• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mayıs batları olanlar bu ayın sonuna kadar güncellettirmezlerse temmuz ayında listeden kaldırıcam hepsini. Eğer geç adet görenler varsa bana bildirirlerse eklerim tekrar

kızlar bişi sorcam size biraz uzun alacak ama ?
ben şimdi 6 gün gecikti hastalandım. bu ayın 6sında regli oldum 9unda bitti
12sinde ilişki oldu yumurtlama doğurganlık dönemi falan değildi.
sonra ayın19unda ilişki oldu ve ardından 2 gün kahverengi akıntım oldu.
( yumurtlamın çatladığını bu arada 17-18-19unda anladım çünkü çok kasık ağrılarım, akıntım ve yan ağrılarım oldu.)
sonracığıma :KK70: 21inde de ilişki oldu
22 sinde ve akşam kahverengi akıntım oldu ve bitti.
2 gün önce test yaptım silik çıktı ?
bat'a son 13 gün sizce nedir bu ?

Durumun biraz karışıkmış canım🙄 yani ben o kahverengi akıntıların yerleşme kanaması olduğunu zannetmiyorum çünkü hemen ilişki sonrasında olmuş. Yumurtlamadandır belki o
Ama silik çıktı demen kafamı karıştırdı
Yumurtlamanı 17-18-19'unda diyorsunya bu kadar kısa zamanda olup nasıl silik çıkabilirki test hatalıdır belki🤔 tekrar denedinmi

Durumun biraz karışıkmış canım🙄 yani ben o kahverengi akıntıların yerleşme kanaması olduğunu zannetmiyorum çünkü hemen ilişki sonrasında olmuş. Yumurtlamadandır belki o
Ama silik çıktı demen kafamı karıştırdı
Yumurtlamanı 17-18-19'unda diyorsunya bu kadar kısa zamanda olup nasıl silik çıkabilirki test hatalıdır belki🤔 tekrar denedinmi
Denemedim canım bende şöyle birşey oluyor 2 kere yumurtluyorum ilki adet bitiminden sonra oluyor 2ncisi bu hafta işte canım 🤲🏻 ama tutmuyor işte ama vazgeçmek yok 🤲🏻 silik tatlım atabilirm fotoğrafta istersen 🙏🏻

Eklentiler

• 20190620_004939.webp
    20190620_004939.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar size de oluyormu ?Adet zamanı gelince depresyonamı giriyorum acaba hiç halim olmuyor iş yapasım gelmiyor hayattan kopuyorum sanki nefes alamıyorum yaz da geldi birde karadenizde olunca havada nemli:KK51:

İyi geceler hanımlar nasılsınız.
Az önce test yaptım ve inanamıyorum zor bir dönemden geçiyordum ve ilaç gibi geldi geçen aylar belirtilerimi yazmıştım nasip bu aymış sizlere göstermek istedim eşim kan tahlili yaptırmadan çok sevinmeyelim dedi yanılma olur mu sizce
Maşallah canım inşallah vardır bayagı net çıkmış 🤲🏻

Arkadaşlar size de oluyormu ?Adet zamanı gelince depresyonamı giriyorum acaba hiç halim olmuyor iş yapasım gelmiyor hayattan kopuyorum sanki nefes alamıyorum yaz da geldi birde karadenizde olunca havada nemli:KK51:
Kız o benim her zamanki halim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:iş yapasım olmuyor kısmı:KK70:

Back
X