- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #18.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Upuzun olur kızÜçünü de koy![]()

Gül koy yüzü hep GülsünUpuzun olur kız![]()
negatif canımKızlar bu kuruma çizgisi dimi yumurtalamamın 14 üncü günü bugün aşırı sancım var heran adet oldum gibi hissediyorum hemen çizgi çıkmadı bide gece 2 de yapmıştım
Çizgi görüyorum ben elimdeki testte ama bana da kuruma çizgisi gibi geliyor zatenYo
negatif canım
Kanda daha net çıkar inşallah vardır canımÇizgi görüyorum ben elimdeki testte ama bana da kuruma çizgisi gibi geliyor zaten![]()
İnsallah canım ama kan vermicem artık baya zaman geçene kadarKanda daha net çıkar inşallah vardır canım
oraya odaklanamamışım sabah sabahKızdı yazmıs ya![]()
Aynen canım tek başına mücadele etmekten çok yoruldum. 4 gün sonra adet olursam 1 kez daha deneyecegimBu kocalar neden böyle yaelimde olsa şimdiye kadar 3.yü doğururdum ama adamın umrunda değil benim çabaladığımın 10da biri kadar çaba göstermiyor artık çok yoruldum bende tek başıma mücadele etmekten
Nohut pilav var yersennKürklü benim.karnim acikti yap bi guzellik bana![]()
![]()
Gerçekten çok zor çok yıpratıcı bir süreçAynen canım tek başına mücadele etmekten çok yoruldum. 4 gün sonra adet olursam 1 kez daha deneyecegim
Kürklum.sen bizim işyeriyle ayni mi liste yaptin ki menü tutuyorNohut pilav var yersenn![]()
Tşkler bitekim kürklümNohut pilav var yersenn![]()
Orda da mı nohut pilav vardı kızKürklum.sen bizim işyeriyle ayni mi liste yaptin ki menü tutuyor![]()
![]()
![]()
![]()

Evet ama dur düsündüm sonradan nohut degilde kurufasulyeydiOrda da mı nohut pilav vardı kız![]()