Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizz gozunaydin bi corekotu bebisi daha oldu Rabbim vesile etti cok sukur. Saglicakla kucagina al insallah
İnşallah kuzum yaa çok sağoll valla sizlerde vesile oldunuz Allah razı olsun hepinizden. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Tabi ben hala inanmıyorum iki gün sonra tekrar baktırcam inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Sen keseyi değerin kaçken görmüştün?

Kaşıntıyı geçtim zonklama var ilk defa böyle bir şey oluyor, ilkleri yaşayınca da insan umutlanıyor adetime daha 9 gün var adet günüme kadar çatlardım vallahi o yüzden gidiyorum doktora belirsizlik insanın canını sıkıyor

kız iki gün önce korunmaya karar verdim üç oldunuz
anlatmıştın problemlerin vardı inşallah çözülmüştür hepsi bak Rabbime ne güzel zamanda verdi yaaa maşallah

kuzum hiç başıma gelmedi böyle bir şey
hoş hiç hamile de kalamadım da

kız iki gün önce korunmaya karar verdim üç oldunuz
anlatmıştın problemlerin vardı inşallah çözülmüştür hepsi bak Rabbime ne güzel zamanda verdi yaaa maşallah ❤
Tatlım bu ay bende senin gibiydim. Moralim çok bozuktu ve sigara bile içtim günde 2-3 tane. Normalde içmiyordum uzun zaman önce bırakmıştım. Gerçekten takmamak gerekiyormuş. Bizim o ilişkilerimiz bile öylesine olmuştu. Ayaklarımı havaya bile kaldırmadım ovülasyon döneminde değilim diye düşün direk banyoya girdim keyifsiz olduğum için. Çok şükür şimdi aramız daha iyi tabi süper değiliz ama haberi verdiğimde eşimde çok şaşırdı çok sevindi. Bu bebiş bize iyi gelecek inşallah birde çörek otunu denemediysen mutkala dene. Ben klomenle hamile kalamadım düzenli ilişki olmasına rağmen çörekotu mucize oldu bence.

evet ya temmuzda izinliyim bol bol dinlenicem rahmin temizlenmesi için şart doğum kontrol bu ay
bir dahaki ay çörek otuna başlıcam hemen

Sizlere biraz içimi dökmek istiyorum çünkü bu konuyu kimseyle konuşmuyorum çalıştığım yerde de eşimde sıkıntı çıktı daha öncede anlatmıştım sadece bir defa test yapıldı ve spermleri sayı olarak çok dusuk çıktı doktor ilaç verdi 3 ay düzenli kullanması gerek 2 ay kullandı 2 kutu 3.kutuyu kullanmam diyor ben de Şişkinlik yapıyor diyor eşim başka sehlrde çalıştığı için ayrıyız şuan Temmuz’da gelecek gediğinde tekrar test yaptıralım diyorum ben eksik miyim ben test falan yaptırmıcam otur çayını iç dinlen keyfine bak diyor kullandığı bir kaç şey var onları bu aydan başka içmem yapmam diyor Allah verirse verir demek zamanı değil diyor ben kadar istese şimdiye olmustu demek ki ben kadar istemiyor zaten bunu anlıyorum yanı bugün çok ağladım hiç bu konuyu onunla konuşamıyorum bu arada bana sevgisi tam onla ilgili sıkıntımız yok severek aldık zaten blrbirimzi onu ikna edemiyorum çok baskın çıkıyor konuşurken hatta sinirleniyor çok hem de ters konuşuyor anlamıyorum çaresizim gerçekten eşim konusunda ne desem boş beni anlamıyor üzüldüğümü ağladığımı duyunca daha çok kızıyor bana ne olur bir fikriniz var mı ya da ne bilim bir Öner’iniz çok zor bir süreçteyim kendi adıma tek basıma eşim bu konuda asla ve asla destek değil ne yapacağımı bilmiyorum

Canım erkekler ne yazık ki bizim kadar ince düşünemiyor. Ben de eşime doktora gitmesini sötlüyordum tamam giderim diyordu ama hep erteleme peşindeydi. Sanki kaç yıldır olmuyor hayırlısı ne zaman nasip olursa falan diyordu. Erkekler biraz daha düz mantık burda çok duygusal düşünemiyorlar bizim gibi. Sen üzülüyorsun evet ama biraz daha güçlü durmaya çalış. Eşini sen daha iyi tanıraın tabi ama onun tedavi sürecine devam etmesi nasıl sağlarsın onu dğşün ağlayarak olmuyor demek ki birazda sen kendini geri çek o gelecektir elbet. İyi tamam o zaman çaba harcamıycam olursa olur olmazsa olmaz moduna gir bence birazda öyle dene bakalım.

Doğru haklısın canım Ben istiyorum diye strese giriyor sanırım tek istegim onun da ben gibi istemesi ve cabalaması zaten tek basıma çırpınıp duruyorum aylardır biz berber bile değiliz diyor sen hemen olsun isitiyorsun düzenli bile gorusemiyoruz diyor işte öyle bugün aşırı duygusalım aslında üzülmem diyordum adet olunca üzülmeye başladım birden üzüntü çöktü dünden bu yana
Bu arada sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah yavrunu

kuzum sakın üzülme
eşin bence çocuğu çok istemediği için bu şekilde davranıyor olabilir.
aslında iki tarafın da çok istemesi gerekiyor benim çevremde çok var çünkü çocuk olunca erkekler hiç bakmıyor ilgilenmiyor sürekli oflayıp pofluyor.
sen istedin sen bak diyen gördüm.
o yüzden ben eşim konuyu açana kadar açmadım bile.
oturup konuşun uzun uzun gerçekten istemiyorsa akışına bırak sen de kuzum benim.
inşallah üzmemişimdir söylediklerimle...

Eşin istemese tedaviye başlamazdı bence. Sadece sık boğaz edilmekten hoşlanmıyor olabilir. Benim eşimde çok birşey yapmıyordu ama 3 yıldır evliyiz artık çocuk istiyordu o da. Ama çok fazla acele etmiyordu benim gibi olur elbet falan kafasındaydı. Biraz rahat bırak bak nasıl gelcek. Bende öyle oldu orsan biliyorum. Ben ilişkiye zorlardım o çok istemezdi sonra ben kendimi geri çektim o gelmeye başladı. İnşallah sizde de böyle olur ve rabbim en kısa zamanda sanada bir evlat nasip eder. Çok sağol bu arada canım inşallah keseyi falan görürürümde rahatlarım bende.

Ben biraz gec gittim kuzum 20000 felandi ama net gozuktu daha erkende gorunurdu yani. Ben bide vajinal baktirmicam diye gec gittim. Sen 2 gun sonra kan ver duzenli artis olursa gitbence.

Çok şükür Allahım bu ay ne güzel hamiş haberleri alıyoruz Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin yavrunuz çok sevindim
Çok sağol kuzum inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur. Kanda değeri görmek bile mutlu olmaya yetiyor. Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…