- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.821
20 liktir boncuğum. Önceden çıkmamış mıydı
Çıkmadı kuzum 20'li yaşlarımda hiç öyle bişey olmamıştı rötar yaptı galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 liktir boncuğum. Önceden çıkmamış mıydı
Ayy aman ihmal etme bebeğim çok zor çekimiÇıkmadı kuzum 20'li yaşlarımda hiç öyle bişey olmamıştı rötar yaptı galiba![]()
Mavi Boncugumm canım 10 ekim benim yeni batım güncellememişim kendimi umudum olmadığından buraya bile girmiyorum valla ama yaz bari canısı
Amin canım inşallah yazdıysa AllahHemen güncelliyim kuzum öyle deme umut kesmek yok olacak inşâllah bigün burda bizde hamileliklerimizi konuşcaz Allah'ın izniyle![]()
Ayy aman ihmal etme bebeğim çok zor çekimi![]()
Kız geçen çektirdim ya ben o 20 liktiNeeee ne çektirmesi?![]()
Kız geçen çektirdim ya ben o 20 likti
20 lik %90 çürük olurmuş kuşum. Benimki çürük değilmiş ama yamuk çıktığı için yanındakini çürütmüş namıssız. Ay ona kanal tedavisi yapılmıştı. Ölüm gibiydi. Ama 20 lik çekimi zor değilde sonrası zor 10 gün çektimNiye çekiyolar sağlam dişi ya şart mı?
20 lik %90 çürük olurmuş kuşum. Benimki çürük değilmiş ama yamuk çıktığı için yanındakini çürütmüş namıssız. Ay ona kanal tedavisi yapılmıştı. Ölüm gibiydi. Ama 20 lik çekimi zor değilde sonrası zor 10 gün çektim
sana da moral oldu![]()
Yaa moralim yerle bir oldu şimdiseninki nerdeydi? Sol üst çenemin en dibinde ya ağzımı açmam bile zor
ne olduğu da belli değil bakalım büyüyecekmi dilimi değdirince minnacık bişey geliyo
Benimki sol alt çenemdi kuzu. Diş çekimi hiç zor olmuyor ki sonrası zor oluyor. Ama daha yeni büyüyor diyorsun hemen çekmek gerekmez kiAğzım yırtılacak nerdeyse o kadar açtımki ama görünmüyor o kadarki dipte ulaşılması çok zor bi yerde ay ben napıcam![]()
Benimki sol alt çenemdi kuzu. Diş çekimi hiç zor olmuyor ki sonrası zor oluyor. Ama daha yeni büyüyor diyorsun hemen çekmek gerekmez ki
Boşver boşver hele o zaman gelsin düşünürsün yavrumYa kuzum inşallah gerek kalmaz şimdi bide onun stresine girmek istemiyorum bide ulaşılması çok zor bi yerde ben bile zor farkettim minicik bişey ağzımı tamamen açmama rağmen bile aynada göremedim doktor nasıl görür bilmiyorum neyse şuan onu düşünmek istemiyorum ☹
İnsallah yaÇocugunuz var demekki Allah bağışlasın
ovülasyon döneminde olduğumu sanmıyorum çünkü 32. Gündeyim içimde bir umut var ama henüz test yapmaktan korkuyorum 1 hafta daha beklemek istiyorum bilgi vericem çok teşekkür ederim
[/QUOTHaber ver demistiniz. Malesef bugün regl oldum.İnsallah yaÇocugunuz var demekki Allah bağışlasın
ovülasyon döneminde olduğumu sanmıyorum çünkü 32. Gündeyim içimde bir umut var ama henüz test yapmaktan korkuyorum 1 hafta daha beklemek istiyorum bilgi vericem çok teşekkür ederim
![]()
Bunun üstüne girdiğim her ortamda sanki bilir gibi herkes bebek üzerine konuşuyor ben 14 aydır evliyim istediğimi kimseye söylemiyorum ona rağmen tamda günümde canımi acıtmak için yapar gibiler . Az önce bulunduğum ortamda 50 yaşında bir bayanin hala tüp bebek tedavisi gördüğünü bir diğerinin tedavi için parası olmadığını kendi agızlarından dinledim. İçim parçalandı
bir yandan dedim ki şükret gençsin bir yandanda ya benimde o yaşa kadar olmazsa çocuğumla oyniyabilcek yaşta ve zinde olmazsam.. belirsizlik çok zor okadar kalpten dua ediyorum ki Rabbim herkese o missss gibi evlat kokusunu içine çekmeyi nasip etsin. Hakkıyla evlat bakabiliceklere versin. Çok şükür teyzeyim ve 4 aylık presnsesimiz var kardeşim hic beklemediği bir anda tattı bu duyguyu yaşayanlar bilirmiş öğrendim her bebekli insan gördüğünde bebeği olmayanın içindeki o derin acıyı hiç görmediği bir meleğe hasret kalmanin nedemek olduğunu. Kocam okadar çok bir evlat istersen kendi yegenine ve benim yeğenime o acılı bakışını görmek onun yerinede canım yanıyor . ALLAHIM YALVARIRIM NASİP ET... Anne ve baba olmayı bekleyen okadar çok kul varki duy Allah'ım . Uzun oldu arkadaşlar k.bakmayın. bu derdimi anneme dahi anlatamıyorum yazmak bir nebze olsun iyi geldi...

Çok teşekkür ederimmmM Meryemhayel kardeşim seni çok iyi anlıyorum bende vaktinde aynı duyguyu yaşadım sen daha yeni evlisin ve yaşında çok genç,yaştan çok avantajın var inan bu bile bir lütuf.... İleri yaşta olupda o hissi yaşamak çok daha zor. Daima inançlı umutlu ol Allah sabredenlere veriyor. Çevrende soranlara düşünmüyoruz şuan dersen yakanı bırakırlar
Yeğenini de Allah bağışlasın