- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.681
Umutlan heveslenme en azından umudun sonu olmaz canımKızlaar bata son 12 gün ve şimdi bişey oldu.
2 gün açık kahve akıntım olmuştu çok çok az.
Şimdi de çok açık bi pembe akıntım oldu peçeteyle silince fark ettim .. sizce neden heveslenmeli myiiim ?
Ayy bilmiyorum canımcım nasıl hevesliyiim şuan anlatamaam inşallah düşündüğüm gibidiirUmutlan heveslenme en azından umudun sonu olmaz canım
Valla ben hertürlü takıyorum farketmiyor ama ovu testi yaparken daha rahatım tavsiye ederimBenimde bu ay kırmızılar gelirse ya takmıcam yada takarsamdaovulasyon testi denesemmi bilemedim cok yorum var test hakkında daha cok stres oluruz diye
Naneli şeker
Canım ben 2 kez soyledım sanırım gormedın benim bat 30 haziran
Hayirli olsun cnm saglicakla insallah kucagina alirsin.Kızlarrr dayanamadım belki test hatalıdır diye farklı bir marka test aldım yaptım ve daha koyu çıktı çizgi artık emin oldum hamile olduğuma .Testin fotoğrafını atıyorum.
Eki Görüntüle 2281159
Rahiminde yara siğil v.s varmıydı ondan dolayı lekelenmelerin olabilir canım çok nadir olur bu lekelenme olayları birde çok erken degilmi inşallah yanılıyorumdur melegine kavuşursunKızlaar bata son 12 gün ve şimdi bişey oldu.
2 gün açık kahve akıntım olmuştu çok çok az.
Şimdi de çok açık bi pembe akıntım oldu peçeteyle silince fark ettim .. sizce neden heveslenmeli myiiim ?
Eczaneye sormadim ama küçük sehirde olduğum için herşey cok pahalı internetten mi sipariş veriyosunuz ? Bu ay olmazsa deneyeyim mi acaba akışınamı bırakayımValla ben hertürlü takıyorum farketmiyor ama ovu testi yaparken daha rahatım tavsiye ederim
Aynı batımız bu ay insallah hayırlısı ile olur
İnşallah, artık ümidim kalmadı ya beklicez yine de napalımAynı batımız bu ay insallah hayırlısı ile olur
Övü yap mutlaka ne zamandı diye düşünmektense doğru zamanı değerlendirmiş olursunEczaneye sormadim ama küçük sehirde olduğum için herşey cok pahalı internetten mi sipariş veriyosunuz ? Bu ay olmazsa deneyeyim mi acaba akışınamı bırakayım
HAYIRLI OLSUN CANIMKızlar kan sonucum 68.64 çıktı
Çok sağol canımHAYIRLI OLSUN CANIM
Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sürecinin ilerlemesini ve kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar kan sonucum 68.64 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?