• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi benimki 20 sene önceydi şuanda öyle bir hata yapmazlar heralde🙄 Allah kabul etsin
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım şimdide kullanmıyorum zor geliyor bana o sürekli yapmak bide saati falan var ne bileyim sıkıcı geliyor bana. Sadece kabak çekirdeği yiyorum bazende folik asit içiyorum öyle işte:KK51:
Kabak çekirdeği ne için yememiz gerekki🤔

Bu arada benim doktorum da üçlü dörtlü hepsini yaptı testlerin Kanlaymış zaten benden inatcı cıktı 😁😄 inşallah temiz cıkar sağlıkla gelir kızçemiz 🤲🏻😍❣️

İyi geceler hanımlar nasılsınız.
Az önce test yaptım ve inanamıyorum zor bir dönemden geçiyordum ve ilaç gibi geldi geçen aylar belirtilerimi yazmıştım nasip bu aymış sizlere göstermek istedim eşim kan tahlili yaptırmadan çok sevinmeyelim dedi yanılma olur mu sizce

Eklentiler

• 163618F5-DD5D-4314-8158-066B6CA330E2.webp
    163618F5-DD5D-4314-8158-066B6CA330E2.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
Az önce test yaptım ve inanamıyorum zor bir dönemden geçiyordum ve ilaç gibi geldi geçen aylar belirtilerimi yazmıştım nasip bu aymış sizlere göstermek istedim eşim kan tahlili yaptırmadan çok sevinmeyelim dedi yanılma olur mu sizce

Gayet net çıkmış bence canım. İnşallah hamilesindir. 💙

Benimde bu şekilde çıkmıştı kan verdim sonuç 170'di. Hayırlı olsun

Back
X