- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #15.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaaalllaahhh gebeliktir canım doktora gitsene yarınKızlaar yanlarımda ağrı var ve sırtımda da yerleşmeyse normal mi bu
( pembe akıntım oldu demiştim büyük ihtimalle yerleşme dedi arkadaşlarım )
Camım test yaptım attım mı gruba bilmiyorum arkadaşlarımın çoğu %90 var diyorİnşaaalllaahhh gebeliktir canım doktora gitsene yarın
Ben görmedim ama belirtiler de var gbiCamım test yaptım attım mı gruba bilmiyorum arkadaşlarımın çoğu %90 var diyorama kasık altlarım bel ağrımlarım var .. göğüslerde sızlamaa alnımın ortasında kocaman da bi sivilce
![]()
Kuzum pembe bi kanamam geldi test yaptım çıktı bata 7 günüm varBen görmedim ama belirtiler de var gbi![]()
Hamilesin canım bariz hayırlı olsunKuzum pembe bi kanamam geldi test yaptım çıktı bata 7 günüm vararkadaşlarım kesim diyor kan vereceğiz bakalıım inşallaah ❤
![]()
Ayyy tatlııım ağzın bal yesin ❤ çevremdekiler de öyle diyor ama ben inanamıyorum halaHamilesin canım bariz hayırlı olsun![]()
Valla çok sinir bozucuuu. Profil resmi diye. Okurken sessizce sövüyorsun![]()
aman boşver yaAllah Allah sanki denk gelmistim ama kavgayi gorememisim
Bnm komple bacaklar ağrıyordu olmaz bişiAyyy tatlııım ağzın bal yesin ❤ çevremdekiler de öyle diyor ama ben inanamıyorum halakasık altlarım arıyor belim yanlarım öyle normal mi peki bu ağrıların böyle erkenden başlaması korkuyorum
![]()
Günaydınn canımmGünaydınlaaaaaaaarhamileler dört oluyor
![]()
Neden ki canımBugün hiç keyfim yok![]()
Bilmiyorum yok yere canım sıkılıyor yaaaa ağlayasım geliyorNeden ki canım![]()

bende folattro kullanıyorum, bana da doktor bu markayı önerdi.Bana doktor folattro yazdi onu kullaniyorum icinde iyotta var belki tiroidim var diyedir. Inofolic i farkli bisey mi acaba diye sanmistimmm. Folattroda 55₺ bu arada merak edenler icin. Icinde baska vit lerde var sanirim bakmistim ilk verdiginde doktor. Tesekkr edermmm