Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kozlar yumurtlama günümde kahverengi lekelenmem oldu, bel ağrım çok bacağım sızlıyor çok fena ve vajinam zonklaması zonklaması ediyor biraz da kaşıntı var hamile miyim sizce yoksa enfeksiyon falan mı
Kızlat cevap verebilir misiniz

Aaa hemde tek ilişkiyle sanırım dimi
Aynen canım bie kere tam adet sonrası birde 2 gün sonra yapmıştık sonra eşimle tartışmıştık biliyorsunuz. Ovülasyon günümde yapmamıştık. Hatta ben tam ovülasyon günü smear testi vermek için doktora gittim soktor yumurtan yok zaten senim gebeliğin bu ay olmaz demişti. Demekki erken yumurtladım o ara oldu. Böyle diyenlere inanmazdım ama gerçekten oluyormuş demekki. Ama bu ay çörek otu yemiştim 6-7 gün onun mucizesi büyük ihtimal 10 gün yenmesi gerekiyordu tartıştığımız için ümidi kesip bitirmemiştim bile. Bu arada adetime daha 2 gün var bu sonuç iyi mi?

Hadi hayırlı olsun bebişini
Sağol kuzum ama bu aydan hiç ümidim yoktu benimde 2 3 gündür mide bulantılarım ve şiddeetli uykum sayesinde doktora gittim. Birde tabi cumartesi günü sandalyeden düştüm. Sandalye bacak arama geldi ve canım çok acıdı. 2 gündürde batmalar oluyordu bir kan veriyim baktırıyim ona göre ilaç içiyim dedim hamile çıktım. Ama bu düşmeden dolayı sıkıntı olur mu çok endişeliyim şuan.

Bence sonuç gayet iyi canım hayırlı olsun inşallah değerin sağlıcakla artar güzel bi şekilde yaa Rabbimin mucizesi işte

Olsaydı zaten hemen kanama yapardı Allah korumuş canım :)

Kızlae ben bu ay taşındım ve çok ağır kaldırdım koca perdeleri bile kendim astım nasıl olsa çocuk olmaz diye. Cumarteside sandalyeden düştüm nasıl olduysa sandalye bacak arama girdi kemiğim ağrıdı baya. Sonrasında batmalar vs oldu çok şükür bugün daha iyiyim. Ama bu gebelik sonucundan sonra endişelendim kanamam olmadı ama birşey olur mu ya gerçi bu bile mucize benim için bu kadar koşturmaya tutunabilmiş olması.

Allah koruyor canım içindeki minnağı kadın doktoruna git istersen düşük tehlikesi olsa ilaç veriyorlar sanırım

Bende bu ay 10 gün çörek otu yedim bakalım henüz yumurtlama olmadı inşallah bende mucizeme kavuşurum iyice umut oldun bana da canım

Bende bu ay 10 gün çörek otu yedim bakalım henüz yumurtlama olmadı inşallah bende mucizeme kavuşurum iyice umut oldun bana da canım
İnşallah seninde bu ay hayırlısıyla olur canım. Geçen ay klomen ve iğne bile oldum birde düzenli ilişki olmasına rağmen olmamıştı. Ben tam ümidi kesmişken oldu. Tam bebeğe ihtiyacım olduğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…