• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su instagramda ünlüleri savunan tirelellilerle uğraşmak deli edıyor benı 😁

Devletteki cihazlar eski sistem olduğu için can yakıyor canım o bağırmaları o yüzden ☹
Allah'tan sen hissetmemişim ağrı eşiğin yüksekmiş demekki
Özeldeki cihazlarla devletteki bir değil
Öyle olmasa bu kadar para bayılırmı bende devletten korktuğum için özelde yaptırdım
Ben korunmicam doktor korun demedi zaten
Sana korun dedi mi?
Devlet hastaneleri daha iyi ama biliyor musun canım her hasta için ayrı paketler ürünler kullanılıyor özelde sterilize edilip tekrar kullanılıyor

Kullandığın ilaçların yan etkisi olup olmayacağını bilmiyorum ama daha öncesinde hiç göğüs ağrısı yaşamadıysan muhtemelen hamileliktendir çünkü bendede göğüs ağrısı olmazdı hiç sadece hamilelikte oldu akıntı artışı da hamilelikte olur ama her akıntıyı ondan dememiz mümkün değil
Ovulasyon testin olsaydı yumurtlama döneminde olup olmadığını anlardın
sonucunu bizede bildir hayırlısı olur inşallah:)
İnsallah ya 🤗 Çocugunuz var demekki Allah bağışlasın ♥️ ovülasyon döneminde olduğumu sanmıyorum çünkü 32. Gündeyim içimde bir umut var ama henüz test yapmaktan korkuyorum 1 hafta daha beklemek istiyorum bilgi vericem çok teşekkür ederim 🤗

İnsallah ya 🤗 Çocugunuz var demekki Allah bağışlasın ♥ ovülasyon döneminde olduğumu sanmıyorum çünkü 32. Gündeyim içimde bir umut var ama henüz test yapmaktan korkuyorum 1 hafta daha beklemek istiyorum bilgi vericem çok teşekkür ederim 🤗

Amin Allah razı olsun inşallah vardır 😊

Devlet hastaneleri daha iyi ama biliyor musun canım her hasta için ayrı paketler ürünler kullanılıyor özelde sterilize edilip tekrar kullanılıyor

O kadar detayı bilmiyorum canım ama bence her özel de bir değildir devlette çok fazla ağrı oluyomuş çünkü eski usül kullanıyolar
Özeldekiler son çıkan dijital cihazlar ağrı çektirmiyor

O kadar detayı bilmiyorum canım ama bence her özel de bir değildir devlette çok fazla ağrı oluyomuş çünkü eski usül kullanıyolar
Özeldekiler son çıkan dijital cihazlar ağrı çektirmiyor
Son teknoloji kullanıolar burda belediyelerle alakalı olabilir bu durum (:

Kızlar ben diş çıkarıyorum😂 bu yaşta neyin nesi 20'lik mi ne anlamadım o yaşlarda hiç çıkmıyodu benim🤔 sol üst çene dişimin en en en dibinde minnacık çıkmış😂

Kızlar ben diş çıkarıyorum😂 bu yaşta neyin nesi 20'lik mi ne anlamadım o yaşlarda hiç çıkmıyodu benim🤔 sol üst çene dişimin en en en dibinde minnacık çıkmış😂
20 liktir boncuğum. Önceden çıkmamış mıydı

Back
X