• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Orda yemek kültürü de yok dimi ne zor ya bizim zengin mutfağımız gibisi yok valla çok mahrum kalıyorlar😊
Buranın da kendnce güzel bazı yemekleri var ama ulaşma imkanım yok. Vallakoca bi hafta kalıp mantı yemeyi unutmuşum zaten dün fark ettim ve yıkıldım nası unuttum diye😂😂

Kızlar dün çok yoruldum. 1 saat ayakta gittim eve sonra marketten birşeyler almam gerekti ağır kaldırdım. Eve gittim acele yemek yaptım tabi dolaplara uzan vs vücut baya yoruldu. Akşamdan beri kasığım çok ağrıyor korkuyorum ya bir daha birşey yapmıycam :KK43: Düşük olursa kanama olur dimi?
Cnm benim bildigim kadariyla evet kanama oluyor... ama dikkat et kendine uzanma cok ..agir bise de kaldirma. 3 ay cok onemli. Hatta carsaflarini bile sen degistirme mumkun olmadikca.

Aynen canım ondan kaldırdılar
Kürtajdan önce veriyolar rahim ağzı yumuşasın açılsın diye... 3 saat sancı çektim sonra kürtaja aldılar Rabbim bidaha yaşatmasın bana ve kimseyede...
Ben bana verdikleri ilacın prospektüsüne internetten bakmıştım mide ülser ilacı olduğu yazıyordu ama S SarI NisaN kanser ilacı demiş onu bilemiyorum 🤔
Yok kuzum benimki seninkinden farklı bence, çünkü ben kürtaj olmayacağım, bu şekilde çözülmezse ameliyat olacakmış, çözümü kürtaj değilmiş yani

Ayyy keşke yakın şehirlerde olsakkkk yada aynı şehirde ne güzel olurdu değil miiii yaaaaa:KK5:

Yaa bencede toplanırdık buluşurduk çok iyi olurdu😞 bizde ufak bi bahçede var gırgır cümbüş aahh ahh 😄 buralarda komşu momşu yok zaten akşama kadar sıkılıyoruz oğlumla ☹️ bigün İstanbul'a yolun düşerse beklerim canikom😄

Yaa bencede toplanırdık buluşurduk çok iyi olurdu😞 bizde ufak bi bahçede var gırgır cümbüş aahh ahh 😄 buralarda komşu momşu yok zaten akşama kadar sıkılıyoruz oğlumla ☹ bigün İstanbul'a yolun düşerse beklerim canikom😄
Yaa ne iyi olurdu sormaaaa. Çok isterim valla ama ben İstanbula gelirsem seni bulmaya çalışırken kendim kaybolurumo_O:KK70:

Yaa ne iyi olurdu sormaaaa. Çok isterim valla ama ben İstanbula gelirsem seni bulmaya çalışırken kendim kaybolurumo_O:KK70:

Ahahahaaa aynen öyle aman ha tek başına kalkışma kuzum😄😁 hiç geldinmi bilmiyorum ama bak istanbulluyum diye demiyorum ama bi başka şehir gerçekten gezilecek görülecek o kadar yeri varki tarihi mimarisi dillere destan 😀 ben burda doğup büyüdüm ama bende bilmediğim bi yerine gitsem valla kaybolurum😄
%30'unu falan biliyorumdur 😒

Navigasyona baktım Kayseri sadece 754 km'cikmiş 😄 😳😒 en güzeli uçak hoop 🤗 K KurkmantoluS

Screenshot_20190711-145935.png

Back
X