Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslında dün olmam gerekiyordu iğne olduğum için gecikemez. gerçi ben kan testinde negatifi görünce o sinirle tüm ilaçları bıraktım ve sigara içmeye başladım yine deli gibi
Canım bende çatlama iğnesi kullandım aslında iğnenin vurulduğu günden değilde çatladığı günden sayarsan 14 uncü gün adet olmuş olursun ben 16 gün sonra oldum zaten iğneden 36 saat sonra çatlamıştı benim iğne vurulduğu gibi çatlamıyor zaten ondan 36 saat sonra ilişki öneriyolsr

Tamamdır canım bu 3 günü değerlendirebilecekmisin en önemli günler

Dün kesin erkek olduğunu öğrendim bu gece rüyamda Taha ismini gördüm doğmuş kaynım taha diye seviyor du bende sonunda can ismini istiyorum sizce tahacan ismi nasıl kuranda da var taha ismk

Senin için araştırma yaptım:)

Bence güzel isim... Can tâha da güzel
Sağlıkla gelsin inşâllah ismi de hayırlı olsun şimdiden

İnofolic folik asit canım piyasada çok markalar var ben folidoce almıştım onun içinde +B12 'de var bide Solgar tavsiye etmişlerdi ama o daha pahalı olduğundan bunu aldım

Tamamdır canım bu 3 günü değerlendirebilecekmisin en önemli günler
Bugün değerlendirdik ama hasta yaa eşim sperminden pek beklentim yok ya yarın yine gidiyor cumartesi gece gelecek. Pazar öğlen belki anca. Bu ay bi de gelin hamamına gidicem , hamile olmasam daha iyi olur zaten .

Bugün değerlendirdik ama hasta yaa eşim sperminden pek beklentim yok ya yarın yine gidiyor cumartesi gece gelecek. Pazar öğlen belki anca. Bu ay bi de gelin hamamına gidicem , hamile olmasam daha iyi olur zaten .

Tüh ya ama 3 gün sonra yumurtlama olsa bile yinede ihtimal var bugünden ..belli olmaz sen yinede dikkat et bence
Hamama düğün için mi gidiyorsun
ben hiç gitmedim

Tüh ya ☹ ama 3 gün sonra yumurtlama olsa bile yinede ihtimal var bugünden ..belli olmaz sen yinede dikkat et bence
Hamama düğün için mi gidiyorsun
ben hiç gitmedim
Ya ümit var 3 gün önceden de koca hasta sperminin kaliteli oldugunu sanmıyorum şuan. Belki de pazar olur yumurta çatlaması o zaman ihtimal var yine. Zaten ben hiç 14. Günden çnce yumurta çatlaması görmedim hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…