- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #18.241
Sanki çatlamış gibi görünüyor yav, ay bak ne dicem kız sana, yıl 2015 bana doktorum her gidişimde diyor ki yumurtan çatlamak üzere, sağ yumurtalığında nerdeyse 30 mm, 3 gün ilişki. Sonra gerek yok, ben böyle 3 adet dönemi denedim. Sonra eşim dedi ki ya bu doktor hep mi aynı yumurtalıkta aynı boyda yumurta görüyor, ekranında leke olmasın diye dalga geçti. Doktoruma dedim, sora bi inceledi aaaa o bir su kistiymiş! Dedi ki bu doğuştan zararı yok, büyümüyo küçülmüyo, ölene kadar senle.. e sayesinde 3 adet dönemi 4 ay boşuna negatif yüklendim. Haa bak gecen hafta gittiğim doktora dedim, sağ yumurtalığımda 30 mö büyüklüğünde kist var falan. Heryerimw baktı bıraz 30 milimi 15 milim bile görmediyani anlayacağın doktorların da öyle herşeyi kesin bildiği yok hep tahmin üzerine konuşuyolar. Senin yumurtanın kist olduğuna nası emin olabiliyo öncelikle? Sonra onun yamulduğunu nası anlamış? Çatlamayacağına nası bu kadar emin?
Valla kuzum bende kobay faresine döndüm.yat diyor yatiyoz kalk diyor kalkiyoz.yani rezillik diz boyu. Saglikli yumurta yusyuvarlak oluyor benimkinin biraz tipi kayikti. 1sefer daha aynisi oldu kadin dogru bilmisti. Biz dünü degerlendirdik yarinida degerlendircez.artik gerisini rabbim bilir. Valla adam benden kacıcak yakinda.bunaldi. Allahtan 1 tane olmus yojsa beni yerdin diyor