- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.961
Maalesef yumurtlamayı kaçırdım eşim Pazartesi geliyor ve dünkü pik miş bugün yaptığım ovülasyon testinde silikleşti ondan dolayı üzgünüm demek nasipte yokmuş bu ay da çok çabaladım ama olmadı bazen ne yapsanız olmuyorgünaydınn heyecanla bat ı bekliyorumsende durumlar nasıl
Çok teşekkür ederim canım evet fitil var evde eğer düşmeseydi verecektim çok şükür düştü ama şöyle bişey oldu bugün vücudunda kızarıklıklar oluştu isilik gibi sırtında göğsünde bide bezlediğim yerlerde var
Ateş sonrası oluştu aklıma şu geldi geçen sene de yazın 3 gün ateşlenmişti ateşi düştükten sonra yine böyle döküntüler olmuştu inşâllah sabaha geçer bakıcam geçmezse doktora götürürüm
inşâllah randevuyu hemen alabilirim bakalım
Sizede çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ya peki nasıl geçirdi havaleyi?
Nım benim ya sizin bu uzak olmalar çok sıkıntı, ayarlayamıyor musunuz o tarihlere göre gelip gitmesini, ya da sen de oraya taşın, böyle çok zor ya, hep hasret çekiyorsunuz.Maalesef yumurtlamayı kaçırdım eşim Pazartesi geliyor ve dünkü pik miş bugün yaptığım ovülasyon testinde silikleşti ondan dolayı üzgünüm demek nasipte yokmuş bu ay da çok çabaladım ama olmadı bazen ne yapsanız olmuyor
ben çakılı kadrodayım o yüzden gidemem o orda özel bir şirkette. Çalışıyor ve o iyi bir iş olmadıkça gelmek istemiyor yumurtlama gününü ayarlasak da bazen olmuyor bu defa ayarladım ama maalesef iş yerinde mesai arkdasının karışı Doğum yapınca bizimkine izin vermemişler son anda yanı ne yapabılırım ki olmuyor tabiki çok sor çocuk konusundan sonra zaten artık eşimle olan iletişim ve aramızda bozuk sürekli bozuk çocuk lafı bile yapılmasına tahammülü yokCa
Nım benim ya sizin bu uzak olmalar çok sıkıntı, ayarlayamıyor musunuz o tarihlere göre gelip gitmesini, ya da sen de oraya taşın, böyle çok zor ya, hep hasret çekiyorsunuz.
valla aldım ama batıklar hep kaldıAhaahaa, kız güldürdün beni, denize gideceksen mecbır alacaksın artık
Lazer bunun en güzel çözümüfena canım sıkkın öyle tüylendim ki sorma alamıyorum canım yanıyor ve batık oluşuyor yarın denize gideceğiz mutsuzum çok
Hayırdır canım kanama olabilir belki yerlesmedirKızlar benim bi anda kanamam başladı, bu sefer de yalan oldu, dün aslında değerim 952 çıkmıştı ama kısmet değilmiş demek.bi süre denemeyeceğim artık, dinleneyim.
Bi anda sıcak sıcal aktı, avuç ortası kadar sonra da peçeteye silince geldi, şimdi geçti ama yine de umudum kalmadı ya fernurHayırdır canım kanama olabilir belki yerlesmedir
doktora gitsene bebişim yaaaBi anda sıcak sıcal aktı, avuç ortası kadar sonra da peçeteye silince geldi, şimdi geçti ama yine de umudum kalmadı ya fernur
Aradım doktorumu hemen gel dedi, hastam vardı, çıkamam dedim, progestan hap al 2 sa sonra beni ara dedi, aradım kanamanın durduğunu söyledim, çok şükür dedi, sabah bi daha arayıp bilgi vermemi istedi, cuma 952 idi beta hcg, yarın tekrar baktıracağım, bakalım.doktora gitsene bebişim yaaa
Yaaa sende hemen karalar bağlıyorsun.Kızlar benim bi anda kanamam başladı, bu sefer de yalan oldu, dün aslında değerim 952 çıkmıştı ama kısmet değilmiş demek.bi süre denemeyeceğim artık, dinleneyim.
Gemiş öyle akıntı olabilir biraz baktım da nete çeşitli nedenlerden dolayı olabiliyormus sen dinlen uzat ayaklarını hiçbir şeyle uğraşmaAradım doktorumu hemen gel dedi, hastam vardı, çıkamam dedim, progestan hap al 2 sa sonra beni ara dedi, aradım kanamanın durduğunu söyledim, çok şükür dedi, sabah bi daha arayıp bilgi vermemi istedi, cuma 952 idi beta hcg, yarın tekrar baktıracağım, bakalım.
Şimdi öyle yapıyorum, doktor da birkaç gün istirahat dedi ama pazartesi eşek gibi gidip çalışacağım, bugün de çalışırken iş yerinde oldu zaten, dinlenmek haram biz çalışanlaraGemiş öyle akıntı olabilir biraz baktım da nete çeşitli nedenlerden dolayı olabiliyormus sen dinlen uzat ayaklarını hiçbir şeyle uğraşma
Kız bi anda su gibi aktu, hiç regl gibi falan değil, devamı da gelmedi, ne bileyim ben, direkt kimyasal dedim, zaten artık eşimle kimyasal bebeklerimiz diye eğleniyoruz, üzül üzül nereye kadar, tevekkül edeceğim artık, iyi olır inşallahYaaa sende hemen karalar bağlıyorsun.
Kiz su olumsuzu cagirip durmasanaKız bi anda su gibi aktu, hiç regl gibi falan değil, devamı da gelmedi, ne bileyim ben, direkt kimyasal dedim, zaten artık eşimle kimyasal bebeklerimiz diye eğleniyoruz, üzül üzül nereye kadar, tevekkül edeceğim artık, iyi olır inşallah
Kuzum yerlesme olabilir ama kirmizimiydi rengi. Bende yasadim bikac gun once doktorum normal olur arada dediŞimdi öyle yapıyorum, doktor da birkaç gün istirahat dedi ama pazartesi eşek gibi gidip çalışacağım, bugün de çalışırken iş yerinde oldu zaten, dinlenmek haram biz çalışanlara
Ay ben bebek konusunda biraz karamsarım hakkaten, senin kahve leken olmuştu onu mu diyorsun?Kiz su olumsuzu cagirip durmasanabende progestan aldim dinlendim gecti cok sukur. Bisey yoktur ama git bi ultrasona gir yinede
Basta pembe olmustu canim sonra kahverengi sari azaldi bitti. Diger arkadasimin da camur gibi olmus. 8. Haftadayyim simdi bile yerlesmeye bagli olabilir dedi.Ay ben bebek konusunda biraz karamsarım hakkaten, senin kahve leken olmuştu onu mu diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?