Döndüm bile canim isbasi yaptim bile, ama ruhum daraliyor, tam mesai saatlerimi azaltmayi konusmaya kararliydim bugun, mezara mi götürcem bi sakinlik istiyorum diye dusunuyodum, derken diger kiz hastalanmis on gun yokmus, iyice isler sarpa sardi. Ama isten cikarsalar oh dicem o kadar bunaldim,, bir senem doldu ama artik is degil de daha cok ogluma, evime, dikis makinama, bahcemdeki kabaga domatese falan odaklanmak istiyorum ya. Evet cok sükür sagliklliyim canim, bir tanidigim hastanelik oldu 30 yasinda bekar ve 26 gunu sasmaz addetleri, yumurtaliklari kist doluymus. Ben bu kadar saglikli ve sorunsuzken bu konuyu kafama artik takmamaya karar verdim. istanbuldan aldim tsh ilacini zönk diye basladim valla, daha randevu alcam burda da anlatcam doktora basladim diye, o bahsettigi infolic midir nedir istemiyorum ya hicbisi. zaten bu dügüne kadar kasmistim kendimi cok, gebe olmamaliydim bilincaltima isletmisti iste cok yakin arkadasimdi. Hamile kalsam da gelemeseydim alinirdi, acicka da söylemisti 8 ay önce. Simdi tüm engeller kalkti, ehliyetin de stresli kismi bitti , kucuk detaylar icin calisiyoruz o da o kadar germiyor beni artik. Bundan sonrasi kismet bizde. yA benim oglan da bu ara bezi birakmak istyior gbi bi acaip davraniyor, son 2-3 haftadir bi bezli bi bezsiz, hatta gecen don giydirdim baya da elma suyu icmisti, ama 2 saat kacirmadi altina ama ben yikama bezi yikamaya o denli alismisim ki hazir degilim bezden temizlemeye. Ya bi de inan hic kavga dövüs istemiyorum ya, zaten hersey icin kavga dövüs büyüyolar en sakin halimizde bile zarlama sekli bol, öyle ögreniyolar maalsef. bi de bez icin otorite kuramicam. Sirf millete hava atmak icin yapmayacagim bunu. ben 1.5 yasinda temizlenmisim mesela, acaba temizlendim mi annem zorla mi temizledi? acava o yuzden mi sürekli cisimi heryerde tuvalet bulup yapma takintim var? ne travmalar yasadim acaba ? hepsi soru isareti. Valla özlemisim bu sefer ülkemi gayet guzel oldu , bolbol yedim gezdim, konsere bile gittim. Yemedigim lamacun döner cigköfte icli köfte tavuk gogsu kalmadi. karnim kocaman gezdim , hiccc umursamadim valla::) 2 gun oldu döneli, ilk gun 1.5 kilo aldim sanmistim, bugun yine ayni kiloma inmisim nasi olmus hic anlamadim cunku ne tatli ne et hiiiic umursamadan 7-24 yedim. yarayacagi yokmus ahahha:)