- 24 Mart 2019
- 161
- 115
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.241
Canım bende çatlama iğnesi kullandım aslında iğnenin vurulduğu günden değilde çatladığı günden sayarsan 14 uncü gün adet olmuş olursun ben 16 gün sonra oldum zaten iğneden 36 saat sonra çatlamıştı benim iğne vurulduğu gibi çatlamıyor zaten ondan 36 saat sonra ilişki öneriyolsraslında dün olmam gerekiyordu iğne olduğum için gecikemez. gerçi ben kan testinde negatifi görünce o sinirle tüm ilaçları bıraktım ve sigara içmeye başladım yine deli gibi
Taha değil de Talha daha iyi sanki canımDün kesin erkek olduğunu öğrendim bu gece rüyamda Taha ismini gördüm doğmuş kaynım taha diye seviyor du bende sonunda can ismini istiyorum sizce tahacan ismi nasıl kuranda da var taha ismk
Mavi Boncugumm benim bat a 7 temmuz yazar mısın? 3 gün içinde ovu olacak belli, ardından 14-15 güne adet geliyo bende o şaşmıyor. Sen 7 temmuz yaz da 4 temmuzda adet gelirse de kısmet artıkın. Bugün idrarda da bakmaya başlıcam, mikroskopta tam emin olamıyorum
Dün kesin erkek olduğunu öğrendim bu gece rüyamda Taha ismini gördüm doğmuş kaynım taha diye seviyor du bende sonunda can ismini istiyorum sizce tahacan ismi nasıl kuranda da var taha ismk
Sağol canım tşkler buraya yazarım sizi asla unutmamSağolasın canım inşaallah hayırlısı neyse o olur. Ne güzel gezersin sakin kafayla daha güzel oluyo yazarsın arada bir
hayırlı yolculuklar canım kendine dikkat et Allah'a emanetsin
Ben bu ovu testini bidahaki ay yapmicam cok kafami karistiriyo. Evelsi gun koyuydu dun silindi bugun yine koyulasti. Yok kacirdim yok olmadi yok daha yumurtlamadim derken :/ bu ay hamile kalamazsam ari sutu alicam bi arkadasim onunla ilk denemelerde 3 kere hamile
Kalmis baska nedenlerden dolayi yasatsmamis dusmus ama hamile kalabilmesinde cok etkili olmus. 2. Ayimda arayislara bakin yalniz :/ birde bu sitede okudum inofolic nedir kizlar zararsiz biseyse onuda icsem mi
Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum iğneler batmaya başladı karnıma.
Bugün değerlendirdik ama hasta yaa eşim sperminden pek beklentim yok yaTamamdır canım bu 3 günü değerlendirebilecekmisin en önemli günler
Bugün değerlendirdik ama hasta yaa eşim sperminden pek beklentim yok yayarın yine gidiyor cumartesi gece gelecek. Pazar öğlen belki anca. Bu ay bi de gelin hamamına gidicem , hamile olmasam daha iyi olur zaten .
Ya ümit var 3 gün önceden de koca hasta sperminin kaliteli oldugunu sanmıyorum şuan. Belki de pazar olur yumurta çatlaması o zaman ihtimal var yine. Zaten ben hiç 14. Günden çnce yumurta çatlaması görmedim hayatımdaTüh ya ☹ ama 3 gün sonra yumurtlama olsa bile yinede ihtimal var bugünden ..belli olmaz sen yinede dikkat et bence
Hamama düğün için mi gidiyorsun
ben hiç gitmedim
Teşekkür ederim cümlemizin bebeği sağlıklı gelsin ve isteyen herkese nasip etsin inşallahSenin için araştırma yaptım:)
Eki Görüntüle 2280603
Bence güzel isim... Can tâha da güzel
Sağlıkla gelsin inşâllah ismi de hayırlı olsun şimdiden
Evet bende baktım da talha kuranda yok ben kuranda olsun ıstiyorum taha süresi varTaha değil de Talha daha iyi sanki canım
Tamam yaparsam söylerim :)Yapınca haber ver
cinsiyeeeeet ???kızlar teyzeler biz doktordan geldik çok şükür durumumuz iyiiii darısı hepinize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?