son çıkarken dükkan sahibi iyi akşamlar demişti
hayalkırıklığına uğramıştım 😂

ah kuzum ben de senin gibiyim
bazen hiç anne olamayacağım diye üzülüyorum
eşime hamileyimmm demek istiyorum
bebek odamız hazır artık bomboş bekliyor o odaya bir tane eşya koymuyorum kapısını kitledim duruyor öyle
mobilyalar bakıyorum kıyafetler falan biberon bile bakıyorum malum sitelerden
mağazalara girip o tatlı kokuyu içime çekiyorum
ama olmuyor
kimyasal, düşük falan da hiç olmadı çok şükür
ama kan testleri hep 1.20 😭
Ben de de öyle çok şükür kuzum ben de eşime o güzel haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki Bugün ben senin için de dua edicem canımsın benim Rabbim seni tez zamanda hayırlısıyla müjdelendirsin inşallah sabrının sonu minnak olsun inşallah sen harika bir anne olursun tahmin ediyorum bebek özleminden dün gece çok duygulandım düşününce içinden çıkamıyorum ben kuzum çok üzülüyorum sabırla bekleniyorum inşallah 🥰🤲

Ben de de öyle çok şükür kuzum ben de eşime o güzel haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki Bugün ben senin için de dua edicem canımsın benim Rabbim seni tez zamanda hayırlısıyla müjdelendirsin inşallah sabrının sonu minnak olsun inşallah sen harika bir anne olursun tahmin ediyorum bebek özleminden dün gece çok duygulandım düşününce içinden çıkamıyorum ben kuzum çok üzülüyorum sabırla bekleniyorum inşallah 🥰🤲
hepimiz harika anneler olacağız.
hamileler inşallah doğurunca bizi bırakmayacaksınız değil mi?
ben de çok üzülüyorum.
çok çok hem de.
belki regl olunca yine bir tahlil ister yine denerim bu ay.

hepimiz harika anneler olacağız.
hamileler inşallah doğurunca bizi bırakmayacaksınız değil mi?
ben de çok üzülüyorum.
çok çok hem de.
belki regl olunca yine bir tahlil ister yine denerim bu ay.

O konuda pek emin değilim ben genelde çocuk doğunca buralara girilmiyor☺️
İllaki eskisi kadar sık girilemez ama yinede istedikten sonra zor değil misal ben 3,5 senedir buralardayım tek başıma çocuk büyütmeme rağmen isteyince girilir yani☺️
Yine ilaçla mı regl olacaksın?

hahahah gedikt 😂 çok tatlı oluyorlar. benim yeğen de mehr telaffuzunu möğr diye söylüyordu ☺
ben dil öğrenmeyi çok seviyorum kuzum.
gerçi almanyada da bulunmuşluğum oldu.
alışveriş yapmıştım bir gün almanca en son çıkarken dükkan sahibi iyi akşamlar demişti
hayalkırıklığına uğramıştım 😂
hahahha:) ben sacimi sari yaptim, ombre, ben türke benzemiyorum zaten, turuncu yapinca rus saniyolar, ya da polonyali,
Sari yapinca dert ortadan kalkti, oglanla ayni renk oldum anlamiyo kimse turk oldugumu

Back
X